Novosibirsk – Novokuzněck 6:1 (kon.) | Omsk – Vladivostok 4:2 (kon.) | Barys – Chabarovsk 3:2 (2:1 po s.n.)
Jekatěrinburg – Záhřeb 3:2 (kon.) | Magnitogorsk – HC Slovan 2:3 (kon.) | Ufa – Viťaz 6:1 (kon.)
Čerepovec – Čeljabinsk 2:3 (kon.) | Kazaň – Atlant 1:4 (kon.) | N.Novgorod – Chanty-Mansijsk 1:3 (kon.)
Petrohrad – Soči 3:2 (kon.) | Riga – Minsk 4:2 (kon.) | Jokerit – Jaroslavl 3:2 (kon.)
konec
Jokerit Helsinky
3:2 (1:1, 2:0, 0:1)
Lokomotiv Jaroslavl
Sobota 06.09.2014, 16:00 • Hartwall-areena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Sergej PLOTNIKOV - 3:2
     
    58:34
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Lokomotiv dramatizuje závěr zápasu! SERGEJ PLOTNIKOV přebruslil s pukem napříč útočným pásmem a z levého kruhu vypálil parádní ránu do horního růžku Heleniusovy branky.
    Linus OMARK - 3:1
     
    31:22
    Jokerit právě vstřelil branku!
    LINUS OMARK zavezl puk do útočného pásma, kde sice přepadl přes obránce, ale ke kotouči se díky tomu dostal Petr Koukal, který pokračoval v akci. Omark se zatím stihl zvednout a najet si k tyči kde ho skvěle našel právě Koukal a pro švédského útočníka už nebyl problém zakončit do odkryté části branky. Asistence: Petr Koukal.
    Niklas HAGMAN - 2:1
     
    29:58
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a jdou opět do vedení! NIKLAS HAGMAN dostal přihrávku na střed a z mezikruží parádní ránou překonal Sanforda. Kotouč se pak od kamery v brance ještě odrazil zpátky z brány a rozhodčí si raději nechal zkontrolovat videozáznam, který potvrdil, že puk přešel brankovou čáru. Asistence: Juhamatti Aaltonen, Ryan Gunderson.
    Jiří NOVOTNÝ - 1:1
     
    17:21
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hosté se však nakonec z přesilovky prosazují. JIŘÍ NOVOTNÝ dostal přihrávku do levého kruhu, odkud si nabruslil blíž k brance a střelou do vzdálenějšího rohu Heleniusovy brány vyrovnává na 1:1. Asistence: Staffan Kronwall.
    Niklas HAGMAN - 1:0
     
    02:26
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Domácí už tentokrát přesilovou hru využívají. Jokerit vyhrál vhazování a o chvíli později se puk dostal na modrou k Lajunenovi, jehož ránu vyrazil Sanford jen před sebe k NIKLASI HAGMANOVI, který z dorážky posílá Jokerit do vedení. Asistence: Ville Lajunen, Niko Kapanen.

    Martin Švejkar

    Branky a nahrávky: 3. Hagman (Lajunen, Kapanen), 30. Hagman (Aaltonen, Gunderson), 32. Omark (Koukal) – 18. Novotný (Kronwall), 59. Plotnikov


    Jokerit Helsinky: Helenius (Karlsson) – Gunderson, Lajunen – Jaakola, Karalahti – Ohtamaa, Korpikari – Saari – Hagman, Kapanen, Aaltonen – Omark, Koukal, Moses – Sallinen, Harju, Rita – Mäki, Hahl, Pöysti.
    Lokomotiv Jaroslavl: Sanford (Kolesnik) – Gorochov, Jakovlev – Kronwall, Holos – Višněvskij, Ljubuškin – Vasiljev, Korškov – Plotnikov, Apalkov, Averin – Gračev, Novotný, Thornberg – Platt, Sprukts, Kapustin – Konkov, Kartajev, Galimov.

    Rozhodčí: Roman Gofman, Alexej Ravodin – Pjotr Aljošin, Jurij Ivanov
    bahis siteleri