Chodov – Liberec 5:1 (kon.) | Královské Vinohrady – Vítkovice 2:8 (kon.) | Bonusia Ostrava – Olomouc 0:0 (pře.)
konec
FAT PIPE Florbal Chodov
5:1 (1:0, 1:0, 3:1)
Crazy girls FBC Liberec
Neděle 21.09.2014, 14:00 • SH Jižní Město • ČEZ Extraliga žen
     
    57:34
    Vyloučena chodovská Tereza Urbánkově na 2 minuty za bránění ve hře.
     
    57:08
    Liberec právě vstřelil branku!
    Branky se nakonec dočkává i Liberec. Další z protiútoků hostujícího celku zakončuje střelou do vzdálenějšího růžku MICHAELA MLEJNKOVÁ. Asistence: Oldřiška Kroftová.
     
    55:38
    Chodov právě vstřelil branku!
    Pěkná kombinace Chodova znamená pátý zásah do černého. Sérii přihrávek zakončila přesnou střelou do poloodkryté branky MAGDALÉNA PLÁŠKOVÁ. Asistence: Tereza Urbánková.
     
    52:46
    Urbánková to zkusila na přední tyč. Za Vokatou ovšem zaskočila branková konstrukce.
     
    47:32
    Chodov právě vstřelil branku!
    Že by Chodov protrhl střeleckou smůlu? Kuchařová našla na křídle ANET JAROLÍMOVOU, která s milimetrovou přesností trefuje horní růžek branky Vokaté. Asistence: Nikola Kuchařová.
     
    45:10
    Chodov právě vstřelil branku!
    Bachmaierová vlétla do rozehrávky hostů a v plném běhu vypálila. Její pokus ještě srazila jedna z obránkyň, míček však odskočil k JANĚ VOJÁČKOVÉ, která ho ze vzduchu nekompromisně posílá za záda Vokaté. Asistence: Kristýna Bachmaierová.
     
    41:16
    Do přečíslení 2 na 1 se dostaly Kosová s Markovou. Kosová dostala přes jedinou obránkyni míček k Markové, která ale trestuhodně míjí poloodkrytou klec.
     
    33:24
    Velká šance i na druhé straně. Mlejnková postupovala sama na Provázkovou. Chodovská brankářka ale rychle vyjela a nájezd Mlejnkové zlikvidovala.
     
    32:24
    Vojáčková zablokovala nahození hostů a přesně našla volnou Jarolímovou, která si před Vokatou míček jedním dotekem zpracovala a druhým ho napálila Vokaté do masky.
     
    26:01
    První vyloučenou v dnešním zápase je hostující Markéta Kosová, 2 minuty za nedovolené vrážení.
     
    20:20
    Chodov právě vstřelil branku!
    ANET JAROLÍMOVÁ zkusila štěstí od mantinelu a její backhandová střela zapadla přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Jana Vojáčková.
     
    08:15
    Theimerová mohla přidat druhý gól, když jí před prázdnou brankou našla Tučková. Letní chodovská posila ale netrefila míček ideálně a ten doskákal jen do boční síťky.
     
    03:50
    Chodov právě vstřelil branku!
    Řepková se dostala ke střele, kterou Vokatá ještě dokázala zastavit. Míček se ale odrazil před prázdnou branku, kam si seběhla LUCIE THEIMEROVÁ a otevírá tak gólový účet dnešního zápasu. Asistence: Martina Řepková.

    Lukáš Vacuška

    Branky a nahrávky: 4. Theimerová (Řepková), 21. Jarolímová (Vojáčková), 46. Vojáčková (Bachmaierová), 48. Jarolímová (Kuchařová), 56. Plášková (Urbánková) – 58. Mlejnková (Kroftová)


    FAT PIPE Florbal Chodov: Provázková (Klabanová) – Theimerová, Kuchařová, Vojáčková, Paulovičová, Klímová, Křížová, Urbánková, Jarolímová, Lacková, Řepková, Tučková, Plášková, Mrázková, Hofmanová, Bachmaierová
    Crazy girls FBC Liberec: Vokatá – Červová, Loudová, Kosová, Leierová, Marková, Kultová, Kroftová, Moťková, Urbanová M., Havlíková, Bednářová, Mlejnková, Urbanová A.

    Rozhodčí: Jan Drška, Jiří Meisner
    bahis siteleri