Hattrick Brno – Florbal Ústí 4:5 (kon.)
konec
FBŠ Hummel Hattrick Brno
4:5 (2:2, 2:1, 0:2)
Florbal Ústí
Neděle 21.09.2014, 17:00 • SH CESA VUT • 1. liga mužů
     
    51:34
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou možná trochu překvapivě do vedení! Jakub Kolstrunk v rohu vybojoval míček a poslal do na střed před brankoviště, zde se k němu dostal VIKTOR KOPECKÝ a jeho střela, která se dokonce otřela i o tyč, končí za brankovou čarou. Asistence: Jakub Kolstrunk.
     
    45:05
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    U hráčů Ústí propuká velká radost z vyrovnání na 4:4! Akci začal Jindřich Grosse, jenž našel přihrávkou DAVIDA PROCHÁZKU, který našel místo u tyče, kde Kotula nebyl včas. Asistence: Jindřich Grosse.
     
    39:12
    Hattrick Brno právě vstřelil branku!
    Brno střílí klasický gól do šatny. Po rychlém protiútoku vzal v předbrankovém prostoru míček MARTIN HOUŠŤ, udělal si místo ke střele a za okamžik už fanoušci v hale slavili vedoucí branku. Asistence: Zdeněk Habr.
     
    33:32
    Hattrick Brno právě vstřelil branku!
    DAVID HAUSER předvedl své nájezdové umění, rozpohyboval si Hlavu a zavěsil pod břevno. Bez asistence.
     
    22:30
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Krásná střela hostů se ujala a ti jdou po zásluze do vedení! Branky docílil pěknou střelou z 15 metrů TOMÁŠ HUSLIČKA. Asistence: Leoš Nergl.
     
    17:44
    Hattrick Brno právě vstřelil branku!
    Srovnání na 2:2 zařizuje milimetrovou přihrávkou Jan Bureš, který vyzval ke skórování spoluhráče TOMÁŠE KOZLÍKA a díky jeho přesné jedovce opět svítí na tabuli nerozhodný stav. Asistence: Jan Bureš.
     
    15:01
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Hosté otáčejí skóre a už vedou. Branky docílil po obtočení se kolem brankové konstrukce JAKUB KONÍK. Kotula zkoušel zasáhnout, jenže míček se už třepotal v síti. Bez asistence.
     
    10:37
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Hosté ihned z protiútoku odpovídají. Rychlou akci zakončil v prostoru před brankou TOMÁŠ BROM, jenž zužitkoval přesný pas Jiřího Horáka. Asistence: Jiří Horák.
     
    10:00
    Hattrick Brno právě vstřelil branku!
    Přesně po polovině 1. třetiny tu máme první gól. Standardní situaci dobře rozehrál Lukáš Macálka a branku střílí JAROSLAV TALL. Dobrý začátek pro domácí celek. Asistence: Lukáš Macálka.

    Tadeáš Mima

    Branky a nahrávky: 10. Tall (Macálka), 18. Kozlík (Bureš), 34. Hauser, 40. Houšť (Habr) – 11. Brom (Horák), 16. Koník, 23. Huslička (Nergl), 46. Procházka (Grosse), 52. Kopecký (Kolstrunk)


    FBŠ Hummel Hattrick Brno: Kotula (Chrást) – Hauser, Kováč, Vojtíšek, Houšť, Houbal, Macálka, Tall, Kopřiva, Felkl, Veselý, Kredatus, Marek, Habr, Kozlík, Bureš
    Florbal Ústí: Hlava (Stránský) – Glatz, Kolstrunk, Nikolič, Vojta, Stummer, Kučaba, Grosse, Svoboda, Nergl, Procházka, Huslička, Filipec, Kopecký, Brom, Horák, Koník

    Rozhodčí: Pavel Hála a Martin Kotala

    Diváci: 78
    bahis siteleri