Třinec – Olomouc 6:1 (kon.) | Kometa Brno – Zlín 0:0 (odl.) | K. Vary – Vítkovice 3:4 (kon.)
Slavia – Liberec 3:2 (kon.) | Plzeň – Litvínov 2:3 (1:2 po s.n.) | Mladá Boleslav – Pardubice 3:4 (kon.)
Mountfield HK – Sparta 3:1 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
3:4 (1:1, 1:3, 1:0)
HC Vítkovice Ridera
Neděle 14.09.2014, 15:30 • KV Arena, Karlovy Vary • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    Stanislav BALÁN - 3:4. Sledujte celý zápas na tvtipsport.cz/elh
     
    41:46
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    KV Arena bouří nadšením, energetikům se podařilo vstřelit kontaktní branku. David Hruška našel pasem zpoza branky u levé tyčky volného STANISLAVA BALÁNA, který dokázal překonat brankáře Dolejše. Asistence: David Hruška.
    Vladimír SVAČINA - 2:4. Sledujte celý zápas na tvtipsport.cz/elh
     
    36:25
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    V KV Areně jsou nyní k vidění střelecké dostihy, hosté jsou opět o dva kroky napřed. Zíbovu přihrávku tentokrát zužitkoval VLADIMÍR SVAČINA, který překonal brankáře počtvrté. Asistence: Lukáš Zíb, Ondřej Roman.
    Vojtěch TOMEČEK - 2:3. Sledujte celý zápas na tvtipsport.cz/elh
     
    36:00
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    O chvíli později se ale domácí prosazují a jsou zpátky ve hře. VOJTĚCH TOMEČEK se zjevil ve správný čas u pravé tyčky branky Vítkovic, dostal se k volnému kotouči a poslal ho do sítě. Asistence: Radomír Heizer.
    Ondřej ROMAN - 1:3. Sledujte celý zápas na tvtipsport.cz/elh
     
    34:09
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté se prosazují také v početní výhodě a nyní už vedou už o dva góly. Karlovarští nezachytili rychlou a přesnou kombinaci ve vlastním obranném pásmu a po Hunově nahrávce se podruhé v utkání trefil ONDŘEJ ROMAN. Asistence: Rudolf Huna, Vladimír Svačina.
    Ondřej ROMAN - 1:2. Sledujte celý zápas na tvtipsport.cz/elh
     
    31:01
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hokejisté Vítkovic ubránili oslabení a vzápětí se dostávají do vedení. Michael Vandas hned po návratu z trestné lavice dostihl puk za brankou, přihrávkou poté našel Svačinu, který přihrál do pravého kruhu na volného ONDŘEJE ROMANA, který z první prostřelil Závorku. Asistence: Vladimír Svačina, Michael Vandas.
    David HRUŠKA - 1:1. Sledujte celý zápas na tvtipsport.cz/elh
     
    12:52
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a stav utkání je 1:1. Radek Duda udržel puk za brankou Vítkovic a poté našel před Dolejšem DAVIDA HRUŠKU, který přesnou střelou srovnal skóre. Asistence: Radek Duda.
    Erik NĚMEC - 0:1. Sledujte celý zápas na tvtipsport.cz/elh
     
    01:15
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak to je pro domácí tým hodně studená sprcha, hosté jdou rychle do vedení. Nenápadnou akci Vítkovic táhl po levé straně ERIK NĚMEC a jeho přízemní střela z ostrého úhlu překvapila Závorku. Asistence: Jan Káňa.
    Marken.cz

    Jakub Holubec

    Branky a nahrávky: 13. D. Hruška (Duda), 36. V. Tomeček (Heizer), 42. Balán (D. Hruška) – 2. Němec (Káňa), 32. Roman (Svačina, Vandas), 35. Roman (Huna, Svačina), 37. Svačina (Zíb, Roman)


    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (37. Habal) – Harant, Sičák, Šmach, Redlihs, Kvapil, Deyl, Dvořák – Duda (C), Kverka, Štals – D. Hruška (A), Balán (A), Vachovec – V. Tomeček, Skuhravý, Heizer – Koblasa, R. Hruška, Pšurný – Gorčík
    HC Vítkovice Ridera: Dolejš (Šindelář) – Stehlík, Šenkeřík, Klok, Štencel, Kovář, Zíb, Čerešňák – Húževka (A), Burger (C), Olesz – Szturc, Němec, Káňa – Svačina, Roman (A), Huna – Zdráhal, Hlinka, Vandas

    Rozhodčí: Šindler, Svoboda – Gerát, Hynek

    Diváci: 3040
    bahis siteleri