Warriors Brno – Třinec 1:3 (kon.) | Olomouc – Zlín 0:5 (kon.) | Slavia – PZ Kladno 8:0 (kon.)
Hr. Králové – Kolín 3:1 (kon.) | HC Plzeň – Písek 7:3 (kon.) | Pardubice – Žďár n/S 5:2 (kon.)
Kladno – Chomutov 1:2 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
3:1 (0:1, 2:0, 1:0)
SC Marimex Kolín
Neděle 21.09.2014, 12:00 • Zimní stadion v Hradci Králové • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    57:42
    Hradec právě vstřelil branku!
    Zdá se být definitivně rozhodnuto. Po vhazování v obranném pásmu Kolína se ke střele dostal aktivní Jirásek, jeho střelu stačil Březina vykrýt, ovšem na dorážku KRYŠTOFA PAŽOURKA už byl krátký. Tohle byla definitivní pojistka pro hradecké.
     
    51:10
    Hradecký Kouba teď nepřesně zastavil kotouč za brankou, ten mu přeskočil přes hokejku a málem z toho plynula nebezpečná situace před jeho brankou. Hokejové štěstí pro Hradec.
     
    47:24
    A málem nebezpečná situace před středočeskou brankou. Ujel Hašek s Maršíkem, ovšem nepřesná koncovka znemožnila efektivnější využití akce.
     
    45:44
    Příležitost pro Kozly! Na trestné lavici již sedí Mikuláš Pohl za napadení.
     
    42:33
    Nepřehledná situace před brankou Kozlů! Jeden z obránců si nerozuměl se svým brankářem a plynul z toho málem vlastní gól! Na poslední chvíli ovšem zasáhl Březina.
     
    35:15
    Kolín opět v početní nevýhodě. Patrik Mašín si půjde odpočinout na dvě minuty za sekání.
     
    32:50
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nádherná akce Hradce Králové končí v síti Kozlů! Po brejkové akci dva na jednoho si nejdříve hradečtí poradili s hostujícím Benešem a posléze i s brankářem Březinou. Kryštof Pažourek se neukvapil a našel na druhé straně brankoviště najíždějícího FILIPA JIRÁSKA, který měl už práci poměrně jednoduchou. Uklízel kotouč do poloprázdné branky soupeře. Je to jeho druhý gól v zápase.
     
    28:13
    Hradec právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Po několika zajímavých nahozeních na branku se prosadil FILIP JIRÁSEK. Ten těžil z přesného nahození od modré čáry v podání Jakuba Haška. Bleskově využitá přesilovka v podání Královských lvů.
     
    27:08
    Vyloučení na straně Kolína. Na trestné lavici již sedí střelec jediné branky, Štěpán Pokorný, za sekání. Zesílí hradečtí svůj tlak ještě více?
     
    26:15
    Velká šance i na druhé straně! Havelec ovšem ve vyložené šanci se nedokázal lépe zorientovat v brankovišti. Kozlové teď měli štěstí, byla to velká mela.
     
    25:11
    A mohlo to byl 0:2! Z pravé strany ujel Vít Tomášek, přehodil si kotouč na bekhend, ovšem pozorný Kouba se stačil přemístit.
     
    16:46
    Nepříjemná situace pro Hradec Králové. Necelé 4 minuty před koncem první třetiny jde na trestnou lavici Jakub Hašek za vysokou hůl.
     
    15:00
    Královští lvi opět koušou! Jsou nastěhovaní v obranné třetině Kolína a nebezpečně kombinují. Budeme svědky vyrovnávací branky?
     
    13:30
    Opět brejková šance Kolína! Dva na jednoho se teď řítili středočeši do obranné třetiny Hradce Králové. Pozičně výborný Michael Gaspar ovšem znemožnil kvalitně vystřelit.
     
    10:04
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Prakticky z ničeho přišla vedoucí branka zápasu. Hradec opět stupňoval tempo a to se mu vymstilo v obranné fázi. Zdálo se, že kolínští teď chtějí jen vyhodit, to ovšem nebyla pravda. Žabičkou nahozený kotouč do obranné třetiny východočechů dojel ŠTĚPÁN POKORNÝ a na dlouhou hokejku prostrčil kotouč za Koubova záda. Ukázkově využitý brejk.
     
    09:13
    A taky že málem byla! Kolínští teď i s notnou dávkou štěstí ubránili nadějně rozehranou akci hradeckých. Březina musel zasahovat!
     
    04:43
    Velká šance středočechů! Po vhazování v obranném pásmu Hradce se ke koncovce dostal Štěpán Růta a Kouba měl plné ruce práce!
     
    01:45
    Velká šance Královských lvů, nenápadná akce Matouše Mikuláše končí na levé tyči branky Kolína!

    Přemysl Ježek

    Branky a nahrávky: 29. Jirásek (Hašek), 33. Jirásek (Pažourek), 58. Pažourek (Jirásek) – 11. Pokorný


    Královští lvi Hradec Králové: Kouba (Vomáčka) – Muška, Gaspar, Voňka, Jonáš, Lelek, Pohl, Martinec – Šalda, Hašek, Štohanzl (C) – Jirásek, Havelec, Pažourek – Maršík, Síla, Matouš – Jakubec, Sajdl, Hladík.
    SC Marimex Kolín: Březina (Mesjar) – Gauer, Zdeněk (C), Beneš, Jančařík, Duben, Dotter – Pokorný, Martínek, Mašín – Kellner, Tomášek, Kronus – Růta, Bedrník, Zheliznyak.

    Rozhodčí: Petr J. – Kittner, Votroubek
    bahis siteleri