Liberec – Bohemians juniorky 3:11 (kon.) | Mladá Boleslav – Sparta 3:5 (kon.) | Chodov – Bulldogs 7:13 (kon.)
Vítkovice – Tatran 7:5 (kon.) | Florbal Primátor Náchod – Havířov 4:2 (kon.) | Ostrava – Florbal Ústí 3:12 (kon.)
konec
Předvýběr.CZ Florbal MB
3:5 (1:1, 1:2, 1:2)
ACEMA Sparta Praha
Neděle 21.09.2014, 10:00 • Městská sportovní hala Mladá Boleslav • G2 liga juniorů
     
    54:21
    BILLY BOY právě vstřelili branku! TOMÁŠ PEŠEK uzmul míček obráncům pražského klubu a povedlo se mu snížit stav utkání na 3:5 z pohledu domácích.
     
    49:03
    Pruner ve vyložené šanci střílel přímo do rukavic Pecha.
     
    44:54
    Sparta právě vstřelila branku! Ou, teď už je situace domácí juniorky vysloveně špatná. PATRIK TOTZAUER totiž přidal pátou branku pražského klubu. Asistence: Michal Kabele.
     
    44:06
    Sparta právě vstřelila branku! Teď už je to s domácími trochu nahnuté. MATĚJ PRUNER totiž přidal za Pechovy záda čtvrtou branku. Asistence: David Hendrich.
     
    38:52
    Sparta právě vstřelila branku! Tak to je hodně nepříjemná zpráva pro domácí. Hostům se povedl obrat. Třetí branku pražanů přidal do domácí sítě ONDŘEJ ŠPALEK. Asistence: Jaroslav Jaroš.
     
    38:10
    Sparta právě vstřelila branku! Tak přeci jen se hostům podařilo vyrovnat. Po Zemanově příležitosti se míček odrazil k Lukáši Jeníčkovi, který jej opět poslal MICHALU ZEMANOVI. Asistence: Lukáš Jeníček.
     
    37:59
    Zeman teď velmi nebezpečně vystřelil velmi jedovatou střelu. Pech skvěle chytil.
     
    32:03
    BILLY BOY právě vstřelili branku! Nedáš – dostaneš. Po obrovské příležitosti hostů dostali šanci k vedení domácí a ti ji využili. TOMÁŠ PEŠEK vystřelil domácím florbalistům vedení 2:1. Asistence: Patrik Rozkovec
     
    31:01
    Hendrich výtečně nahrál volnému Špalkovi před bránu. Pecha ale v brance čaroval a ze svých rukavic vytáhl zázračný brankářský kousek.
     
    29:17
    Rozkovec s Machačem šli teď dva na brankáře. Ve finále ale Rozkovec netrefil správně míček. Škoda, tohle mělo skončit gólem.
     
    24:59
    Totzauer (SPA) – 2 minuty, blokování hole.
     
    20:25
    Pešek dokázal obejít dva hostující obránce a z rohu hřiště přihrát Bínovi. Tomu ale míček ve finále nešťastně přelétl přes čepel. To byla velká šance pro domácí družstvo.
     
    15:57
    BILLY BOY právě vstřelili branku! Teď naopak domácí po inkasované brance trochu zabrali a JAKUB BÍNA srovnal stav utkání. Asistence: Petr Hofman.
     
    12:33
    Sparta právě vstřelila branku! Pražané využívají své aktivity a poprvé dnes mění skóre na světelné tabuli. Karel Šteker nahrál MICHALU KABELEMU a ten nekompromisně propálil Pecha. Asistence: Karel Šteker.
     
    07:52
    Čáp perfektně nahrál Prunerovi před branku! Ještě lepe si vedl Pech, který si s jeho střelou výtečně poradil.

    Josef Zdobinský


    Hledáme zpravodaje pro tým ACEMA Sparta Praha. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 16. Bina (Hofman), 33. Pešek (Rozkovec), 55. Pešek – 13. Kabele (Šteker), 39. Zeman (Jeníček), 39. Špalek (Jaroš), 45. Pruner (Hendrich), 45. Totzauer (Kabele)


    Předvýběr.CZ Florbal MB: Pech (Knotek, Nechrilka) – Kotrlec, Nonn (C), Lehký, Bína, Pešek, Hofman, Emlar, Zakonov, Hrůza, Štěrba, Kopecký, Hála, Starý, Machač, Rozkovec.
    ACEMA Sparta Praha: Černý (Eckhard) – Smolka, Jeníček, Kůla (C), Zouzal, Čáp, Kozdera, Totzauer, Zeman, Jaroš, Šteker, Tomanec, Hyka, Kabele, Hendrich, Kubík, Koščo, Pruner, Špalek

    Rozhodčí: Müller, Novosad

    Diváci: 42
    bahis siteleri