Minsk – Atlant 3:2 (kon.)
konec
HC Dinamo Minsk
3:2 (1:0, 1:0, 1:2)
Atlant Moskevská oblast
Pátek 12.09.2014, 18:00 • Minsk Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    DYBLENKO - 3:2
     
    57:38
    Atlant právě vstřelil branku!
    Jako bych to zakřikl. Glučov nahrával před branku, kde poslal bekhendem kotouč za Haugena JAROSLAV DYBLENKO. Asistence: Michajl Glučov.
    ENGQVIST - 3:1
     
    49:25
    Atlant právě vstřelil branku!
    Nejdříve se před brankou objevil osamocený Leščenko, který netrefil branku. Po následném tlaku objel branku ANDREAS ENGQVIST, pro kterého nebyl problém zasunout kotouč do prázdné branky. Asistence: Vjačeslav Leščenko.
    SZCZECHURA - 3:0
     
    42:55
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    To domácím ovšem nevadí. Jonathan Cheechoo má na téhle brance velký podíl. Po pravé straně prošel přes obránce, natlačil se před branku, kde se snažil zakončit. K odraženému kotouči se dostal PAUL SZCZECHURA a dorazil kotouč do branky. Asistence: Jonathan Cheechoo.
    VESCE - 2:0
     
    39:11
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jen se daří domácím využít přesilovou hru. Podobná situace, jako při první brance domácích. Ellison vracel na modrou a tam byl tentokrát Nick Bailen, který vypálil na Engrena a před ním šikovně tečoval RYAN VESCE. Asistence: Matt Ellison, Nick Bailen.
    ELLISON - 1:0
     
    08:05
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají přesilovku 5 na 3. Z pravé strany nahrával Linglet do druhé vlny MATTU ELLISONOVI, který propálil Engrena a posílá domácí do vedení. Asistence: Charles Linglet.

    Alan Šrámek

    Branky a nahrávky: 9. Ellison (Linglet), 40. Bailen (Ellison, Bailen), 43. Szczechura (Cheechoo) – 50. Engqvist (Leščenko), 58. Dyblenko (Glučov)


    HC Dinamo Minsk: Haugen (Milčakov) – Nogačjov, Šinkevič, Lisovets, Krajíček, Bailen, Goroško – Linglet, Ellison, Kulakov, Drozd, Vesce, Kaljužnyj, Cheechoo, Meleško, Szczechura, Razvadovskij, Pavlovič, Kitarov, Gavrus
    Atlant Moskevská oblast: Engren (Šikin) – Tjuljapkin, Novopašin, Baldajev, Dyblenko, Rukavišnikov, Němec, Gilroy – Engqvist, Kozlov, Radulov, Taraťuchin, Glučov, Černov, Leščenko, Levitskij, Koltson, Kadejkin, Sošnikov, Jašin, Šmeljov

    Rozhodčí: Zacharov, Bondar – Maitak, Pronškich
    bahis siteleri