Liberec – Bohemians juniorky 3:11 (kon.) | Mladá Boleslav – Sparta 3:5 (kon.) | Chodov – Bulldogs 7:13 (kon.)
Vítkovice – Tatran 7:5 (kon.) | Florbal Primátor Náchod – Havířov 4:2 (kon.) | Ostrava – Florbal Ústí 3:12 (kon.)
konec
1. SC TEMPISH Vítkovice
7:5 (3:1, 1:1, 3:3)
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
Neděle 21.09.2014, 12:00 • SC Dubina Ostrava • G2 liga juniorů
     
    50:16
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    O navýšení vedení se zasloužil JAKUB VILÍM, ten si našel místo ke střele a Zavadil opět kapituluje. Asistence: Lukáš Pešat.
     
    48:38
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vzápětí se znovu mění stav! Vítkovice dostává do vedení MARCEL JAKUBEC, který uklidil míček za brankovou čáru. Asistence: Lukáš Pešat.
     
    48:14
    Tatran právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno! Přesilovou hru využil ONDŘEJ VAŠÍČEK svojí přesně mířenou pumelicí. Asistence: Matěj Vaculčiak
     
    45:02
    Tatran právě vstřelil branku!
    Brankář Zavadil našel výhozem na polovině ONDŘEJE VAŠÍČKA, ten zkusil dnes již poněkolikáté dalekonosnou střelu a tentokrát se mu povedlo skórovat. Asistence: Jan Zavadil.
     
    43:18
    Tatran právě vstřelil branku!
    Miroslav Horký přihrával z rohu na rozběhnutého MARKA BÍNU, který překonal Antoše a maže částečně ztrátu Tatranu. Asistence: Miroslav Horký.
     
    40:52
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tahle herní varianta se Střešovicím moc nevyplatila. ADAM DELONG obral posledního obránce Tatranu o míček a posílá ho do branky. Bez asistence.
     
    31:06
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí utíkají znovu na dvougólový rozdíl. Čtvrtou branku pro svůj klub připravil Štěpán Kostolány, jehož pas přistál na holi MARCELA JAKUBCE. Druhý jmenovaný poslal na Zavadilovu branku úspěšnou jedovku. Asistence: Štěpán Kostolány.
     
    23:45
    Tatran právě vstřelil branku!
    Hosté využívají střeleckou převahu a střílí kontaktní branku. Gól si připisuje MIKULÁŠ KOMÁREK, ten se nerozpakoval a trefil se do míst, kam Antoš nedosáhl. Bez asistence.
     
    16:32
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hráči domácích během dvou minut dali 3 góly a skvělým způsobem se vrátili do zápasu, ve kterém nyní vedou. Adam Delong vyzval ke skórování JAKUBA VILÍMA, ten naložil se svojí šancí nejlépe, jak mohl. Asistence: Adam Delong.
     
    15:50
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Pohledná vítkovická kombinace, po níž vedou domácí! K zakončení měl dobrou pozici VÍT GATTNAR, ten vypálil a získal tak pro své mužstvo vedení. Asistence: Lukáš Pešat.
     
    14:35
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Nyní se už domácí z vyrovnání radují. Strůjce úspěchu ADAM DELONG, jenž vzal míček a proti jeho střele neměl Zavadil moc šancí zakročit. Bez asistence.
     
    06:20
    Tatran právě vstřelil branku!
    Po neúspěšné příležitosti domácích se k míčku dostali hosté z Prahy. Marek Bína bleskově předal míček PETRU BRAUTFERGEROVI, jehož střela mířila do odkrytého místa. Asistence: Marek Bína.

    Tadeáš Mima


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 15. Delong, 16. Gattnar (Pešat), 17. Vilím (Delong), 32. Jakubec (Kostolány), 41. Delong, 49. Jakubec (Pešat), 51. Vilím (Pešat) – 7. Brautferger (Bína), 24. Komárek, 44. Bína (Horký), 46. Vašíček (Zavadil J.), 49. Vašíček (Vaculčiak)


    1. SC TEMPISH Vítkovice: Antoš (Blakala) – Riger, Šincl, Pudich, Hurajt, David, Gattnar, Vilím, Fenzl, Krejčíř, Jakubec, Pešat, Brzuchanski, Kostolány, Jurdzin, Delong
    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Zavadil J. – Tlapák, Komárek, Horký, Langer, Bína, Jinek, Sluka, Zavadil V., Jakob, Láža, Čepelka, Vašíček, Vaculčiak, Meliš, Brautferger, Vybíral, Kolísko, Fibiger

    Rozhodčí: Martin Both a Vladimír Černín

    Diváci: 62
    bahis siteleri