Vítkovice – Ingolstadt 5:1 (kon.) | Třinec – Bern 7:0 (kon.) | Tappara – Stavanger 7:3 (kon.)
Kuopio – Sparta 4:5 (2:3 po s.n.) | Krefeld – Skellefteå 1:2 (kon.) | Kölner Haie – Košice 2:1 (kon.)
Vienna Capitals – Färjestad 4:1 (kon.) | Ženeva – Frölunda 4:3 (kon.) | Briançon – Villach 1:2 (kon.)
Zug – SaiPa 1:2 (kon.) | Zürich – Vålerenga 4:1 (kon.) | SønderjyskE – IFK Helsinky 4:5 (0:2 po s.n.)
Liberec – Kärpät 3:4 (kon.) | Djurgården – Fribourg 5:4 (po pr.) | Växjö – Mannheim 6:1 (kon.)
konec
Genève-Servette HC
4:3 (1:0, 2:0, 1:3)
Frölunda HC
Čtvrtek 21.08.2014, 19:45Hokejová Liga mistrů
Předzápasové kurzy
Partner:
    Mathis Olimb - 4:3
     
    57:01
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Drama pokračuje. Stupňující se tlak Frölundy přetavil v kontaktní branku MATTHIS OLIMB, který se nejlépe zorientoval ve spleti hráčů a poté, co zužitkoval přihrávku Andrease Johnssona, který si dnes připisuje již třetí asistenci. Asistence: Andreas Johnsson.
    Chris Rivera - 4:2
     
    53:34
    Servette právě vstřelil branku!
    Ještěže má hostující brankář na tváři masku, protože nyní se musí červenat až za ušima. Střelu od modré čáry ještě vyrazil, poté však propustil dorážku z praticky nulového úhlu od CHRISTOPHERA RIVERA, který dává uklidňující gól domácího mužstva. Bez asistence.
    Christian Bäckman - 3:2
     
    50:31
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Tohle ještě bude zajímavé!Švédský celek nemusí mrzet nevyužitá přesilová hra. CHRISTIAN BÄCKMAN totiž těsně po skončení trestu využil okénka v jinak precizní ženevské defenzívě, dostal spoustu prostoru i času k zakončení a prostřelil Bayse. Asistence: Andreas Johnsson, Sebastian Stalberg.
    Elias Fälth - 3:1
     
    40:27
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Hosté dohrávali na úvod třetí třetiny přesilovou hru, ELIAS FÄLTH vypálil od modré čáry a prostřelil Johanssona. Švédský celek dramatizuje utkání. Asistence: Mathis Olimb, Andreas Johansson.
    MERCIER - 3:0
    Fanoušek domácích v extázi.


    Jonathan Mercier - 3:0
     
    39:36
    Servette právě vstřelil branku!
    Husarský kousek se povedl domácím hokejistům! JONATHAN MERCIER se ve dvojnásobném oslabení utrhl a s naprosto ledovým klidem prosvištěl až do útočného pásma, svůj výlet korunoval přesnou střelou švihem k levé tyčce, která zapadla za Johanssona. Ženevská hala bouří. Bez asistence.
    Roland Gerber - 2:0
     
    33:12
    Servette právě vstřelil branku!
    Další tutovou šanci už domácí využívají. K ROLANDU GERBEROVI se došourala přihrávka od mantinelu, švýcarský útočník se ocitl sám před brankářem, kterého nadvakrát překonal. Asistence: Dario Trutmann.
    Goran Bezina - 1:0
     
    10:54
    Servette právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do vedení, o úvodní branku domácího týmu se postarala místní legenda GORAN BEZINA. Ten si zpracoval přihrávku od Loeffela a svou střelu švihem poslal neomylně za záda hostujícího brankáře. Asistence: Romain Loeffel.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 11. Bezina (Loeffel), 34. Gerber (Trutmann), 40. Mercier, 54. Rivera – 41. Fälth (Olimb, Johnsson), 51. Bäckman (Johnsson, Stalberh), 58. Olimb (Johnsson)


    Genève-Servette HC: Bays (Descloux) – Vukovic, Ranger, Antonietti, Marti, Mercier, Loeffel, Trutmann – D'Agostini, Bezina, Romy- Šimek, Pyatt To, Pyatt Ta- Rubin, Picard, Rod- Gerber, Kast, Traber, Rivera
    Frölunda HC: Johannsson (Fernstrom) – Bohm, Fantenberg, Bäckman, Falth, Wikstrand, Gustafsson, Persson – Stalberg, Figren, Wideström-Janmark, Kahnberg, Lehkonen-Gortz, Olimb, Johnsson- Axelsson, Karlsson, Lasu

    Rozhodčí: Šindler (CZE), Massy (SUI) – Tscherrig (SUI), Rohrer (SUI)
    bahis siteleri