TPS – Bolzano 9:0 (kon.) | JYP – Salzburg 3:2 (kon.) | Eisbären – Zlín 3:4 (3:4 po s.n.)
Hamburg – Luleå 1:4 (kon.) | Nottingham – Rauma 2:4 (kon.) | HV71 – Kloten 3:2 (kon.)
Linköping – Pardubice 2:1 (kon.)
konec
JYP Jyväskylä
3:2 (2:0, 1:1, 0:1)
EC Red Bull Salzburg
Pátek 22.08.2014, 17:30 • Synergia areena • Hokejová Liga mistrů
Předzápasové kurzy
Partner:
    FAHEY - 3:2
     
    58:15
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Poté, co se Red Bull rozhodl ke hře bez brankáře, dokázal v šesti i vstřelit branku. Po Walterově přihrávce se puk dostal až na hůl BRIANA FAHEYHO, který se před prázdnou klecí nemýlil. Asistence: Ben Walter, Daniel Wesler.
     
    32:22
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Poté, co Kutlák vystihl rozehrávku domácích, THOMAS RAFFL ve vlastním oslabení snižuje. Jeho střela z první končí až v síti Tarkkiho brány. Asistence: Zdeněk Kutlák.
    Petr HUBÁČEK - 3:0
     
    20:18
    JYP právě vstřelilo branku!
    A PETR HUBÁČEK proměňuje. Český forvard si chytře počkal až uvidí, kde má Brückler místo a pak přesně zamířil. JYP se tak prosazuje i v oslabení.
    Eric PERRIN - 2:0
     
    19:12
    JYP právě vstřelilo branku!
    Poté, co se JYPu přesilovka vůbec nedařila, se domácí přeci jen dočkali branky. Střelou z úhlu na zadní tyč se prosazuje kapitán ERIC PERRIN. Asistence: Jani Tuppurainen, Mikko Mäenpää.
     
    04:10
    JYP právě vstřelilo branku!
    JYP jde po velké chybě Salzburgu v jeho obranném pásmu do vedení. K puku se před Brücklerem dostal MIKKO SALMIO a přesnou střelou otevřel skóre zápasu. Bez asistence.

    Karolína Antošová

    Branky a nahrávky: 5. Salmio, 20. Perrin (Tuppurainen, Mäenpää), 21. Hubáček (TS) – 33. Raffl (Kutlák), 59. Fahey (Walter, Wesler)


    JYP Jyväskylä: Tarkki (Rajaniemi) – Kemiläinen, Mäenpää, Viitanen, Hietanen, Salonen, Kalteva, Luoma – Perrin (C), Jaatinen, Hubáček – Boyce, Salmio, Pihlman – Tuppurainen, Nättinen T., Hännikäinen – Lahti, Nenonen, Poukkula – Nättinen J..
    Trenér: Marko Virtanen.

    EC Red Bull Salzburg: Brückler (Gračnar) – Trattnig (C), Heinrich, Fahey, Milam, Boivin Kutlák, Pallestrang – Duncan, Wesler, Meckler – Walter, Sterling, Hughes – Raffl, Latusa, Komarek – Cijan, Brucker, Beach – Rauchenwald.
    Trenér: Daniel Ratushny.

    Rozhodčí: Sjöberg (SWE), Metsälä (FIN) – Orava (FIN), Perämäki (FIN)
    bahis siteleri