Chabarovsk – Ufa 0:2 (kon.) | Minsk – CSKA Moskva 3:2 (kon.) | HC Slovan – N.Novgorod 2:3 (1:2 po s.n.)
Záhřeb – Čerepovec 5:2 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
0:2 (0:0, 0:1, 0:1)
Salavat Julajev Ufa
Neděle 14.09.2014, 08:00 • Platinum Arena Zolotoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:49
    Borisov zůstává na střídačce, Chabarovsk zkusí hru v šesti. Stane se zázrak?
     
    59:49
    V závěru utkání se bude vylučovat. Za nedovolené bránění putuje na trestnou lavici Ivan Lekomcev (UFA). Tento trest ale pravděpodobně změní jen pramálo. Domácí si berou oddechový čas.
     
    57:30
    Bude se znovu vylučovat, Ufa si zvýšenou aktivitou vynutila domácí trest. Za sekání putuje na lavici hanby Jesse Niinimaki (CHA). Situace je již pro domácí kritická.
    Marcel HAŠČÁK
     
    53:30
    Amur stupňuje tempo, v obrovské příležitosti se ocitl Marcel Haščák! Slovenský útočník ale nedokázal z těsné blízkosti překonat Sochatského. Toto může Chabarovsk mrzet.
     
    50:36
    A znovu se bude vylučovat. Ivan Lekomcev (UFA) je potrestán za vražení na hrazení. Dobrá šance pro domácí, kteří mohou zdramatizovat utkání.
     
    45:52
    Bude se znovu vylučovat. Za držení putuje na trestnou lavici Sergej Těrjajev, současně je ale vyloučen také Alexander Pankov (UFA). O tresty dnes není nouze.
    Alexei GLUCHOV - 0:2
     
    42:59
    Ufa právě vstřelila branku!
    Tak to byl bleskový úder Ufy. Vyhrané vhazování doputovalo na modrou čáru, odkud vymetl přesně pravý horní roh Borisovovy svatyně ALEXEI GLUCHOV. Asistence: Ilkka Heikkinen, Anton Slepyšev.
     
    41:36
    Na řadě je další vyloučení, situace se pro Ufu značně komplikuje. Jevgenij Skačkov (UFA) dostává dvě minuty za podražení. Jak domácí naloží s touto příležitostí?
     
    39:08
    Máme zde další vyloučení na domácí straně. Rastislav Špirko (CHA) dostává dvě minuty a držení. Současně je ale vyloučen také střelec jediné branky Denis Tolpeko (UFA).
    Denis TOLPEKO - 0:1
     
    37:08
    Ufa právě vstřelila branku!
    Již se zdálo, že se branky nedočkáme. Opak je ale pravdou. Hartikainen zavezl puk do útočného pásma, kde jej poté předložil DENISI TOLPEKOVI. Hostující útočník se před odkrytou brankou nemohl mýlit. Asistence: Teemu Hartikainen, Dmitrij Makarov.
     
    34:23
    Amur si zahraje přesilovou hru. Na trestnou lavici usedá hostující Dmitrij Makarov (UFA). Dočkáme se konečně přesného zásahu?
     
    30:25
    To však nezjistíme, Niinimaki uháněl kupředu, načež narazil na Denise Bodrova (UFA). Hostující obránce si pomohl nedovoleně, je tak vyloučen za podražení. Bude se hrát opět ve čtyřech.
     
    30:16
    Další velká zkouška pro domácí celek. Marcel Haščák (CHA) dostává dvě minuty za hákování. Zvládne Amur i další oslabení?
     
    26:09
    Ufa nyní tlačila, seč já síly stačily. Vybojovala si tak přesilovou hru, a to hned dvojnásobnou! Na lavici hanby putují Marcel Haščák (CHA) a Jesse Niinimaki (CHA). Nutno podotknout, že u Niinimakiho je výrok velmi sporný, nboť byl spíše obětí.
     
    22:50
    Bude se znovu trestat. Za držení dostává menší trest Dmitrij Makarov (UFA). Chvíli se tak bude hrát ve čtyřech, poté začne zkrácená přesilová hra Amuru.
     
    21:32
    Přesilová hra pro Ufu. Za nedovolené bránění je menším trestem "odměněn" Denis Ježov (CHA). Přijde zlepšení v početní výhodě?
     
    14:46
    Pihlström byl zcela sám před domácím brankářem, avšak Ježov mu na poslední chvíli vypíchl kotouč. Chabarovsk poté vyhodil přes všechny čáry.
     
    13:47
    Poprvé si zahrají přesilovou hru také hosté. Za podražení usedá na trestnou lavici Alexander Junkov (CHA). Následuje komerční přestávka.
     
    10:32
    A další velká příležitost Ufy, Dmitrij Sjomin naskočil z trestné lavice, načež se vydal zcela sám na Borisova. Ani on ale tváří v tvář brankáři Amuru neuspěl.
     
    08:24
    Nyní si zahraje Chabarovsk přesilovou hru. Za hákování odchází pykat Dmitrij Sjomin (UFA). Napraví si domácí ve druhé početní výhodě reputaci?
     
    07:45
    Lugin zamířil za branku Salavatu, načež ale překvapivě poslal zadovku před Sochatského. Fisenko ale z voleje nedokázal dobře se přesunuvšího muže v masce překonat.
     
    01:10
    Zatím největší příležitost měl paradoxně Antti Pihlström, který ve vlastním oslabení uháněl sám na Borisova. Brnakář Amuru však jeho přízemní střelu vytěsnil.
     
    00:16
    Hned v úvodu utkání se bude vylušovat. Za sekání putuje na trestnou lavici Denis Bodrov (UFA). Jak domácí s početní výhodou naloží?

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 38. Tolpeko (Hartikainen, Makarov), 43. Gluchov (Heikkinen, Slepyšev)


    Amur Chabarovsk: Borisov (Bolšakov) – Ježov, Kurbatov, Dekalo, Taimi, Pererjagin, Safronov, Těreščenko, Těrjajev – Niinimaki, Fisenko, Špirko, Baškirov, Tarasov, Miklík, Lugin, Junkov, Litovčenko, Haščák, Kacuba, Železnov
    Salavat Julajev Ufa: Sochatskij (Koval) – Zubarev, Kolcov, Višněvskij, Bodrov, Kutuzov, Heikkinen, Lekomcev – Makarov, Stěpanov, Pihlström, Sjomin, Tolpeko, Kajgorodov, Gluchov, Slepyšev, Hartikainen, Pankov, Skačkov, Skorochodov

    Rozhodčí: Dějev, Ravodin – Matjuša, Petrov
    bahis siteleri