Spišská N. Ves – Pov. Bystrica 5:2 (kon.) | Trnava – Topoľčany 3:4 (0:1 po s.n.) | Michalovce – Lipt. Mikuláš 3:4 (1:2 po s.n.)
SR 18 – Prešov 1:4 (kon.) | Bardejov – Detva 5:2 (kon.)
konec
HK Bardejov
5:2 (1:0, 3:1, 1:1)
HK Detva
sk Pátek 12.09.2014, 17:30 • Zimný štadión, Bardejov • 1. liga (SR)
Partner:
     
    58:37
    Radovan Cútt – hákovanie.
     
    57:10
    Palko si znova vychutnal Říhu, keď Říha išiel už sám na Palko, ktorého si položil na ľad, ale Palko sa roztiahol ako žaba a zakryl celú bránu, Říha potiahol puk za bránu, ale stamadiaľ už nič nevymyslel.
     
    54:59
    Palko by sa mohol živiť aj gymnastikou. Říha už strieľal do prázdnej brány, ale Palko sa roztiahol ako nejaká gymnastka a vychytal Říhu.
     
    54:28
    Buda zaviezol puk do pásma, kde ho pristavil Patrikovi Fekiačovi, ten okamžite vystrelil zápästím a Palko išiel do rozkľaku a vytiahol efektný semafor.
     
    50:06
    Bardejov dal gól!
    Hričina zavŕšil svoj hattrick !!! TOMÁŠ HRIČINA sa natlačil pred Korytára a ani sám Hričina nevie ako puk prešiel do brány. Asistencia: Radovan Cútt.
     
    45:13
    Patrik Fekiač – sekanie.
     
    43:47
    Detva dala gól!
    Říha si párkrát vymenil puk na modrej s Hatašom, ktorý ho posunul do rohu klziska na Srnku, ktorý okamžite ho poslal pred bránu, kde už bol JOZEF KENTOŠ a ten posiela puk nad padajúceho Palka. Asistencie: Branislav Srnka, Marek Hataš.
     
    40:40
    Srnka našiel cez celú šírku pásma Žilku, ktorý okamžite poslal puk pred prázdnu bránu na Pača a ten netrafil puk dobre a jeho strela letela vysoko nad.
     
    39:12
    Marcel Baláž – podrazenie.
     
    38:56
    Bardejov dal gól!
    Hričinovi nikto nedokázal zobrať a ten sa dostal až do medzikružia, skadiaľ sa TOMÁŠ HRIČINA nezvykne mýliť a Hričina vyskúšal strelu zápästím, Korytár si na ňu siahol, ale aj tak mu vypadla a Hričina pridáva svoj druhý gól.
    Asistencia: Radovan Cútt.
     
    38:45
    Jozef Sládok – hrubosť.
    Martin Segľa – hrubosť.
     
    34:48
    Dominik Kanaet – hákovanie.
     
    33:12
    Detva dala gól!
    Domáci zabudli na modrej na LUKÁŠA ŘÍHU, ktorý poslal Palka do opačnej strany a posiela puk do prázdnej brány. Říha hneď nato predviedol svoju povesť a divákom ukázal gesto, ktoré isto nepatrí do slušnej spoločností. Po následnom dohovore od rozhodcu ukázal bardejovským divákom svoj široký úsmev.
    Asistencie Jozef Sládok.
     
    33:00
    Segľa prešiel pomedzí dvoch obrancov a Korytár ho znova vychytal.
     
    32:10
    Saliji pekne našiel rozbehnutého Segľu, ktorý išiel sám na Korytára, ale Segľa iba vystrelil do Korytára.
     
    30:45
    Domáci nič nevymysleli, ale na druhej strane Patrik Fekiač povodil domácich obrancoch, až pokiaľ neuvidel v medzikruží voľného Budu, ktorý strieľal z prvej, ale iba do stredu brány, Palko s takými strelami problém nemá a aj túto skryl do svojho náručia.
     
    27:19
    Vladimír Polaček – podrázenie.
     
    26:54
    Bardejov dal gól!
    TOMÁŠ HRIČINA stál v správny čas na správnom mieste a dorazil strelu Takáča, ktorú Korytár vyrazil presne na hokejku Hričinu, ktorý už nemal problém puk poslať pod hornú tyč.
    Asistencie Milan Takáč, Radovan Cútt.
     
    25:40
    Domáci obrancovia spravili na modrej chybu, ktorú využil Graham a obral ich o puk a od modrej išiel sám na Palka. Graham si tesne pred Palkom puk prehodil na forhend, ale bránu netrafil, no puk sa odrazil od zadného mantinelu naspäť ku Grahamovi, ale Palko sa rozvalil v bránkovisku a puk zastavil.
     
    24:49
    Branislav Srnka – držanie.
     
    22:37
    Bardejov dal gól!
    Baláž rovno z trestnej lavici mieril do obraného pásma pomôcť svojím spoluhráčom, ktorí sa bránili útoku hostí. Kohutiar dobre obral o puk Kanaeta, posunul ho Balážovi, ktorý ho vyviezol a na druhej strane sa mu už ukazoval Hričina, ale MARCEL BALÁŽ zvolil strelu po ľade k pravej tyčke od ktorej sa puk odráža do brány.
    Asistencia: Roman Kohutiar
     
    21:48
    Parkhouse stratil ako posledný obranca puk a Saliji už bol sám pred Korytárom, ktorý proti jeho strele nemal šancu, ale spojnica brány zastavila strelu Salijiho.
     
    20:20
    Marcel Baláž – hákovanie.
     
    17:00
    Domáca obrana zabudla pred bránou na Metcalfeho, ktorému stačilo už iba prehodiť ležiaceho Palka, ale Metcalfe posiela puk priamo do lapačky a Palko začína čarovať.
     
    13:15
    Patrik Fekiač – hákovanie.
     
    11:40
    Segľa dobre obral o puk Žilku a pred Segľom už bol iba jeden obranca a brankár, Segľa skúsil nájsť na druhej strane Prokopa, ktorý si korčuľoval po prihrávku pred prázdnu bránu, kde ju aj dostal, ale Hataš výborne hokejkou zasiahol a prihrávku tečoval, tak aby Prokop ju nemohol trafiť z prvej.
     
    08:30
    Naopak mohli inkasovať, keď zle vyhodenie Slimáka zachytili dvaja obrancovia, ale tí sa zrazili a to využil Hričina, ktorý im zobral puk a sám proti Korytárovi mieril k ľavej tyčke, ale nepresne.
     
    06:49
    Dominik Šimčák – sekanie.
     
    06:41
    Bardejov dal gól!
    Sabol od ľavého mantinelu našiel pred bránou voľného ROMANA KOHUTIARA a ten posiela puk nad lapačku Korytára a strieľa prvý gól Bardejova v novej sezóne.
    Asistencie Ľubomír Sabol, Filip Vaško.
     
    02:07
    Viktor Németh – držanie.

    Jakub Šoth

    Branky a nahrávky: 7. Kohutiar (Sabol, Vaško), 23. Baláž (Kohutiar), 27. Hričina (Takáč, Cútt), 39. Hričina (Cútt), 51. Hričina (Cútt) – 34. Říha (Sládok), 44. Kentoš (Srnka, Hataš)


    HK Bardejov: Palko (Andreanin) – Slimák, Takáč (K), Devečka, Hruška, Polaček, Hopkovič, Mojdis – Baláž, Cútt, Hričina – Segľa, Prokop, Saliji – Kohutiar, Sabol, Vaško – Zikmund, Šimčák, Česelka.
    HK Detva: Korytár (Donoval) – Hataš, Pač, Metcalfe, Sládok, Németh, Mačkovič, Kucej, Nociar – Řiha, Srnka, Žilka – Graham, Kanaet, Parkhouse – Zuzin, P. Fekiač, Buda – V. Fekiač, Mahdalík, Kentoš.

    Rozhodčí: Jura – Bogdaň, Jobbágy
    bahis siteleri