USA – Švédsko 5:4 (po pr.) | Česko – Kanada 2:6 (kon.)
po prodl.
USA
5:4 (3:2, 0:0, 1:2)
Švédsko
Sobota 16.08.2014, 15:00 • Easton Aréna, Piešťany • Hlinka Gretzky Cup
Předzápasové kurzy
Partner:
    Denis YAN - 5:4
     
    64:03
    USA právě vstřelilo branku!
    A nájezdy nakonec neuvidíme! Spojené státy se mohou radovat ze zisku bronzových medailí! Wilkie z rohu kluziště nahrál do mezikruží DENISU YANOVI, jenž i díky troše dokázal překonat Wernera! Asistence: Zach Wilkie a Tory Dello.
     
    58:30
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelné! V době, kdy Amerika kontrolovala hru a už to vypadalo, že dovede zápas do vítězného konce, se dostaly tři korunky do protiútoku. Davidsson objel americkou branku a vypálil, jeho střelu dokázal Jurisik vyrazit, ovšem pouze před dojíždějícího nikým nehlídaného kapitána Švédska RASMUSE ASPLUNDA, který bez problémů dorazil kotouč do prázdné branky! Asistence: Joel Ek Eriksson a Jonathan Davidsson.
    Rasmus ASPLUND - 4:4
    Linus ÖLUND - 4:3
     
    50:07
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A tohle bude ještě drama! Švédsko mělo v přesilovce obrovský tlak, který nakonec dokázalo zásluhou LINUSE ÖLUNDA využít! Ten si nabruslil na pravý kruh a tvrdou ranou na přední tyč nedal Jurusikovi šanci! Asistence: Alexander Younan.
    Karch BARCHMAN - 4:2
     
    43:20
    USA právě vstřelilo branku!
    Ovšem americký tým na začátku oslabení zvyšuje své vedení! KARCH BACHMAN ujel do samostatného nájezdu a prostřelil Wernera střelou nad vyrážečku! Bez asistence.
    Troy TERRY - 3:2
     
    16:29
    USA právě vstřelilo branku!
    To je neskutečné, Spojené státy opravdu obrací průběh zápasu ve svůj prospěch! Nechytatelná rána švihem TROYE TERRYHO z pravého kruhu skončila až v síti! Asistence: Robert Jackson a Zach Wilkie.
    Erik FOLEY - 2:2
     
    14:07
    USA právě vstřelilo branku!
    A zámořský celek vymazává dvoubrankový náskok svého soupeře! K ERIKU FOLEYMU se za švédskou brankou odrazil puk, americký útočník s ním ihned vybruslil před klec tří korunek a zakončoval už do prázdné sítě dezorientovaného Wernera. Asistence: Tanner Laczynski a Filipe Matt.
    Thomas NOVAK - 1:2
     
    10:50
    USA právě vstřelilo branku!
    Spojené státy ovšem rychle snižují! THOMAS NOVAK ujel se svým spoluhráčem do situace dva na jednoho a vše vzal na sebe, když těsně před brankou zbrzdil a poté neomylnou ranou do levého horního růžku překonal Wernera! Bez asistence.
    Jonathan DAHLÉN - 0:2
     
    10:14
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A je to 2:0 pro severský celek! JONATHAN DAHLÉN nahodil kotouč z levého kruhu před branku, kde si ho do sítě srazili sami Američané! Asistence: Lens Lööke.
    Oliver ERIXON - 0:1
     
    03:43
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové jdou velmi brzy do vedení! Duo Oliver Kylington – OLIVER ERIXON se dostalo do přečíslení dva na jednoho a prvně jmenovaný přes hokejku jednoho z amerických obránců nádhernou žabičkou naservíroval kotouč před prázdnou brankou Erixonovi, pro nějž už nebyl problém zakončit! Asistence: Oliver Kylington a John Dahlström.

    Branky a nahrávky: 11. Novak, 15. Foley (Laczynski, Matt), 17. Terry (Jackson, Wilkie), 44. Bachman, 65. Yan (Wilkie, Dello) – 4. Oliver (Kylington, Dahlström), 11. Dahlén (Lööke), 51. Ölund (Younan), 59. Asplund (Ek Eriksson, Davidsson)


    USA: Jurusik (Sarthou) – Wilkie, Dello (A), Blaisdell, Cecconi, Olson, Gabriele, Young – Yan, Novak, Boeser (C) – Jackson, Terry, Smith – Bachman, Moore, Swaney – Foley, Filipe, Laczynski. Trenér: Derek Plante.
    Švédsko: Werner (Sandström) – Larsson, Kylington, L. Carlsson, Younan, G. Carlsson, Alftberg, Léman (A), Emanuelsson – Ahl, Ek Eriksson, Grundström – Dahlén, Ölund (A), Lööke – Magnusson, Asplund (C), Davidsson – Dahlström, Kalte, Erixon. Trenér: Jim Brithén.

    Rozhodčí: Baluška, Müllner, Šefčík, Junek, Vrančík.
    bahis siteleri