Chodov – Královské Vinohrady 7:5 (kon.) | Sparta – Ostrava 9:2 (kon.)
konec
FAT PIPE Florbal Chodov
7:5 (2:2, 2:1, 3:2)
TJ Sokol Královské Vinohrady
Neděle 21.09.2014, 17:00 • SH Jižní Město • Livesport Superliga
Předzápasové kurzy
     
    59:20
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácí si ale okamžitě berou svůj dvoubrankový náskok zpět. Mikeš byl sám na středu a ukázal obrovský přehled, když posunul míček na sbíhajícího TOMA ONDRUŠKA a ten rozhoduje o osudu dnešního zápasu. Asistence: Ondřej Mikeš.
     
    59:05
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    MARTIN ROSSI nic nevymýšlel, natáhl a jeho ránu zastavila až síťka za Barákem. Asistence: Jan Svoboda.
     
    51:46
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Pěkný protiútok Vinohrad. Svoboda našel od mantinelu přesně hůl LUKÁŠE GREGORA, který neměl problém trefit odkrytou branku. Asistence: Jan Svoboda.
     
    50:05
    Chodov právě vstřelil branku!
    Na druhé straně už ale rozhodčí rozpažit nemohl. Mikeš vybídl ke skórování Ondruška, který postupoval na křídle sám na Mrkose. Tentokrát se TOM ONDRUŠEK nemýlil a navyšuje chodovský náskok. Asistence: Ondřej Mikeš.
     
    47:44
    Chodov právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš. Strachota přihrál PETRU PRAŽÁKOVI, který poslal míček okamžitě na branku a bůh ví, po kolika odrazech skončil až za Mrkosem. Asistence: Michal Strachota.
     
    29:32
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Vinohrady rychle odpovídají a snižují na rozdíl jedné branky. V situaci dva na nikoho zvolil JAN SVOBODA střelu a trefil se přesně do rohu Barákovy branky. Bez asistence.
     
    28:53
    Chodov právě vstřelil branku!
    Odražený míček si našel ONDŘEJ MIKEŠ a z téměř totožného místo jako před chvílí překonává Mrkose podruhé. Asistence: Tom Ondrušek.
     
    25:38
    Chodov právě vstřelil branku!
    Mikeš zůstal na chvíli osamocen na středu, čehož si na rozdíl od bránících hráčů všiml Ondrušek. ONDŘEJ MIKEŠ jeho nabídkou nepohrdl a z voleje se trefuje přesně k tyči. Asistence: Tom Ondrušek.
     
    16:37
    Chodov právě vstřelil branku!
    Ani Chodov s vyrovnáním neotálí. Hostující obránce přišel o míček před vlastní brankou, Bouša ho přiklepl ALEŠI CHMELÍČKOVI a ten trestá. Asistence: David Bouša.
     
    16:12
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Od mantinelu odražený míček ale doběhl MILAN BÍNA, vytočil se a trefil přesně na bližší tyč. Asistence: Ondřej Stuchlík.
     
    10:16
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    JAN SVOBODA se přes obránce prodral před Baráka, který jeho pokus vykopl. Míček se ale odrazil zpět na hůl Svobody, který ho pod padajícím Barákem zametl do branky. Bez asistence.
     
    08:09
    Chodov právě vstřelil branku!
    Smolný gól inkasují Královské Vinohrady. Na brankovišti stojící ONDŘEJ STUCHLÍK hledal z otočky některého ze svých spoluhráčů. Míček mu ale sjel a skončil za překvapeným Mrkosem.

    Lukáš Vacuška


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 9. O.Stuchlík (vla.), 17. Chmelíček (Bouša), 26. Mikeš (Ondrušek), 29. Mikeš (Ondrušek), 48. Pražák (Strachota), 51. Ondrušek (Mikeš), 60. Ondrušek (Mikeš) – 11. Svoboda, 17. Bína (O.Stuchlík), 30. Svoboda, 52. Gregor (Svoboda), 60. Rossi (Svoboda)


    FAT PIPE Florbal Chodov: Barák (Zich) – Jelínek, Pražan, Flousek, Bouša, Kotlas, Jastřembský, Schubert – Strachota, Sýkora, Mikeš, Havránek, Chmelíček, Ondrušek, Pražák, Vávra, Klápa, Běhavý, Fiala
    TJ Sokol Královské Vinohrady: Mrkos (Weissgärber) – Gregor, Raiter Š., Renčín, Lanc, Rosa, Houra, Stuchlík Z., Stuchlík O., Zezulka, Záň, Dolejš, Svoboda, Bína, Michalík, Raiter M., Smutný, Mareš, Rossi

    Rozhodčí: František Pangerl, Jiří Šedivý
    bahis siteleri