Utrecht – Den Haag 0:0 (kon.) | Cambuur – Groningen 3:0 (kon.) | Arnhem – Excelsior 3:1 (kon.)
Dordrecht – Breda 0:1 (kon.)
konec
SBV Vitesse Arnhem
3:1 (1:0)
SBV Excelsior
Neděle 14.09.2014, 14:30 • GelreDome, Arnhem • Nizozemská Eredivisie
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno! Arnhem měl po celou dobu utkání jasně navrch, což deklaroval třemi přesnými zásahy. O všechny se postaral Abiola Dauda. V závěru zápasu korigoval konečný stav z penalty Stans. Vitesse Arnhem tak zdolal Excelsior 3:1. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 10:4 (16:21:55)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Oliynyk se málem probil do další šance, ovšem na poslední chvíli odkopl balon do bezpečí hostující obránce. Rozehrávat bude Excelsior.
     
    90
    K základní hrací době duelu budou nastaveny rovné tři minuty.
     
    89
    Další útok Excelsioru zastavuje hvizd pomezního arbitra, který viděl postavení mimo hru. O uvedení balonu do hry se postará Velthuizen.
     
    88
    Zatím se nezdá, že by se hosté nadechovali k závěrečnému náporu. Arnhem pohodlně kombinuje a nepřipouští žádné komplikace.
    Jeff STANS - 3:1
     
    86
    Excelsior právě vstřelil branku!
    JEFF STANS si postavil balon na značku a nekompromisní ranou k pravé tyči vístil první branku Excelsioru. Źe by hostující družině svitla naděje?
     
    85
    Domácí se provinili proti pravidlům, po nedovoleném zákroku na Gouriyeho se bude kopat penalta!
     
    84
    Rohový kop Arnhemu pouze prolétl územím velkého vápna. Přesto ale zůstávají žlutočerní fotbalisté na útočné polovině. Uvidíme, zda si vytvoří brankovou příležitost.
     
    83
    Domácí nemají dost, stále se snaží útočit. Excelsior ale nechce další branku ve své síti dopustit, a tak dbá na dobře zkonsolidovanou defenzivu.
     
    81
    A potřetí střídá také Excelsior. Odpočinout si odchází Daryl van Mieghem, místo něhož okusí atmosféru duelu Marko Maletić.
     
    80
    Arnhem využívá i poslední možnost střídání. Místo Pröppera zaujme McEachran.
     
    79
    Ošetřován je domácí kapitán Kashia, který má problémy s chodidlem. I on ale odchází po svých, o nic vážnějšího zřejmě nejde.
     
    78
    Táhlý centr od levé postranní lajny si Damen s velkými obtížemi stáhl. Brankář Excelsioru sice utržil tři branky, přesto je však svému týmu velkou oporou. Nebýt jeho, svítilo by na světelné tabuli skóre mnohem hrozivější.
     
    77
    Arnhem je stále na útočné polovině. V dnešním utkání je zatím naprosto dominantní, Excelsior si prakticky nesáhl na míč.
     
    75
    Arnhem posílá na trávník čerstvé síly. Místo třígólového střele Daudy nastupuje na hrací plochu Kazaishvili.
     
    74
    Zatím to tak nevypadá, útočí totiž znovu Arnhem. Dauda ale letící balon netrefil. Po střetu s obráncem Excelsioru má zřejmě svalové zranění v oblasti lýtka. Zdá se však, že bude moc pokračovat ve hře.

    Libor Kucza

    Branky: 41. Dauda, 60. Dauda, 65. Dauda – 86. Stans (pen.)


    SBV Vitesse Arnhem: Velthuizen – Achenteh, Kruiswijk, Kashia (C), Wallace – Leerdam, Vejinovic, Pröpper (80. McEachran) – Oliynyk, Dauda (75. Kazaishvili), Labyad (71. Ibarra)
    Náhradníci: Room, McEachran, Kazaishvili, Nakamba, van der Heijden, Ibarram Diks

    SBV Excelsior: Damen – Karami, Fischer, Mattheij, Brito (71. Kuipers) – Auassar, Stans, Kruys – Botaka , van Weert (58. Gouriye), van Mieghem (81. Maletić)
    Náhradníci: Toni Varela, Kuipers, Deckers, Gouriye, Blij, Bovenberg, Maletić

    Rozhodčí: Sanders – Hoekstra, Kleinjan
    bahis siteleri