Sparta – Příbram 1:1 (kon.) | Liberec – Ostrava 5:0 (kon.) | Č. Budějovice – Dukla Praha 1:1 (kon.)
Bohemians 1905 – Táborsko 4:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Brno 2:1 (kon.) | Slovácko – Jihlava 2:3 (kon.)
Třinec – Teplice 0:1 (kon.) | Plzeň – Slavia 1:3 (kon.) | Znojmo – Jablonec 1:2 (kon.)
Hr. Králové – Varnsdorf 2:1 (kon.)
konec
FC Slovan Liberec
5:0 (4:0)
FC Baník Ostrava
Pondělí 18.08.2014, 13:00Juniorská liga
Předzápasové kurzy
     
    88
    Liberec právě vstřelil branku!
    Po rychlém protiútoku předvedl povedenou individuální akci DANIEL DYDOWICZ, který prošel středem obrany jak nůž máslem a tvrdou střelou rozvlnil síť za Macejovými zády – 5:0!
     
    43
    Liberec právě vstřelil branku!
    Oba liberečtí hráči si tentokrát vyměnili role. Domácí vysokým napadáním znovu donutili Baník k chybě, míč se dostal k Frimmelovi, jenž oslovil MARCOSE CALAZANSE, který si ještě pohrál s jedním z ostravských beků a poté tvrdou střelou levačkou nedal Macejovi šanci.
     
    32
    Liberec právě vstřelil branku!
    Zápas se nám pomalu mění v libereckou exhibici. Dydowicz našel pěknou kolmicí na levé straně Bělíčka, ten šikovně posunul míč na Marcose, který ještě vyšperkoval pozici pro DENISE FRIMMELA, který tak do poločasu předvedl čistý hattrick – 3:0!
     
    26
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí vysunutým a rychlým pressingem donutili Baník k chybě v rozehrávce , po níž se před Macejem opět ocitl zcela osamocený DENIS FRIMMEL, který znovu zachoval chladnou hlavu – 2:0!
     
    21
    Liberec právě vstřelil branku!
    Výbornou akcí se prezentoval liberecký Marcos. Na levé straně se nejprve chytře zbavil ostravského obránce, postupoval středem hřiště a následně včas, aby se vyhnul ofsajdu, ideálně prostrčil míč na nabíhajícího DENISE FRIMMELA, jenž se tváří v tvář Macejovi nemýlil – 1:0!

    Lukáš Michalík

    Branky: 21. Frimmel, 26. Frimmel, 32. Frimmel, 43. Marcos, 88. Dydowicz

    Karty:   62. Byrtus (OVA), 72. Helešič (OVA)


    FC Slovan Liberec: Hroššo – Zitka, Chlumecký, Ondráček (71. Vojtěšek), Marcos (75. Krejčí), Dydowicz, Luckassen (67. Souza), Bělíček, Kaiser (79. Polívka), Frimmel (67. Ambrož), Bong.
    FC Baník Ostrava: Macej – Kundrátek (46. Šašinka), Kaša, Petrus (72. Fojtík), Opatřil, Byrtus, Čech, Půda (57. Szorkowski), Behan (46. Tomšů), Helešič, Špavelko.

    Rozhodčí: Pechanec – Kříž, Mrkáček
    bahis siteleri