Zahájení hokejové sezóny v Litvínově (kon.)
konec
Zahájení hokejové sezóny v Litvínově

Sobota 06.09.2014, 17:30 • Areál Loučky • Hokej
     
    Bude následovat autogramiáda s hráči a dále budou soutěže a volná zábava. (18:30:09)
     
    Slovo si bere Jiří Šlégr: "Sice nejsem manažerem, ale jsem rád, že se nám s Pavlem povedlo prodloužit smlouvu. Je to podle mne nejlepší brankář v extralize. Pokud by dostal nabídku z NHL, tak určitě není cílem klubu tady Pavla násilím držet. Přece je to pro nás také vizitka, když se dostane do tak slavné soutěže od nás. Momentálně ale takové otázky řešit nebudeme, musíme se soustředit na novou sezónu, aby byla co nejlepší."
     
    Pavel Francouz: "K tomu se nesmím vyjadřovat, protože jsem tu nějak smluvně vázán. To je spíše otázka na manažera."
     
    Otázka na Pavla Francouze: "Co by muselo přijít za nabídku, aby jsi odešel z Litvínova pryč?"
     
    Karel Kubát: "To jsem za ta léta odkoukal tady od Jirky Šlégra (smích). Snažím se hrát i dozadu, ale ode mně se také čeká, že podpořím útok."
     
    Otázka na Karla Kubáta: "Jsi vůbec obránce (smích)? Co tě vůbec tak táhne do útoku?"
     
    Juraj Majdan: "Dlouho sem se nad tím rozmýšlel, přede mnou to číslo měli kluci jako Mára Posmyk, je to koncové číslo. Loni se mi nepovedla sezóna, tak jsem potřeboval něco změnit a dát si takový malý impulz do nové sezóny."
     
    Otázka na Juraje Majdana: "Juro, proč si změnil své číslo ze 71 na 91?"
     
    Peter Jánský: "Odhadem to bude 16 až 20 hokejek za sezónu a jedna hokejka vyjde kolem pěti tisíc"
     
    Otázka na Petera Jánského: "Kolik spotřebuješ hokejek za sezónu a kolik tak přibližně jedna stojí?"
     
    Jiří Šlégr: "Jednoznačně dolňák (smích), ale když to tady poslouchám budu muset asi začít více trénovat, když se budeme prát," směje se.
     
    Otázka na Jiřího Šlégra: "Jsi dolňák nebo horňák?"
     
    Proběhne druhé kolo otázek od Honzy Ptáčka.
     
    Jiří Gula: "Tak na nikoho konkrétního nemám, ale vždycky se v nějakém týmu najde frajírek, který potřebuje srovnat (smích)."
     
    Otázka na Jiřího Gulu: "Máš na někoho spadeno v nové sezóně? Shodíš rukavice, když si ten nejsilnější hráč (smích)?"
     
    Karel Kubát: "Nejvíce mi chyběl Litvínov, jsem tu doma, proto jsem se rozhodl k návratu."
     
    Otázka na Karla Kubáta: "Co ti ve Spartě nejvíce chybělo?"
     
    Pavel Francouz: "Určitě Jirka Šlégr, když mu střel sedne," směje se. "Hlavně jsou to kluci obránci, kteří mají fakt tvrdé střely například. Karel Kubát, Jirka Gula."
     
    Otázka na Pavla Francouze: "Pavle, kdo má podle tebe nejtvrdší střelu z hráčů v Litvínově?"
     
    Juraj Majdan: "Češky jsou pěkné, hlavně tady z Litvínova," směje se. "Přítelkyni nemám a už nevím co bych vám tady k tomu měl více říct," smích.
     
    Otázka na Juraje Majdana: "Juro, líbí se ti české holky? Máš už nějakou přítelkyni?"
     
    Peter Jánský: "Asi bych si vybral Lamborghini."
     
    Otázka na Petera Jánského: "Péťo, jsi milovníkem aut, jaké auto by sis pořídil kdybys měl neomezené možnosti?"
     
    Jiří Šlégr: "Teď už moc ne to spíš tady mladší kluci. Dříve to bylo bez problémů asi 100, ale dnes už to není jako za mlada," směje se.
     
    Otázka na Jiřího Šlégra: "Jirko, kolik uděláš v kuse kliků?"
     
    Jan Ptáček bude pokládat hráčů netradiční otázky
    Přicházejí hráči, kteří představí oficiální nové dresy.
     
    Robert Kysela: "Chtěl bych vám ještě představit nového marketingového ředitele Honzu Kloboučka, který k nám přišel z Ústí nad Labem. Honza dlouhá léta hrál a věřím, že nám po této stránce hodně pomůže. Naším cílem je vytvořit jednu rodinu, abychom všichni táhli za jeden provaz a byli na svůj klub hrdí. Já, Honza Ptáček a Jirka Šlégr bychom vás chtěli vyzvat, aby jste nás podpořili v komunálních volbách svým hlasem. Potřebujeme mít vysokou podporu od města a naším kandidováním chceme docílit toho, abychom měli na městě nějaký vliv."
     
    Jan Ptáček: "Zájezdy zdarma určitě nebudou, budeme dar od klubu využívat trochu jinak. Za každý výjezd se budou vybírat symbolické peníze, které později použijeme na charitu.
     
    Jan Ptáček: "Chtěl bych poděkovat klubu za podporu, kterou našemu fanklubu dává. K archivu od pana Holého: Chtěl bych přiblížit jak to ve skutečnosti je. Pan Holý celá léta psal z každého utkání podrobnou statistiku. Archiv obsahuje celých 50 let litvínovského hokeje. Symbolicky čtrnácti tisíci nám klub přispěl na vykoupení archivu, která nás bude stát 50 tisíc korun."
     
    Slovo si bere Jan Ptáček šéf litvínovského fanklubu.
     
    Jiří Šlégr. "Nevracím se určitě kvůli tomu, že bych chtěl zhubnout 20 kilo, ale především chci klubu pomoci. Chtěl bych vám poděkovat za podporu a užijte si dnešní odpoledne.
     
    Jiří Šlégr: "Fanoušek je pro nás šestým hráčem. Moc si vážíme podpory a hokej hrajeme hlavně pro fanoušky. Zaplatili jsme fanklubu prvních šest výjezdů, aby nás mohli naši příznivci podporovat. Dále dáváme fanklubu 20 permanentních vstupenek, aby vznikl další impulz k růstu počtu členů. Věnujeme také 140 poukázek na 300,-Kč do fanklubu, aby si kluci mohli nakoupit nějaké drobnosti. Symbolicky přispíváme čtrnácti tisíci na vykoupení archivu od pana Holého, který obsahuje 50 sezón statistik."
     
    Jiří Šlégr: "Jsem rád, že jste dorazili v tak hojném počtu. Chceme klub začít budovat, abychom vycházeli z vlastních odchovanců. Chceme zde udržet srdcaře. Máme skvělý fanklub, který se dále rozrůstá. Máme fanoušky po celé republice. Hokej je u nás sportem číslo jedna, protože v Litvínově jím celé město žije. Naším cílem je dostat se do playoff už jen kvůli fanouškům, kterým to dlužíme."
     
    Slova se ujímá Jiří Šlégr
     
    Robert Kysela: "Důležité pro nás bylo udržet Pavla Francouze. Kroužily kolem něj kluby, agenti. Nám se ho podařilo udržet, což jsme moc rádi a doufám, že pro nás budou opět oporou. Mužstvo je připravené na sezónu, chceme dávat více prostoru mladým hráčům."

    Robert Kysela: "Největší problém jsme měli v tom, že jsme neměli vyloženě ofenzivního obránce. Začali jsme jednat se Spartou. Naši trenéři určili Karla Kubáta jako číslo jedna na tento post. Dík patří i jemu, protože i on se angažoval, že chce odejít ze Sparty a vrátit se k nám. U nás má nižší plat, ale i přes to se chtěl vrátit. Je to jeden z mála případů, kdy se hráč vrací do klubu a nehrají roli jenom peníze."
     
    Robert Kysela: "Naše cíle jsou jasné. Loňská sezóna se nám nepovedla, utekl nám hlavně začátek soutěže. Letos máme jasné cíle postoupit do playoff. Udrželi jsme trenérský tandem Radim Rulík – Miloslav Hořava. Po sezóně jsme rozebrali kádr a naší prioritou bylo udržet klíčové hráče, což se nám povedlo."
     
    Robert Kysela: "Chtěl bych vás všechny přivítat na akci pořádané klubem HC Verva Litvínov a fanklubem. Chtěl bych poděkovat Honzovi Ptáčkovi, který nám pomohl celou akci zorganizovat. Cílem celé akce je všem přiblížit plány do nové sezóny."
     
    Úvodní slovo dostane generální manažer klubu Robert Kysela. Po něm dostane příležitost promluvit i Jiří Šlégr a šéf fanklubu Ropáci on Tour Jan Ptáček.
    Organizátoři vše připravují na autogramiádu
    Lidé okupují fanshop
     
    Po dobu celé události bude pro návštěvníky k dispozici pivo zdarma.
    Stan pro hráče je již připraven
     
    Na programu bude seznámení s hráči a proběhne také autogramiáda. V areálu je připraven stánek fanshopu, kde si budou moci příznivci klubu zakoupit suvenýry.
     
    Celou akcí bude provázet jako moderátor Jan Ptáček. Představí se zde několik litvínovských hráčů, dorazí Pavel Francouz, Jiří Šlégr, Jiří Gula, Karel Kubát, Peter Jánský a Juraj Majdan.
     
    Dnes proběhne v areálu Loučky oficiální zahájení hokejové sezóny týmu HC Verva Litvínov.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 17:30.
    bahis siteleri