Havlíčkův Brod – Plzeň 1:3 (kon.) | Třebíč – Olomouc 4:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:3 (0:2, 1:0, 0:1)
HC Škoda Plzeň
Úterý 29.07.2014, 17:30 • ZS Kotlina • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Nakonec rozhodl o vítězství Plzně i v samostatných nájezdech Michal Dvořák (PLZ), který nekompromisně zavěsil pod horní tyčku – 1:2!
     
    Ján Sýkora (PLZ) si najel až před branku a se štěstím propálil gólmana Dlouhé – 1:1!
     
    Tomáš Semrád (HBR) se rychle rozjel a uspěl pěknou střelou – 1:0!
     
    59:40
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je zřejmě definitivně rozhodnuto! Rebelové zkusili štěstí při závěrečné hře bez brankáře, ale David Moravčík nahrál DOMINIKU SIMONOVI, který neomylně trefil prázdnou branku a odměnil se za svůj velmi dobrý výkon! Asistence: David Moravčík.
     
    58:19
    Rebelové měli příliš mnoho hráčů na ledě a obdrželi dvouminutový trest, který odsedí Kristián Kučera (HBR). Berou si oddechový čas.
     
    50:50
    Na trestnou lavici usedli za menší potyčku Michal Žvátora (HBR) a Jan Schleiss (PLZ), oba za hrubost. Hrát se bude v rovnovážném počtu 4 na 4.
     
    37:45
    Pavel Sedláček (HBR) – 2 minuty – vysoká hůl.
     
    35:47
    Další dvě skvělé příležitosti Rebelů! Od modré čáry vypálil David Valla, jehož ránu ještě tečoval ze vzduchu mezi kruhy Michal Žvatora, ale těsně vedle plzeňské tyčky!
     
    35:02
    hledal svým pasem před brankou najetého Pavla Sedláčka, který se tlačil i přes dva protihráče k puku! Nakonec pro hosty vše dobře dopadlo, brankář Polívka měl betony připravené. Jan Trummer z kruhu. Na trestnou lavici usedl Michal Dvořák (PLZ) za vražení na hrazení.
     
    33:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové v prostřední části ztratili ostych před silným sokem z extraligy a zaslouženě se radují ze snížení! Obrovskou šanci nejdříve spálil Dominik Simon, který zblízka trefil jen Dlouhého betony, a s dorážkou neuspěl ani Jan Schleiss. Domácí se vrhli do protiútoku, který se sice zbrzdil, jenže od modré čáry nahodil puk PETR ZÍTKA a brankář Polívka měl zcela zakrytý výhled, díky čemuž mu puk projel po ledě až za záda! Asistence: Roman Maliník, David Minárik.
     
    28:26
    Havlíčkův Brod teď pořádně motal hlavy plzeňským hráčům a je odměněn přesilovou hrou. Tomáš Sýkora (PLZ) se provinil hákováním.
     
    27:36
    Ondřej Stehlík teď spálil obrovskou příležitost, když se dostal do samostatného úniku, sjel si až před brankoviště a zblízka zakončil, jenže nenašel mezi betony gólmana Polívky mezírku!
     
    24:33
    Dnes se hraje velmi slušný zápas, až teď tu máme první vyloučení. Na lavici hanby usedl ke dvěma minutám Daniel Kolář (HBR) za napadení.
     
    20:50
    Parádní akci teď předvedli při přečíslení dva na jednoho plzeňští hráči! Ján Sýkora našel před brankou svého spoluhráče, který střílel zblízka úplně sám před přesouvajícím se gólmanem Barusem, ale bekhendem minul branku!
     
    18:12
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni pokračují ve spanilé ofenzivní jízdě, která jim vynesla už dvoubrankové vedení! Ján Sýkora se svou střelou z kruhu před chvílí ještě neuspěl, ale jeho spoluhráči pokračovali v útočné aktivitě, Tomáš Sýkora posunul před branku puk na volného MICHALA DVOŘÁKA a ten si už v dobré střelecké pozici věděl rady, když obstřelil brankáře Baruse, který se jen bezmocně ohlédl! Asistence: Tomáš Sýkora, Pejchar.
     
    15:27
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka se usadila v útočném pásmu a po utěšené akci se ujímají vedení! Vojtěch Tulačka předložil v blízkosti modré čáry puk MICHALU MORAVČÍKOVI, který si sjel do příznivé palebné pozice mezi kruhy a povedenou střelou zápěstím skóroval k pravé Barusově tyčce! Asistence: Vojtěch Tulačka.
     
    10:24
    Tohle vypadalo velmi slibně pro domácí barvy! Plzeňští hráči teď byli trochu dezorientovaní kolem své branky a nechali nepokryté útočníky rebelů, kteří okamžitě zakončovali ze slibné pozice před brankou! Brankář Polívka se ale vyznamenal!
     
    03:36
    Tohle vypadalo pro účastníka české extraligy slibně! Matěj Beran měl dostatek času a prostoru v levém kruhu k tomu, aby vyslal štiplavý projektil k první tyči. Brankář Barus si povyjel daleko z brankoviště a vyrazil betony puk do bezpečí!
     
    01:26
    Tohle vypadalo hodně slibně pro indiány! Michal Dvořák si najel s pukem na holi za bránu a počkal na najíždějícího Tomáše Sýkoru, který však byl pokrytý a neusměrnil puk mezi tyče!

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 34. Zítka (Maliník, Minárik) – 16. Moravčík (Tulačka), 19. Dvořák (Sýkora, Pejchar), 60. Simon (Moravčík)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: F. Barus (od 32. Dlouhý) – Grman, Semrád, Zítka, Sedlák, L. Vágner, D. Kolář, Žvátora, D. Vala, Kulhánek – Jankovič, Minárik, Maliník, Řehák, Sedláček, Trummer, Kučera, Stehlík, Boček, Milfait, Kadlec, Chlubna.
    HC Škoda Plzeň: Polívka (Pacl) – Marcel, Moravčík, Pavlíček, Grin, Prokop, Ferenc, Sklenička – Schleiss, Simon, Beran, Sýkora, Lev, Kepka, Pejchar, T. Sýkora, Dvořák, Vlach, Kristl, Tulačka.

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně – Michal Habásko, Petr Křivohlavý

    Diváci: 700
    bahis siteleri