TPS – Bolzano 9:0 (kon.) | JYP – Salzburg 3:2 (kon.) | Eisbären – Zlín 3:4 (3:4 po s.n.)
Hamburg – Luleå 1:4 (kon.) | Nottingham – Rauma 2:4 (kon.) | HV71 – Kloten 3:2 (kon.)
Linköping – Pardubice 2:1 (kon.)
konec
Nottingham Panthers
2:4 (0:2, 2:0, 0:2)
Lukko Rauma
Pátek 22.08.2014, 20:00Hokejová Liga mistrů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:37
    Tým Lukko Rauma právě vstřelil branku!
    Krásnou kombinaci na jeden dotek dokázal zakončit nad ležícího Kowalského AARON GAGNON. Asistence: Ville Vahalahti, Mikko Kousa.
    AHTOLA - 2:3
     
    45:25
    Tým Lukko Rauma právě vstřelil branku!
    Velkou hrubku v obraně předvedl dnešní dvoubrankový střelec Steve Lee, když nahrál přímo do jízdy JERRY AHTOLOVI, který proměnil svůj samostatný únik forhendovým blafákem. Bez asistence.
     
    25:50
    Nottingham Panthers právě vstřelili branku!
    Přesilová hra je rychle využita. STEVE LEE dostal nabito na modrou čáru a přesnou střelou přes bránící hráče prostřelil Zapolského podruhé. Asistence: Robert Farmer, Bruce Graham
    LEE - 1:2
     
    22:49
    Nottingham Panthers právě vstřelili branku!
    Neuvěřitelné, co se teď dělo před bránou hostů! Všech pět bránících hráčů leželo na hranici brankoviště a snažilo se odpálit puk. To se jim povedlo, ale pouze na hůl STEVA LEE, který z mezikruží prostřelil chumel hráčů a snížil na rozdíl jediné branky! Asistence: Nathan Robinson
     
    08:03
    Tým Lukko Rauma právě vstřelil branku!
    Tak toto byla paráda! JANNE LAHTI dokázal obkroužit bránu soupeře, zbavit se obránců a střelou bekhendem překonal zmateného Kowalského. Asistence: Toni Koivisto.
    KOIVISTO - 0:1
     
    04:48
    Tým Lukko Rauma právě vstřelil branku!
    První gól na sebe nenechal dlouho čekat. Chybu v domácí obraně dokázal využít Sipiläinen, který v přečíslení dvou na jednoho našel HENRIKA KOIVISTA, jenž v lehké pozici překonal Kowalského. Asistence: Olli Sipiläinen.

    Slavomír Jansa

    Branky a nahrávky: 23. Lee (Robinson), 26. Lee (Farmer, Graham) – 5. Koivisto (Sipiläinen), 9. Lahti (Koivisto), 46. Ahtola, 49. Gagnon (Vahalahti, Kousa)


    Nottingham Panthers: Kowalski (Raitums) – Schmidt, Landry, Mosey, Berube, Lee, Cohen, Oakford – Lawrence, Farmer, Robinson – Lachowicz, Langelier-Parents, Jacina – Graham, Benedict (C), Higgins – Lee, Podlesak, Boxill, Betteridge.
    Lukko Rauma: Zapolski (Setanen) – Mikkola, Kousa, Niskala, Tikkanen, Jaatinen, Virtanen – Gagnon, Piitulainen, Vahalahti – T. Koivisto, Lahti, H. Koivisto – Virtanen, Nurmi, Ahtola – Riska, Sipilainen, Koski, Vauhkonen, Nieminen.

    Rozhodčí: Warshaw (AUT), Darnell (GBR) – Young (GBR), Dalton (GBR)
    bahis siteleri