Vsetín – Frýdek-M. 5:1 (kon.) | Havířov – Warriors Brno 6:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:1 (3:0, 2:1, 0:0)
HC Frýdek-Místek
Pátek 12.09.2014, 16:30 • Zimní stadion Na Lapači • Liga juniorů
Partner:
     
    33:30
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí trestají další vyloučení soupeře. Pohlednou kombinaci na jeden dotek zakončil přesně ONDŘE GRYGAR. Asistence: Vojtěch Vašíček, Josef Zuzaník.
     
    28:27
    Vsetín právě vstřelil branku!
    V samotném závěru hostující přesilovky se prosazuje hostující FILIP STANISLAV, když potrestal chybnou rozehrávku Frýdeckých a vymetl růžek Fendrichovy brány. Bez asistence.
     
    26:09
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    A kýžený úspěch se dostavuje. JAN TRČKA si sebral kotouč a z rohu kluziště si nabruslil před bránu, kde nejprve Stojar vyrazil, ale napodruhé už na frýdeckého útočníka nestačil. Bez asistence.
     
    12:25
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští jdou do trháku. Hrubé chyby v obraně využil JAKUB BOUDA. Bez asistence.
     
    11:56
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši využívají také druhou početní výhodu. Kuchařík nahodil kotouč na Flengra, ten jej pouze vyrazil, aby jej do sítě dorazil ONDŘEJ GRYGAR. Asistence: Lukáš Kuchařík, Tomáš Surý.
     
    11:09
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vteřinu po vypršení přesilové hry se domácí konečně dostávají do vedení. Bumbal za brankou míchal s kotoučem a našel najíždějícího se PATRIKA SPANKA, jenž překonává Fendricha. Asistence: Pavel Bumbal, Filip Stanislav.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 12. Spanko (Bumbál, Stanislav), 12. Grygar (Kuchařík, Surý), 13. Bouda, 29. Stanislav, 34. Grygar (Vašíček, Zuzaník) – 27. Trčka


    VHK ROBE Vsetín: Stojar (Bůbela) – Španko, Surý, Řezníček, Bumbál, Svozílek, Vašíček, Červínek, Mikula, Kuchařík, Zuzaník, Grygar, Bouda, Slováček, Hryciow, Stanislav, Vaněk.
    HC Frýdek-Místek: Fendrich – Blažek, Mičulka, Černín, Flegr, Kocháň, Škubala, Fojtík, Carbol, Ohera, Zberovský, Koval, Trčka, Minařík.

    Rozhodčí: Netopil (Hodonín) – J. Novák, D. Valentík (oba Kroměříž)
    bahis siteleri