Jihlava – Třebíč 3:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Motor ČB 1:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:3 (1:2, 0:0, 0:1)
Banes Motor České Budějovice
Úterý 02.09.2014, 18:00 • ZS Kotlina • Regionální pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:00
    Radek Prokeš (CEB) – 2 minuty – hákování.
     
    57:11
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A je zřejmě hotovo, Rebelům to s největší pravděpodobností ani tentokrát nevyjde a posedmé v řadě vyjdou bodově naprázdno! Jan Mucha našel před brankou DANIELA BOHÁČE, který se bleskově zorientoval a zblízka vymetl všechny pavučiny z pravého horního rohu Dlouhého branky! Asistence: Jan Mucha.
     
    56:14
    A mohlo být vyrovnáno! Do úniku se dostal Tomáš Rousek, který vyslal ze své hole prudkou ránu, jež však minula branku gólmana Kůdely!
     
    52:11
    Tomáš Nouza, kterého je opravdu plný led, tvrdě vypálil úplně sám mezi kruhy a Rebelové mohou děkovat skvělému brankáři Dlouhému, který puk vyrazil maskou těsně nad horní tyčku! Po zásluze si vysloužil ovace fanoušků.
     
    50:35
    Martin Janáček (HBR) potrestán za držení protihráče.
     
    49:55
    To hlasitě volalo po gólu! Štěpán Jeník trefil gólmana Kůdelu a k dorážce se rychle natlačil Branislav Jankovič, ale podle všeho zazvonil ze strany jen na bližší tyčku!
     
    48:42
    Jan Mucha (CEB) – 2 minuty . zdržování hry.
     
    48:18
    Ladislav Marek (CEB) oslabil svůj tým, obdržel 2 minuty za hákování.
     
    34:25
    Do kabin zamířil Dan Růžička (CEB) za trest 5 minut plus do konce zápasu za hrubost, na lavici hanby Václav Pašek (CEB) na 2 minuty za hrubost. David Škůrek (HBR) zamířil rovněž do kabin, trest na pět minut plus osobní trest do konce zápasu za hrubost, Petr Zítka (HBR) obdržel 2 minuty za hrubost.
     
    33:55
    Rebelové teď předvedli před českobudějovickým brankovištěm důraz jako z hokejové učebnice a dostali se k zakončení! Branislav Jankovič zblízka vyprášil jen Kůdelovy betony!
     
    31:46
    Obrovské šance Rebelů! David Vala nejdříve štiplavou střelou zasáhl z pravého kruhu hruď gólmana Kůdely, z dorážky pálil těsně vedle Roman Maliník. Tentýž hráč vzápětí dostal nabito z rohu pásma před brankoviště a bez přípravy zasáhl brankáře Kůdelu! Za katr Jakub Suchánek (CEB) usedl za krosček.
     
    30:50
    A opět se bude hrát v rovnovážném počtu hráčů na ledové ploše, na trestnou lavici zamířil nedobrovolně Rok Pajič (CEB) za sekání.
     
    29:54
    Z ní sice nedokázali hráči Motoru nic nebezpečnějšího vymyslet, když vyprodukovali jen dvě střely mimo branku, ale teď budou hrát další přesilovku, Daniel Kolář (HBR) se provinil proti hokejovým regulím faulem loktem.
     
    24:53
    Rebelové protestují, ale nebude jim to nic platné. Na trestnou lavici usedl Lukáš Endál (HBR) za sekání a Tomáš Nouza (CEB) na osobní trest na 10 minut za nesportovní chování. Motor hraje přesilovku.
     
    24:28
    Obrovská šance Rebelů! Tomáš Prokop dorážel z bezprostřední blízkosti u odkrytého koutu branky, jenže narazil jen na brankáře Kůdelu. Potom zkoušel objet branku Pavel Sedláček, ale skvělý Kůdela byl opět na místě!
     
    23:39
    Tohle už ale bylo nebezpečné! Tomáš Rousej prokázal své zkušenosti s nejvyšší tuzemskou soutěží, najel si mezi kruhy a vyslal tvrdou přízemní ránu, jež zaduněla na pravý Kůdelův beton!
     
    21:57
    Všudybyl Tomáš Nouza se ocitl v mírném úhlu na pravé straně a hned dvakrát zblízka zakončoval, ale kotouč přes Dlouhého betony neprocedil!
     
    20:14
    Motor se usadil v útočném pásmu a poměr sil na ledové ploše se vyrovná. Na lavici hanby je vykázán Tomáš Prokop (HBR) za vysokou hůl.
     
    19:48
    Lukáš Chmelíř obdržel nahrávku na modrou čáru a okamžitě vyslal nepříjemnou jedovku ze své hole. Brankář Dlouhý měl zakrytý výhled, ale i přesto zasáhl svým levým betonem!
     
    18:40
    Poměr sil na ledě se na 63 sekund vyrovná, hosté špatně vystřídali a pykají za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Jakub Suchánek (CEB).
     
    17:43
    Motor opět přitlačil v ofenzivní fázi na pilu a Havlíčkův Brod si pomohl jen za cenu faulu. Jan Milfait (HBR) hákoval protihráče.
     
    13:52
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Havlíčkobrodská obrana zaspala a pyká za to nejkrutějším možným trestem! Na pravé straně se otevřel volný prostor před ROKEM PAJIČEM, jenž obdržel přesný pas od Lukáše Chmelíře a měl dostatek času na to, aby si sjel do kruhu, srovnal si puk na hůl a zápěstím polovysokou střelou přehodil beton gólmana Dlouhého! Asistence: Lukáš Chmelíř.
     
    13:36
    Jan Mucha (CEB) se dopustil naprosto zbytečného útočného faulu a obdržel dvouminutový trest za držení hole.
     
    12:42
    Na trestnou lavici usedá Tomáš Prokop (HBR) za hákování.
     
    11:11
    Rok Pajič s Radkem Prokešem ujeli do přečíslení 2 na 1, ale prvně jmenovaný vzal zodpovědnost na sebe a z mírného úhlu na pravé straně vypálil. Jeho rána neměla špatné parametry, jen o kousek minula vzdálenější tyč!
     
    09:40
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A teď mají důvod k radosti, mohou si zakřičet radostné "Už je tam!"! Radek Prokeš zavezl puk do útočného pásma, všiml si dobře najetého TOMÁŠE NOUZY, jemuž poslal krásnou nahrávku před brankoviště, a českobudějovickému střelci stačilo před odkrytou bránou jen nastavit dobře hůl, kotouč zamířil neomylně za Dlouhého záda! Asistence: Radek Prokeš.
     
    05:30
    Dvě obrovské příležitosti Jihočechů! Nejdříve zblízka trefil gólmana Dlouhého Roman Vráblík a nyní dorážel k odkrytému prostoru u levé Dlouhého tyčky Josef Straka, ale brodský brankář v leže vyrazil puk ven!
     
    04:09
    Rebelové přerušili tlak soupeře jen za cenu faulu, Pavel Sedlák (HBR) vyloučen na 2 minuty za hákování.
     
    03:36
    Českobudějovický útok pokračoval a brankář Dlouhý vytáhl fantastický zákrok! Z levého kruhu vyrazil nepříjemnou ránu Daniel Boháč a k dorážce se probil před odkrytou bránou Tomáš Nouza, jenže Dlouhý vymrštil vzhůru lapačku!
     
    03:12
    Tohle vypadalo hodně nebezpečně! Roman Vráblík nejdříve vypálil z mezikruží do Dlouhého betonů a probil se i ke střele od modré čáry!
     
    01:05
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to byla rychlost, Rebelové se ujímají bleskového vedení! Nejdříve před brodskou brankou Radek Prokeš neuspěl když se marně tlačil k nahrávce zpoza branky, kotouč mu uzmul Tomáš Prokop, který vyslal do úniku PAVLA SEDLÁČKA, jenž si sjel až před brankoviště a zblízka propálil gólmana Kůdelu! Asistence: Tomáš Prokop.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 2. P. Sedláček (Prokop) – 10. Nouza (Prokeš), 14. Pajič (Chmelíř), 58. Boháč (Mucha)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dlouhý (Novák) – Jeník, Prokop, Vala, Janáček, Zítka, Škůrek, Kolář, T. Semrád – Rousek, Maliník, Sedláček – Sedlák, Kňazev, Endál – Pejchar, Jankovič, Kuchta – Kadlec, Milfait, Chlubna
    Banes Motor České Budějovice: Kůdela (Bláha) – Chmelíř, Parýzek, Mucha, Semrád, D. Růžička, Suchánek – Nouza, Straka, Boháč – Marek, Pajič, Prokeš – Vaniš, Trummer, Přibyl – Pašek

    Rozhodčí: Jan Doležal, Marek Honza – Tomáš Kukeně, Petr Křivohlavý
    bahis siteleri