Hokejová Liga mistrů – 6. hrací den (kon.) | Hokejová Liga mistrů – 7. hrací den (kon.)
konec
Hokejová Liga mistrů – 7. hrací den

Sobota 06.09.2014, 12:00Hokejová Liga mistrů
     
    23:59
    To je již pro dnešek vše, já vám děkuji za pozornost a u dalšího přenosu na shledanou. (00:00:27)
    Celkový souhrn sedmého hracího dne

     
    23:56
    HC Sparta Praha – KalPa Kuopio 2:3

    Dnešní herní den završilo střetnutí pražské Sparty a KalPy Kuopio. Sparta v podstatě celý zápas dotahovala a tahala za kratší konec. Na třetí gól KalPy už pražský klub odpovědět nedokázal, a tak si KalPa mohla připsat cenný skalp jednoho z nejlepších českých klubů a týmu, který do tohoto zápasu zůstával v Lize mistrů neporažen.
     
    23:51
    HC Fribourg-Gottéron – PSG Zlín 3:2 sn

    Zlínští nezačali tento zápas vůbec špatně, hned ve 2. minutě se prosadil Vlach, jenže ještě do půlky první třetiny bylo vyrovnáno. Gregory Mauldin nedal Kašíkovi ranou z první šanci. Zlín se dostal do vedení ve 30. minutě, když Leška si narazil s Okálem, ale ani tato hokejová paráda na zisk 3 bodů nestačila. Ve 44. minutě totiž vyrovnal Pouliot a jelikož již žádná další branka ze hry nepadla, mohli diváci ve švýcarském Fribourgu vidět samostatné nájezdy, ten rozhodující proměnil Mauldin a připsal si tak druhou branku večera.

     
    23:44
    EV Zug – HC Vítkovice Steel 3:2

    Zápas dalšího českého týmu odstartoval v 19:45. Zug již v 6. minutě skóroval zásluhou Boucharda a náskok již do konce zápasu nepustil. Ve 14. minutě navýšil vedení Sondell. Poté sice snížil Huňa, ale ve 41. minutě se znovu prosadil Bouchard a Zug měl jistotu dvougólového náskoku, tu mu sice tři minuty před koncem zápasu sebral Vandas, ale na zisk bodů to nestačilo.
     
    23:39
    Diables Rouges de Briançon – Genéve-Servette 2:7

    Ženeva potvrdila roli favorita a toto utkání dokázala ovládnout. Po první třetině sice prohrávala po gólu Labrecque, ale do druhé třetiny jako by nastoupil úplně jiný tým. Švýcarský celek dokázal ihned dvakrát skórovat a po zbytek zápasu pomalu navyšovat svůj náskok, který se zastavil na pěti gólech.
     
    23:31
    HC Košice – Bílí Tygři Liberec 4:3

    Druhý zápas hraný v 17:30 byl souboj Košic proti severočeskému Liberci. Liberečtí se dostali v první třetině zásluhou Bulíře do vedení, to jim však vydrželo jen do 24. minuty, když využil přesilovou hru Adam Lapšanský. V Druhé třetině padlo celkem 5 branek a po jejím skončení svítil na světelné tabuli znovu stav nerozhodný, tentokrát 3:3. Nakonec měly poslední slovo Košice, Peter Bartoš propálil ve 49. minutě Lašáka po pěkné přihrávce Gabriela Špilara. Na tento gól již Liberečtí nenašli odpověď a museli tak domů odjet s prázdnou.

     
    23:23
    Stavanger Oilers – HC Oceláři Třinec 2:3

    V 17:30 odstartovaly dva zápasy českých účastníků. Třinec nastoupil ke svému čtvrtému zápasu na led Stavangeru. Hned do úvodních 5. minut se dvakrát měnil stav, nejdříve na straně třinecké, když se prosadil Zbyněk Irgl pak i na straně norského Stavangeru. Ten se dostal do vedení v 12. minutě, když se prosadil Kissel. Třinec však toto utkání zvládl lépe: V 19. minutě vyrovnal Irgl a o 13. minut později vsítil rozhodující gól zápasu Vladimír Dravecký.

     
    23:16
    SC Bern – Tappara 4:3 sn

    Zápas mezi Bernem a Tapparou vypadal celkem jednoznačně. Domácí si postupně budovali náskok a ve 49. minutě po brance Bergera se zdálo, že je definitivně rozhodnuto. Avšak opak byl pravdou, Tappara dokázala za 7. minut vstřelit 3 góly a dovedla zápas až do prodloužení, v němž gól nepadl. Na řadu musely přijít samostatné nájezdy, v nichž rozhodl Pascal Berger, který vymetl dolní růžek branky. Bern si tak nakonec připsal dva body a velmi zdramatizoval skupinu E.

     
    23:07
    IFK Helsinky – SønderjyskE Isjockey 10:1

    Jednoznačnější zápas bychom asi těžko hledali, rozhodnuto vlastně bylo již po první třetině, když domácí vedli 4:0. Helsinky nakonec nasypali dánskému SønderjyskE 10 branek a můžou se těšit z velkého vítězství.
     
    23:00
    SaiPa Lappeenranta – ERC Ingolstadt 5:2

    Saipa se velice rychle dostala do dvoubrankového vedení a to v podstatě celý zápas dokázala udržet. Dvěma góly se blízkl útočník Dave Spina. Finská SaiPa byla po celý zápas lepší a aktivnější, proto zaslouženě vyhrála.
     
    22:50
    Färjestads BK – UPC Vienna Capitals 1:2 sn

    Vídeň předvádí v Lize mistrů skvělé výkony a dnes proti Farjestadu si chtěla upevnit první příčku skupiny B. A začala velice dobře, ve 3. minutě nahození od modré čáry ztečkoval za záda domácího brankáře PETER MACARTHUR – 0:1. Farjestadu se podařilo vyrovnat ve 42. minutě, Rickard Wallin dotlačil puk i s brankářem Kickertem za brankovou čáru, rozhodčí gól uznal – 1:1. Do konce základní hrací doby ani v prodloužení žádná branka již nepadla, a proto museli na řadu přijít nájezdy. Rozhodující proměnil Hugh Jessiman střelou nad Poggeho lapačku a přidělil tak dva body do rakouské metropole – 1:2.

     
    22:39
    Adler Mannheim – Växjö Lakers 1:2

    Duel mezi Mannheimem a Växjö dlouho vypadal na vyrovnanou bitvu bez vítěze. Již 5. minutě se prosadil domácí Tardif, který využil přesilovky 5 na 3 – 1:0. Ve 25. minutě však hosté vyrovnali, díky velice povedené teči Laaksa – 1:1. Ve 47. minutě poté rozhodl o vítězství hostů Nick Johnson, dokázal totiž propasírovat kotouč za ležícího Endrase – 1:2.

    RR

    bahis siteleri