Benátky n/J – Füchse 5:3 (kon.) | Trnava – Trenčín 2:3 (kon.) | Martin – Banská Bystrica 6:2 (kon.)
Banská Bystrica – HC Slovan 1:4 (kon.) | Karviná sledge – Frýdek-M. 6:5 (1:0 po s.n.) | Žilina – Senica 3:8 (kon.)
Mladá Boleslav – EC-KAC 3:4 (0:2 po s.n.) | Šumperk – Prostějov 3:4 (kon.) | Nové Zámky – Fehérvár 5:5 (kon.)
Val. Meziříčí – Kopřivnice 6:1 (kon.) | Sokolov – Klatovy 6:1 (kon.) | Žďár n/S – Mor. Budějovice 3:2 (2:1 po s.n.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
5:5 (1:2, 4:2, 0:1)
Fehérvár AV19
sk Pátek 22.08.2014, 18:00Přípravné zápasy
Partner:
     
    47:42
    SAPA Fehérvár AV19 dal gól!
    Hostia priam bleskurýchlo vyrovnali. Od modrej napriahol Ejdepalm a jeho strelu tečoval TAMÁS SARPATKI. Asistencie: Johan Ejdepalm, Csaba Kovács.
     
    35:28
    SAPA Fehérvár AV19 dal gól!
    Razom je to opäť iba o jeden gól! Strelou z otočky sa presadil CSABA KOVÁCS. Bez asistencie.
     
    33:57
    HC Nové Zámky dali gól!
    A opäť zvyšujú! Tento gól si za svoju bojovnosť zaslúžil MARTIN FROLÍK, po tom, čo zoblra puk súperovmu obrancovi, natlačil sa pred Robinsona a bekhendom ho prekonal. Bez asistencie.
     
    25:58
    SAPA Fehérvár AV19 dal gól!
    Gólová prestrelka nám na ďalej pokračuje!
    Hostia znižujú stav stretnutia na 4:3. Robinsom zostal po prvej strele ležať, nevedel, kde má puk, ten sa dostal ku MÁRKOVI SZALLEROVI a ten sa do prázdnej brány nemýlil. Asistencia: Benjamím Nemeš.
     
    23:57
    HC Nové Zámky dali gól!

    V týchto chvíľach je na ľade už iba jedno družstvo a to domáce! Štefanka ušiel súperovmu obrancovia a pri prečíslení 2 na 1 presne nahral ERIKOVI ČALÁDIMU a ten sa z prvej nemýlil. Asistencia: Miroslav Štefanka.
     
    23:17
    HC Nové Zámky dali gól!
    Výborný úvod do druhej tretiny! Kameš nastrelil puk a pred Robinsonom ho stihol tešovať ĽUBOMÍR HURTAJ. Asistencia: Vladimír Kameš.
     
    20:59
    HC Nové Zámky dali gól!
    Máme vyrovnané! Podstavek urobil priestor pre svojho spoluhráča MARTINA FROLÍKA, prihral mu do prázdnej brány a ten sa nemýlil. Asistencia: Albín Podstavek.
     
    10:21
    SAPA Fehérvár AV19 dal gól!
    Nedáš- dostaneš!
    Čaládi svoj nájazd nepremenil, následne sa puk dostal do tretiny Nových Zámkov, kde ho dostal na hokejku MATT REGISTER a spomedzi kruhov vymietol horný roh Blažíčkovej brány. Asistencie:
     
    07:47
    SAPA Fehérvár AV19 dal gól!
    Máme vyrovnané! Pred bránou súpera sa najlepšie zorientoval FERENC KOCSIS a doklepol puk za prekvapeného Blažíčka. Asistencie: Péter Vincze, Csanád Erdélyi.
     
    02:36
    HC Nové Zámky dali gól!

    A dostávajú sa tak do vedenia! ONDREJ ŠTEFANKA potrestal chybu súperovho obrancu, keď zachytil puk v strednom pásmu, prešiel modrú čiaru a svojou povestnou strelou švihom prekonal Robinsona. Bez asistencie.

    Tomáš Fiala

    Branky a nahrávky: 3. Štefanka O., 21. Frolík (Podstavek), 24. Hurtaj (Kameš), 24. Čaládi (Štefanka M.), 34. Frolík – 8. Kocsis (Vincze, Erdélyi), 11. Register, 26. Szaller (Nemeš), 36. Kovács, 48. Sarpatki (Ejdepalm, Kovács)


    HC MIKRON Nové Zámky: Blažíček (Krajčovič)- Huba, Kameš, Hrudík, Kowalczyk, Kovács, Král- Uram, Faith, Uhnák, Podstavek, Hurtaj, Frolík, Dubec, Štefanka O., Púchovský, Štefanka M., Čaládi, Kropáč
    Fehérvár AV19: Robinson(Rajna)- Hetényi, Ejdepalm, Nemeš, Kocsis, Varga, Vincze, Remer, Kovács, Tóth, Németh, Szabo, Erdélyi, Register, Sarauer, Orbán, Kiss, Lovecchio, Szaller, Magosi, Sarpatki
    bahis siteleri