Hoffenheim – Augsburg 2:0 (kon.) | Hannover – Schalke 2:1 (kon.) | Hertha – W. Brémy 2:2 (kon.)
Frankfurt – Freiburg 1:0 (kon.) | Kolín nad Rýnem – Hamburg 0:0 (kon.) | Dortmund – Leverkusen 0:2 (kon.)
konec
Borussia Dortmund
0:2 (0:1)
Bayer Leverkusen
Sobota 23.08.2014, 18:30 • Signal Iduna Park, Dortmund • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
    Stefan KIEßLING - 0:2
     
    90+5
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Borussia otevřela zadní vrátka a skvěle napadající Bellarabi připravil o míč nedůrazného Durma. Autor první branky posunul míč do středu hřiště na kopačku STEFANA KIESSLINGA, který zavěsil do Langerakovy branky – 0:2! Asistence: Karim Bellarabi.
     
    84
    A brankář Bayeru se vytasil! K hlavičce se na penaltovém puntíku dostal jeden z domácích hráčů, který poslal míč do země a míč se nebezpečně odrazil směrem k brance Leverkusenu. Leno ovšem vyskočil a míč vyrazil.
     
    80
    Povedenou premiéru má za sebou Çalhanoğlu. Toho nahradil Papadopoulos. Řecký hráč ve službách Bayeru by měl vyztužit defenzivu svého týmu.
     
    76
    Hrálo se pouze pár vteřin a vystřídali také hosté. Son Heung-mina nahradil Brandt.
     
    75
    Zmíněné střídání je tu. Hřiště opouští Jojić a také Reus, u kterého to je dané tím, že odehrál teprve druhé utkání od svého zranění. Na hřišti už bojuje Großkreutz a Hofmann.
     
    64
    Miloš Jojić (DOR) byl potrestán žlutou kartou a krátce po faulu se do menší strkanice pustil Immobile s Toprakem. Sudí oba kohouty rozehnal bez karetního napomenutí.
     
    62
    První střídání zápasu. Ze hřiště odstoupil Rolfes, který předal pásku Toprakovi a jeho místo převzal Reinartz.
     
    55
    Přímočarý útok Dortmundu po pravé straně vedl Aubameyang, který poslal do vápna přízemní centr. Po tom už se natahoval Immobile, jenž by pouze doklepával míč do odkryté branky, ale těsně před útočníkem Borussie zasáhl Toprak!
     
    51
    Slibná příležitost pro Dortmund a Marca Reuse. Immobile se prodíral po levé straně a Ömer Toprak (LEV) ho poslal skluzem k zemi. Přímý kop a žlutá karta pro tureckého legionáře.
     
    Zapátral jsem ve statistikách a gól Karima Bellarabiho po sedmi vteřinách hry je nejrychlejším gólem v historii Bundesligy!
     
    45+1
    Sudí Aytekin nastavil jednu minutu!
     
    45
    Tin Jedvaj (LEV) obdržel žlutou kartu a Reus bude zahrávat přímý kop.
     
    18
    Leverkusen zahrál tento přímý kop zajímavě. Dva hráči se postavili těsně před míčem zády k domácí brance a na poslední chvíli uhli, aby mohl Çalhanoğlu vystřelit. Posila z Hamburku poslal míč těsně vedle pravé spojnice!
    Karim BELLARABI - 0:1
     
    1
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné! Bayer rozehrál míč, přesunul hru na levou stranu, odkud se k míči dostal KARIM BELLARABI a z hranice velkého vápna překonal Langeraka už po sedmi vteřinách hry – 0:1! Asistence: Sebastian Boenisch.

    Daniel Ryl

    Branky: 1. Bellarabi (Boenisch), 90+5. Kießling (Bellarabi)

    Karty:   64. Jojić (DOR) – 45. Jedvaj (LEV), 51. Toprak (LEV)


    Borussia Dortmund: Langerak – Piszczek, Ginter, Papastathopulos, Durm – Jojić (75. Großkreutz), Kehl, Mchitarjan – Aubameyang, Immobile, Reus (C) (75. Hofmann).
    Náhradníci: Weidenfeller – Subotić, S. Bender, Hofmann, Großkreutz, Narey, Maruoka.

    Bayer Leverkusen: Leno – Jedvaj, Toprak, Spahić, Boenisch – Rolfes (C) (62. Reinartz), Castro – Bellarabi, Çalhanoğlu (80. Papadopoulos), Son Heung-min (76. Brandt) – Kießling.
    Náhradníci: Krešić – Papadopoulos, Wendell, Reinartz, Öztunali, Brandt, Drmić.

    Rozhodčí: D. Aytekin – B. Brand, M. Achmüller
    bahis siteleri