Eindhoven – Breda 6:1 (kon.) | Dordrecht – Zwolle 1:2 (kon.) | Twente – Den Haag 2:2 (kon.)
Arnhem – Cambuur 2:2 (kon.)
konec
PSV Eindhoven
6:1 (2:1)
NAC Breda
Sobota 16.08.2014, 18:30 • Phillips Stadion, Eindhoven • Nizozemská Eredivisie
Předzápasové kurzy
     
    87
    K zajímavé ráně z dvaceti metrů napřáhl Seuntjens a jeho povedená pumelice proletěla jen pár centimetrů nad břevnem domácí branky.
     
    78
    Aplaus na otevřené scéně si vychutnává Georginio Wijnaldum, kterého Cocu nechává odpočinout a místo něj vpouští do hry Vloeta.
     
    74
    PSV právě vstřelilo branku!
    MEMPHIS DEPAY podruhé skóruje přímo z přímého volného kopu! Tentokrát pálil o poznání z větší vzdálenosti, přesto brilantně zakroutil míč do dolního rohu hostující branky, brankář ten Rouwelaar plachtil vzduchem marně a nyní se jen marně snaží uvěřit tomu, co se to v druhém poločasu děje.
     
    73
    Domácí lodivod Phillip Cocu podruhé mění sestavu, Ariase nahrazuje Hendrix.
     
    71
    Sarpong umotal v kličkách Ariase, následnou pumelici z úhlu vyráží brankář Zoet.
     
    69
    Střídání hostů, Seuntjensovi přepouští místo na hřišti Elson Hooi. Ten v prvním poločase pořádně motal hlavu Tamatovi a donutil trenéra PSV k poločasovému stažení tohoto beka, po změně stran už se ale Hooi ze hry zcela vytratil.
     
    57
    PSV právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelná kanonáda! Domácí nejen, že dávají góly, ale jsou to góly světové kvality! Znovu se podařilo červeno-bílým kombinací I pomocí patiček naprosto rozebrat soupeřovu defenzivu a GEORGINIO WIJNALDUM zakončuje takřka do prázdné branky.
     
    53
    PSV právě vstřelilo branku!
    Fotbalisté Bredy měli celou řadu příležitostí k vyrovnání, ale místo toho jim domácí zasazují drtivý úder! To když v závěru nádherné kombinace de Jong patičkou přiťukl míč na levačku JÜRGENU LOCADIOVI a další ze skvělých mladíků v dresu PSV ránou z dvaceti metrů neomylně nasměroval míč do šibenice hostující branky!
     
    51
    PSV právě vstřelilo branku!
    Top kvalita od top hráče! MEMPHIS DEPAY technickou ránou posílá míč přes zeď do sítě a brankář ten Rouwelaar se za balónem pouze ohlédl!
     
    50
    Obrovskou příležitost na vyrovnání měl Uroš Matič, mladší bratr známějšího Nemanji z Chelsea ale ztroskotal na výborném zákroku Zoeta!
     
    49
    Zdravotní potíže evidentně trápí jednoho z nejlepších hráčů zápasu, Adnane Tighadouiniho, kulhajícího hostujícího útočníka na hřišti nahrazuje Jeffrey Sarpong.
     
    46
    Domácí mění sestavu, ze hry je stažen v prvním poločase často "hořící" levý obránce Abel Tamata, kterého nahrazuje Joshua Brenet.
     
    36
    A další příležitost hostů, to když šikovný technik Tighadouini opět kroutil míč ke vzdálenější tyči, tentokrát vzduchem, ale Zoet stačil vyškrábnout míč u horního rohu vlastní branky.
     
    34
    Hosté jsou nebezpeční a to pořádně! Tighadouini si posunul míč kolem Ariase a následnou technickou ránou zakroutil jen těsně za vzdálenější tyč domácí branky.
     
    31
    Breda právě vstřelila branku!
    Brankář Zoet sice vystihl směr rány, přesto ADNANE TIGHADOUINI umístil míč k tyči natolik přesně, že domácí brankář plachtil vzduchem marně!
     
    30
    Arias v pokutovém území jasně stáhnul Falkenberga a sudí Bas Nijhuis okamžitě ukazuje na penaltový bod, navíc Ariasovi ukazuje žlutou kartu.
     
    30
    Penalta pro Bredu!
     
    26
    PSV právě vstřelilo branku!
    Santiago Arias se s míčem prohnal po pravém křídle a jeho centr si nešťastně srazil do vlastní sítě ALEXANDAR DAMČEVSKI.
     
    22
    PSV právě vstřelilo branku!
    Přeci jen se domácí střelecky prosazují! Na parádní pas Depaye mezi hostující stopery si naběhl GEORGINIO WIJNALDUM a po souhře světových bronzových medailistů uklidil míč k tyči hostující branky!
     
    16
    Falkenburg pronikl celou obranou domácích jako nůž máslem, následně ale v zajímavé příležitosti střílel jen do brankáře Zoeta.

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 22. Wijnaldum, 26. Damčevski (vla.), 51. Depay, 53. Locadia, 57. Wijnaldum, 74. Depay – 31. Tighadouini

    Karty:   30. Arias (PSV)


    PSV Eindhoven: Zoet – Arias, Bruma, Rekik, Tamata (46. Brenet) – Wijnaldum (78. Vloet), Hiljemark, Maher – Locadia, De Jong, Depay
    Náhradníci: Pasveer – Narsingh, Jozefzoon, Brenet, Vloet, Ritzmaier, Hendrix

    NAC Breda: ten Rouwelaar – Amieux, Drost, Damcevski, Seewankambo – Falkenburg, de Kamps, Matič – Hooi (69. Seuntjens), Boateng, Tighadouini (49. Sarpong)
    Náhradníci: Babos – Van der Weg, de Roover, Sarpong, Seuntjes, Swerts, Suk

    Rozhodčí: Nijhuis
    bahis siteleri