Jihlava – Třebíč 3:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Motor ČB 1:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:3 (1:2, 0:0, 0:1)
Banes Motor České Budějovice
Úterý 02.09.2014, 18:00 • ZS Kotlina • Regionální pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:11
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A je zřejmě hotovo, Rebelům to s největší pravděpodobností ani tentokrát nevyjde a posedmé v řadě vyjdou bodově naprázdno! Jan Mucha našel před brankou DANIELA BOHÁČE, který se bleskově zorientoval a zblízka vymetl všechny pavučiny z pravého horního rohu Dlouhého branky! Asistence: Jan Mucha.
     
    13:52
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Havlíčkobrodská obrana zaspala a pyká za to nejkrutějším možným trestem! Na pravé straně se otevřel volný prostor před ROKEM PAJIČEM, jenž obdržel přesný pas od Lukáše Chmelíře a měl dostatek času na to, aby si sjel do kruhu, srovnal si puk na hůl a zápěstím polovysokou střelou přehodil beton gólmana Dlouhého! Asistence: Lukáš Chmelíř.
     
    09:40
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A teď mají důvod k radosti, mohou si zakřičet radostné "Už je tam!"! Radek Prokeš zavezl puk do útočného pásma, všiml si dobře najetého TOMÁŠE NOUZY, jemuž poslal krásnou nahrávku před brankoviště, a českobudějovickému střelci stačilo před odkrytou bránou jen nastavit dobře hůl, kotouč zamířil neomylně za Dlouhého záda! Asistence: Radek Prokeš.
     
    01:05
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to byla rychlost, Rebelové se ujímají bleskového vedení! Nejdříve před brodskou brankou Radek Prokeš neuspěl když se marně tlačil k nahrávce zpoza branky, kotouč mu uzmul Tomáš Prokop, který vyslal do úniku PAVLA SEDLÁČKA, jenž si sjel až před brankoviště a zblízka propálil gólmana Kůdelu! Asistence: Tomáš Prokop.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 2. P. Sedláček (Prokop) – 10. Nouza (Prokeš), 14. Pajič (Chmelíř), 58. Boháč (Mucha)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dlouhý (Novák) – Jeník, Prokop, Vala, Janáček, Zítka, Škůrek, Kolář, T. Semrád – Rousek, Maliník, Sedláček – Sedlák, Kňazev, Endál – Pejchar, Jankovič, Kuchta – Kadlec, Milfait, Chlubna
    Banes Motor České Budějovice: Kůdela (Bláha) – Chmelíř, Parýzek, Mucha, Semrád, D. Růžička, Suchánek – Nouza, Straka, Boháč – Marek, Pajič, Prokeš – Vaniš, Trummer, Přibyl – Pašek

    Rozhodčí: Jan Doležal, Marek Honza – Tomáš Kukeně, Petr Křivohlavý
    bahis siteleri