Havlíčkův Brod – Jindř. Hradec 12:0 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
12:0 (2:0, 6:0, 4:0)
KLH Vajgar Jindřichův Hradec
Neděle 21.09.2014, 11:00 • ZS Kotlina • Regionální liga mladšího dorostu
Partner:
     
    Příjemné nedělní dopoledne! Jsem moc rád, že vás mohu ze zimního stadionu v Kotlině uvítat u sledování on-line přenosu zápasu HC Rebel Havlíčkův Brod – KLH Vajgar Jindřichův Hradec, který proběhne v rámci 4. kola ELIOD ligy mladšího dorostu. Utkání začíná v 11:00.
     
    Havlíčkův Brod si zatím počíná naprosto suverénně a vykročil pravou nohou za návratem do nejvyšší tuzemské soutěže. V domácím prostředí nelítostně rozstřílel Kohouty z Tábora 12:2 a vzápětí si poradil i v derby Vysočiny na ledě Třebíče (9:1).
     
    Jindřichův Hradec má za dosavadní tři kola pasivní bilanci. Po divoké přestřelce podlehl doma Krkonoším 6:9, a i když si vzápětí spravil chuť na kluzišti B-týmu Kolína (3:2), v domácím prostředí vyšel proti béčku Pardubic bodově naprázdno (2:5).
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Arbelovský (Francuch) – Lachman, Krejčí, Zvěřina, Rubner, Horák, Škareda, Hart – Petržílek, Holenda, Teplý – Pejchal, Přibyl, Cachnín – Pokorný, Tecl, Petržílka – Kohout.

    KLH Vajgar Jindřichův Hradec: Biernat (Lietavec) – Budín, J. Novák, Kubíček, Velíšek – Homolka, Stoiber, Tržil, Procházka, P. Novák, Houdek, Talíř, Schuppler.

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně – Tomáš Krejčí, Jaroslav Žák.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:07
    Jindřichův Hradec vyhrál úvodní vhazování ve středovém kruhu a po pravém křídle se natlačil do útočného pásma, jenže v jeho rohu byl odzbrojen.
     
    00:28
    A máme tu první střelu utkání Luboš Schuppler měl chvíli času v ostrém úhlu na pravé straně k tomu, aby zápěstím vypálil do Arbelovského lapačky.
     
    01:11
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové se dostali do útočného území a ujímají se rychlého vedení! Průnik Radima Pejchala po levém křídle ještě úspěch nepřinesl, jenže havlíčkobrodský útok pokračoval, od modré čáry tvrdě vypálil Jakub Rubner, brankář Biernat kotouč vyrazil před sebe a z bleskové dorážky uklidil puk do sítě JAKUB PETRŽÍLKA! Asistence: Jakub Rubner.
     
    01:39
    Hosté se pokoušeli o bleskové vyrovnání, když mezi kruhy vyslal střelu Dominik Budín, ale nastřelil jen náruč dobře postaveného brankáře Arbelovského.
     
    02:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Jihočeši se ještě nestihli ani pořádně vzpamatovat a už nabrali dvoubrankové manko! V prostoru mezi kruhy si srovnal kotouč ideálně na hůl TOMÁŠ KOHOUT a sešteloval si svá mířidla naprosto dokonale, když svižnou ranou propálil gólmana Biernata, který se natahoval marně! Bez asistence.
     
    02:50
    Havlíčkův Brod pokračuje v útočné aktivitě a jindřichohradecká defenziva neví, kam dřív skočit. Gólman Biernat náporu na svou osobu odolává.
     
    03:06
    Jihočeši se v hojném počtu nahrnuli do útočného pásma, když rychlostí blesku přešli přes modrou čáru, jenže zastavilo je postavení mimo hru.
     
    03:41
    Sledujeme teď vyrovnaný hokej, kotouč se po ledové ploše stěhuje od jedné branky ke druhé a oba muži s maskou se musí mít neustále na pozoru.
     
    04:07
    Lukáš Pokorný se hnal jako vítr k brance soupeře a prokličkoval se až do Biernatovy blízkosti, jenže ve velké rychlosti nestihl ideálně zakončit!
     
    04:28
    Rebelové mají zatím více ze hry a i v těchto chvílích tlačí svého soupeře z jihu Čech v jeho obranném pásmu.
     
    04:58
    Tomáš Homolka se tlačil do zakončení, když prošel hezkou kličkou až mezi kruhy, jenže hůl mu zaklínili hned dva protihráči, kteří se rychle vrátili zpět.
     
    05:17
    Vajgar sice odrazil další havlíčkobrodský )tok, jenže vzápětí si neporozuměl s rozehrávkou a poslal kotouč jen na zakázané uvolnění.
     
    05:48
    Hraje se teď hlavně ve středním pásmu, kde hráči usilovně bojují o puk.
     
    06:18
    Na trestnou lavici usedl Šimon Kubíček (JHR), který obdržel osobní trest na 10 minut za nesportovní chování.
     
    06:36
    Rebelové se drží v útočném pásmu, jenže zatím chybí jejich trpělivému snažení častější a hlavně přesnější střelba. Gólman Biernat tak může zůstat klidný.
     
    06:58
    Nyní se karta otočila v do útoku se tlačí hosté. Obrana Rebelů je zatím pozorná a ošemetný předbrankový prostor hlídá velmi svědomitě.
     
    07:17
    Brankář Dominik Arbelovský se po delší době protáhl, když si poradil s nepříliš povedenou střelou z levého křídla, jíž chytil u první tyčky.
     
    07:40
    hraje se dlouho bez přerušení, mladí Rebelové ukořistili kotouč a už se ženou k brance Vajgaru.
     
    08:02
    Přes útočnou modrou čáru se sice dostali, jenže kvůli nepřesné zpětné přihrávce na modrou čáru už se dostali ven z pásma a píská se jejich ofsajd.
     
    08:22
    Vajgar se snaží marně protlačit ke kotouči, děj hry se odvíjí především před jeho gólmanem Biernatem. Havlíčkův Brod hraje v naprostém klidu.
     
    08:40
    Jihočeši sice po delší době ukořistili kotouč do své moci, ale dlouho se s ním nepomazlili. Píská se jejich zakázané uvolnění, což znamená další buly u gólmana Biernata.
     
    09:06
    Jihočeši čelí ustavičnému tlaku, ale na rozdíl od úvodu zápasu, který jim vůbec nevyšel, teď drží havlíčkobrodské střelce na uzdě a nepouštějí je před brankoviště.
     
    09:31
    I nadále sledujeme hodně svižný a plynulý hokej, který rozhodčí musí přerušovat jen naprosto minimálně. Nyní už zase útočí havlíčkobrodská družina.
     
    10:00
    Hosté jsou stále pod tlakem.
     
    10:25
    Brankář Biernat teď po zmatcích kolem své brány vůbec nevěděl, kde má puk, a už se dokonce ohlížel i za svá záda. Kus černé gumy se nakonec nacházel za brankou.
     
    10:57
    A opět se musel činit jindřichohradecký gólman Biernat, na kterého vyletěla z ostrého úhlu nepříjemná střela, jejímž autorem byl Jakub Rubner.
     
    11:18
    Havlíčkův Brod i nadále tahá za delší konec pomyslného provazu a ze všech možných pozic útočného pásma ostřeluje gólmana Jakuba Biernata.
     
    11:43
    Děj hry se rychle přesunul při protiútoku Vajgaru do pásma Rebelů, kde to přehnal s důrazem Pavel Novák (JHR) a obdržel od sudího Kukeněho 2 minuty za krosček.
     
    12:03
    Soubor z Kotliny vyhrál důležité vhazování v útočném pásmu a okamžitě se hodně důrazně tlačil před branku. brankář Biernat se však vyznamenal.
     
    12:21
    Nepříjemnou ránu od modré čáry vyslal Tomáš Lachman a gólman Biernat spíše reflexivně zasáhl svým pravým betonem, protože měl zcela zakrytý výhled.
     
    12:49
    Vajgar je stále zamčený na deset západů u svého gólmana Biernata, který si za svou přetíženou obranou nemůže ani na chvilku odpočinout.
     
    13:13
    Hostům se pořád nepovedlo získat puk a osvobodit se, obranná čtyřka už toho musí mít opravdu plné zuby.
     
    13:43
    Vajgar už je kompletní, ale prožil teď hodně krušné chvilky. Gólman Biernat se několikrát vyznamenal a zachránil svůj bránící se tým od pohromy.
     
    14:10
    Jihočeši přeci jen nakonec nechali vydechnout své zadní řady, když vyvezli kus černé gumy až do rohu útočného pásma.
     
    14:35
    Jindřichův Hradec se stihl včas seřadit v defenzivě a opět dokázal odrazit rychlý havlíčkobrodský útok.
     
    14:55
    Luboš Schuppler v úhlu na pravém křídle nic složitého nevymýšlel a okamžitě vypálil. Jeho střela však nenadělala brankáři Arbelovskému problémy.
     
    15:12
    Domácí hráči už znovu sevřeli svého soka z jižních Čech do pevného objetí a trpělivě buší do jeho zformovaného obranného bloku.
     
    15:37
    brankář Biernat si musí připadat v posledních minutách jako na střelnici, puky létají kolem jeho svatyně, jen to sviští. Stále však drží šance svého týmu na bodový zisk.
     
    16:04
    Dominik Budín vedl jindřichohradecký útok, když si s pukem na holi sjel až do prostoru mezi kruhy a bleskově vypálil. Jeho projektil však vyrazil betony gólman Arbelovský.
     
    16:40
    Ale ještě není šancím hostů konec! Na pravém křídle se rozjel s kotoučem na své holi Vojtěch Tržil a vypálil jedovatý projektil, který škrtl o Arbelovského rameno a vyletěl nad branku!
     
    17:15
    Rebelové podnikli do rozevřené jindřichohradecké obrany smrtící brejk, jenže před brankou zakončili situaci 2 na 1 jen nepřesnou střelou.
     
    17:50
    Jakub Novák se nemazal s pukem na své holi a i když byl v nepříliš dobré palebné pozici u levého mantinelu, zkusil štěstí. Jeho projektil ke vzdálenější tyčce schoval v lapačce brankář Arbelovský.
     
    18:28
    Vajgar má v posledních minutách navrch a mladí Rebelové se musí mnohem více soustředit na hlídání zadních vrátek než v předešlé fázi zápasu.
     
    18:59
    Na lavici hanby je vykázán na 2 minuty Vojtěch Holenda (HBR) za podražení.
     
    19:12
    Hosté vyslali od modré čáry svižnou střelu, jež však byla o trochu více nepřesná a jen proletěla nad Arbelovského horní tyčkou.
     
    19:28
    Rebelové posunuli puk ven z obranného pásma, kotouč se zdržuje u středového kruhu.
     
    19:48
    Útok Rebelů byl sice zabrzděn, ale i přesto splnil svůj účel. Kotouč se držel daleko od gólmana Arbelovského a Havlíčkův Brod ušetřil cenné sekundy ze svého trestu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní dvacetiminutovka vyzněla jednoznačně ve prospěch Rebelů, kteří měli více ze hry a radovali se z rychlého vedení 2:0, když pálili přesně do černého Jakub Petržílka a Tomáš Kohout. Vajgar si také vytvořil slibné šance, zejména v závěru první třetiny, ale nedokázal je využít. Prostřední část začne zhruba v 11:41, hosté budou dohrávat ještě 59 sekund přesilovky.
     
    Hráči i rozhodčí už jsou zpět na ledě, zápas bude pokračovat.
     
    20:00
    Tomáš Homolka (JHR) dostal osobní trest na 10 minut za nesportovní chování.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:14
    Vajgar se sice postupným útokem probil do útočného pásma, jenže při přechodu přes modrou čáru si počínal špatně a vystavil se do postavení mimo hru.
     
    20:25
    Havlíčkův Brod získal puk a vyhozením podél levého mantinelu se osvobodil.
     
    20:45
    Jihočeši se snaží o návrat do útočného území, jenže zatím bez úspěchu. Rebelové skvěle bruslí a i nadále drží kotouč daleko od brankáře Arbelovského.
     
    21:15
    Rebelové už jsou kompletní a okamžitě hrozí. Od modré čáry tvrdě vypálil Pavel Zvěřina, ale jeho projektil brankář Biernat velmi dobře vyrazil.
     
    21:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Soubor z Kotliny sevřel svého soka znovu do pevného objetí a slaví svůj třetí přesný zásah! Kotouč putoval v útočném pásmu po ose Radim Pejchal – Jiří Přibyl – JAKUB RUBNER a posledně jmenovaný krásnou střelou od modré čáry, jež byla ještě před brankou možná tečována jindřichohradeckým hráčem, zavěsil pod horní tyčku! Asistence: Jiří Přibyl, Radim Pejchal.
     
    22:02
    Havlíčkův Brod opět zatlačil svého soupeře u jeho branky, a i když se hráči ve žlutomodrém dostali ke kotouči, podél pravého mantinelu rozehráli jen na icing.
     
    22:18
    Hosté zavezli puk do útočného pásma, jenže havlíčkobrodská obrana si opět počínala na jedničku a soupeřovu útočnou snahu zastavila.
     
    22:40
    Vajgar stále čelí značnému tlaku. Předtím pálil na druhé straně hřiště od modré čáry Šimon Kubíček, ale jen do Arbelovského betonů.
     
    23:02
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí bojovníci z Kotliny pokračují ve svižném tempu a totální demolici svého soupeře! Od Vojtěcha Holendy putoval kotouč na hůl PAVLA ZVĚŘINY, který si v ostrém úhlu sjel blíže k brance a nadvakrát protlačil puk přes výstroj gólmana Biernata k přední tyčce! Asistence: Vojtěch Holenda.
     
    23:28
    Nyní se děj hry přesunul na druhou stranu ledové plochy, ale Jindřichův Hradec svůj pobyt na dostřel gólmana Arbelovského k zakončení nevyužil.
     
    23:56
    Nyní už opět tlačí na ofenzivní pilu Rebelové, brankář Biernat se musí mít neustále na pozoru.
     
    24:31
    Rebelové si vytvořili další obrovskou šanci! Jiří Přibyl našel před brankou osamoceného Radima Pejchala, jenže ten zblízka trefil jen gólmana Biernata! Filip Houdek (JHR) usedá ke dvěma minutám za pád pod nohy.
     
    25:00
    Rebelové okamžitě sevřeli svého soupeře pod tlak. Kotouč se potuluje kolem brány hostů.
     
    25:22
    Vajgar je stále zatlačen hluboko do svého obranného území a zatím se mu nepovedlo získat puk.
     
    25:49
    Až teď Jihočeši ukořistili kotouč a vyhodili až za brankáře Arbelovského.
     
    26:08
    Rebelové se tlačí zpět, ale přesilovka se jim pomalu chýlí ke konci. Jindřichův Hradec se navíc brání velmi organizovaně a účinně, k ničemu domácí teď nepouští.
     
    26:39
    Gólman Biernat teď čelil vydatné spršce střel z bezprostřední blízkosti, jenže se všemi si poradil a do lapačky ukryl i střelu Richarda Cachnína z mírného úhlu na pravé straně, jež volala po gólu!
     
    27:09
    Teď jindřichohradeckému gólmanovi pomohlo i štěstí, Rebelové opět předvedli vzorový důraz na brankovišti a Tomáš Kohout zacinkal jen na pravou Biernatovu tyčku!
     
    27:28
    Rebelové i nadále diktují tempo hry a obrana Vajgaru má potíže.
     
    27:56
    Tomáš Kohout (HBR) – 2 minuty – podražení.
     
    28:22
    Teď měli Jihočeši obrovské štěstí! Při vlastním oslabení předvedl elegantní kličku na pravém křídle Vojtěch Holenda a vypálil k přední tyčce, od níž sice puk vyrazil gólman Biernat, jenže vzápětí dorážel ještě jen z mladých Rebelů!
     
    28:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Teď už ale hostům nic nepomohlo a při vlastní přesilovce inkasují popáté! Vojtěch Holenda vedl puk po pravé straně při přečíslení 2 na 1, sjel si až k brankovišti, naznačil střelu a přiťukl puk vedle sebe na najíždějícího JANA PETRŽÍLKA, který už měl snadnou úlohu uklidit zblízka puk k pravé Biernatově tyčce! Asistence: Vojtěch Holenda
     
    29:24
    Havlíčkův Brod stále hraje velmi dobře a svého soka z kraje proslaveného velkými rybníky vůbec k ničemu nepouští.
     
    29:52
    Jiří Přibyl se probil ke střele zblízka, ale ani nadvakrát neprocedil kotouč přes betony pozorného gólmana Biernata.
     
    30:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Trápení totálně rozloženého Vajgaru nebere konců, Rebelové zasadili Jihočechům už šestý tvrdý úder! Úchvatnou individuální akci, která ladila oku hokejového fanouška, předvedl MAREK TECL, který se na pravém křídle ujal kotouče, několika krásnými kličkami si udělal z protihráčů slalomové tyčky, ocitl se sám před gólmanem Biernatem a bekhendem odrazem o jeho levou tyčku chladnokrevně skóroval! Bez asistence.
     
    30:09
    Hosté si berou oddechový čas a brankáře Jakuba Biernata střídá mezi tyčemi jeho kolega Vojtěch Lietavec.
     
    30:35
    Šimon Kubíček (JHR) – 2 minuty – krosček.
     
    31:00
    Rebelové se okamžitě do svého soupeře s chutí zakousli.
     
    31:19
    Hosté nevědí, kam dřív skočit. Rebelové hrají i nadále velmi dobře a s Jihočechy si doslova dělají, co chtějí. Gólman Lietavec to má hned po příchodu na led těžké.
     
    31:55
    Jindřichohradecký gólman teď byl zasypán pořádnou sprškou nepříjemných střel, jež na něj létaly ze všech možných koutů útočného pásma, ale poradil si znamenitě.
     
    32:10
    Nápor Havlíčkova Brodu nebere vůbec konců, Vajgar se musí stále soustředit na poctivou defenzivu.
     
    32:37
    Brankář Lietavec vyrazil těžkou střelu, jež na něj vyletěla z levé strany, a musel si poradit i s nepříjemnou dorážkou zblízka důrazného Jiřího Přibyla!
     
    33:00
    Hosté už jsou sice kompletní, jenže rozjetí Rebelové i nadále hýří aktivitou.
     
    33:14
    Radim Pejchal převzal puk v prostoru pravého kruhu a okamžitě tvrdě vypálil zápěstím. Brankář Lietavec byl u první tyčky včas a úspěšně zasáhl.
     
    33:48
    Dlouho si však nemohl odpočinout a opět musel naplno předvést své umění, když na něj z bezprostřední blízkosti vypálil Jan Petržílek. Kotouč však zkrotil ve své výstroji.
     
    34:29
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hostům už není nakloněna ani paní Štěstěna, hodně smolně obdrželi už sedmý gól! Michal Teplý přiťukl puk do jízdy VOJTĚCHU HOLENDOVI, který se snažil z ostrého úhlu ještě svému parťákovi puk vrátit, jenže zasáhl jen brusle jindřichohradeckého obránce před brankovištěm, od kterého se puk odrazil za záda bezmocného gólmana Lietavce! Asistence: Michal Teplý.
     
    34:59
    Vajgar se snaží rozehrát, jenže proti Rebelům, kterých je doslova plný led, to má hodně těžké.
     
    35:17
    Domácí naprosto suverénně brání svou modrou čáru a brankář Arbelovský už se musí ve svém brankovišti docela nudit.Zato jeho protějšek si na nedostatek práce rozhodně nemůže stěžovat.
     
    35:37
    Brankář Lietavec už si připsal obrovské množství úspěšných zákroků, proti havlíčkobrodským střelcům to má od svého příchodu do brankoviště hodně náročné.
     
    36:05
    Kotouč se teď rychle stěhuje od jedné branky ke druhé, ale na ledové ploše dominují obě pozorné obrany.
     
    36:39
    Puk se teď po delší době přestěhoval do útočného pásma Jindřichova Hradce, havlíčkobrodská obrana se musí mít na pozoru.
     
    37:11
    Jihočeši pokračují v útočné aktivitě a snaží se ohrozit brankáře Arbelovského, kterému dnes hodně pomáhá jeho pečlivá obrana. Maskovaný muž Rebelů stále drží čisté konto.
     
    37:42
    Po přerušení hry před gólmanem Arbelovským se strhla neskutečná mela, kterou se rozhodčím dlouho vůbec nedařilo rozehnat. Teď bude nějakou dobu trvat, než udělí tresty všem hříšníkům.
     
    37:42
    Dominik Budín (JHR) 5 minut plus do konce utkání za hrubost, Vojtěch Tržil (JHR) 2 plus 2 minuty hrubost, Tomáš Lachman (HBR) 5 minut plus osobní trest do konce zápasu za hrubost, Matěj Krejčí (HBR) 2 plus 2 minuty hrubost. Hraje se 4 na 4.
     
    38:07
    Děj hry se stále odvíjí u brankáře Arbelovského, který však nemusí vytahovat ze svého arzenálu větší zákroky, jeho obrana si počíná na jedničku.
     
    39:00
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Jindřichův Hradec stále hraje na ledě jen druhé housle a nabírá už hrozivé osmigólové manko! V samostatném úniku zkusil bekhendový blafák a přehození betonu Tomáš Kohout, jenže gólman Lietavec předvedl skvělý zákrok a puk vyrazil. Akce však pokračovala a od Marka Tecla dojel puk k RICHARDU CACHNÍNOVI, který z mezikruží zápěstím neomylně propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Marek Tecl, Tomáš Kohout.
     
    39:17
    Vajgar vrhl své síly vpřed, jenže opět se nesetkal s pochopením u soupeřových obránců, kteří jeho útok rychle zastavili.
     
    39:50
    Mladí Rebelové se ještě natlačili do útočného pásma a pokusí se zaútočit na svou devátou branku.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Prostřední část nabídla bohaté gólové hody, které přinesly hned šest gólů, přičemž všechny padly do jindřichohradecké sítě. Postupně se trefili Jakub Rubner, Pavel Zvěřina, Jan Petržílek, Marek Tecl, Vojtěch Holenda a Richard Cachnín. Závěrečné dějství začne přibližně v 12:33, Havlíčkův Brod vede nad Jindřichovým Hradcem s přehledem 8:0.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:15
    Rebelové se ujali kotouče po vhazování ve středovém kruhu a znovu se hrnou v hojném počtu do blízkosti brankáře Lietavce, který si po svém příjezdu na led hodně zachytal.
     
    40:53
    Rebelové sice dostali puk až do útočného pásma, jenže neobešlo se to bez zakázaného uvolnění, Buly proběhne po pravé ruce Dominika Arbelovského.
     
    41:17
    Děj hry se teď odvíjí v útočném pásmu Havlíčkova Brodu, Jindřichův Hradec si opět musí u své brány počínat co nejvíce obezřetně.
     
    41:37
    Gólman Lietavec opět musel naplno nechat vyniknout své kvality, ale s utěšenou střelou z levého kruhu si dokázal u své pravé tyčky hravě poradit.
     
    42:04
    Na druhé straně ledové plochy nabral rychlost Luboš Schuppler, který si z pravé strany sjel do příznivější palebné pozice a z mírného úhlu těsně minul přední tyč.
     
    42:28
    Vajgar si teď počíná hodně aktivně a zatlačil Rebely do blízkosti jejich gólmana Arbelovského. Zatím se mu však nedaří přesně zakončit.
     
    42:57
    Havlíčkův Brod se stále musí bránit a nedaří se mu získat na souvislejší časový úsek puk.
     
    43:08
    Až teď se souboru z Kotliny podařilo uzmout soupeři kus černé gumy a nastěhovat se s ním do útočného území. Braknář Lietavec zatím nezasahoval.
     
    43:40
    Pořád v Kotlině pozorujeme hodně svižný hokej, který kouskuje jen naprosté minimum přerušení.
     
    44:02
    Rebelové pokračují v nastoleném trendu z prostřední části a nadále tahají za delší konec pomyslného provazu. Obrana Jindřichova Hradce je ve třetí třetině zatím pevná.
     
    44:46
    Jihočeši velmi zodpovědně hlídají hlavně předbrankový prostor, což je pro gólmana Lietavce hodně důležité.
     
    45:12
    Jihočeši se horko těžko probíjejí ke kotouči, a když už se k němu dostanou, tak jejich útok nemá dlouhého trvání. Brankář Arbelovský opět nemá nic na práci.
     
    45:41
    Puk se teď zdržuje zejména v blízkosti středového kruhu, hráči zde o něj usilovně bojují. Ani jednomu z týmů se nedaří přejít do pásma svého soka.
     
    46:10
    Karta se teď trošku otočila, více ze hry začal mít Vajgar. Gólman Arbelovský se však stále může spolehnout na svou poctivou obranu.
     
    46:55
    Rebelové opět sevřeli svého soupeře do pevného objetí.
     
    47:34
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Rebelové uzamkli svého soupeře v jeho pásmu na deset západů a mohou si užít gólovou euforii už podeváté! Vojtěch Holenda z palebné pozice mezi kruhy ještě vyprášil betony gólmana Lietavce, jenže puk se odrazil před brankoviště k MICHALU TEPLÉMU, který už si věděl rady, když uspěl z bleskové dorážky! Asistence: Vojtěch Holenda.
     
    48:00
    Zákrok si po delší době připsal také brankář Arbelovský, který se nenechal zaskočit bleskovou ranou, jež na něj vyletěla po vyhraném vhazování Vajgaru z levého kruhu.
     
    48:18
    Jihočeši teď hrají dobře, drží kotouč u brankáře Arbelovského, který si teď nemůže ani na chvilku vydechnout.
     
    48:46
    Tak tohle byla obrovská příležitost, možná dosud největší na straně Jindřichova Hradce za celý zápas! V samostatném úniku se objevil Luboš Schuppler, ale gólman Arbelovský proti němu vyjel daleko z brankoviště a připsal si výborný zákrok!
     
    49:24
    Vajgar si stále počíná hodně aktivně a sympaticky ani za rozhodnutého stavu neskládá zbraně. Brankář Arbelovský se má co ohánět, aby držel i nadále čisté konto.
     
    50:00
    Tomáš Homolka (JHR) – 2 minuty – faul kolenem.
     
    50:15
    Havlíčkův Brod už drží puk na svých holích a rozvíjí útočnou kombinaci kolem brankáře Lietavce.
     
    50:37
    Jindřichovu Hradci se podařilo ukořistit ve svém pásmu puk a rychle vyhodit přes celou délku ledové plochy.
     
    51:00
    Havlíčkův Brod se teď trápí, oslabený soupeř hýří pohybem a vybudoval na své modré čáře pevný obranný val, o který se útoky Rebelů rozbíjejí.
     
    51:11
    rebelové už mají na své straně značnou územní převahu a buší do obrany svého soka.
     
    51:40
    Defenziva Vajgaru je hodně přetížená a v obranném pásmu proti rozjetým Rebelům vůbec neví, kam dřív skočit.
     
    52:28
    Richard Cachnín (HBR) – 2 minuty – vysoká hůl.
     
    52:44
    Jihočeši okamžitě zaujali přesilovkové postavení a rozvinuli rozvážnou kombinaci. Na jejím konci stál mezi kruhy střílející Vojtěch Tržil, jemuž však puk sjel z hole a nepovedená rána skončila v Arbelovského náruči.
     
    53:05
    Domácí hokejisté i v oslabení zahrozili, když po levé straně zavezli puk do útočného pásma a z velkého úhlu prověřili, jak moc pozorný je gólman Lietavec.
     
    53:30
    Havlíčkův Brod získal ve svém pásmu kotouč a nepovedenou kombinaci Vajgaru přerušil dlouhým vyhozením.
     
    53:37
    Kraučukova družina si počíná ve vlastním oslabení, v němž už dnes dokázala skórovat, naprosto znamenitě. Děj hry se odvíjí daleko od brankáře Arbelovského.
     
    54:02
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak jako kdybych to přivolal, potupná desítka pro totálně zdecimovaný Vajgar je na světě! Při početné nevýhodě se po nahrávce Jakuba Petržílky chopil kusu černé gumy LUKÁŠ POKORNÝ, který ve velké rychlosti zblízka zakončil a z těžké pozice propasíroval puk do sítě mimo dosah gólmana Lietavce! Asistence: Jakub Petržílka, Jakub Rubner.
     
    54:40
    Havlíčkův Brod stále nemá dost a snaží se svému soupeři nasázet co nejvíce branek. Jindřichův Hradec by rád vstřelil alespoň čestný zásah, jenže k brance soupeře se vůbec nemůže dostat.
     
    55:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Jihočeši dnes opravdu nemají svůj den a mladí Rebelové pokračují ve střeleckém galapředstavení! Sehraná dvojice Vojtěch Holenda – MICHAL TEPLÝ oprášila svou osvědčenou spolupráci, když prvně jmenovaný našel svého kolegu a ten nedal povedenou ranou brankáři Lietavcovi žádnou šanci! Asistence: Vojtěch Holenda.
     
    56:11
    Obrovskou příležitost teď zahodil Luboš Schuppler, který ukázal záda havlíčkobrodským obráncům a uháněl sám na brankáře Arbelovského, kterého se snažil prostřelit nad beton, jenže strážce brodské svatyně předvedl skvělý zákrok betonem a zalehl puk před Vojtěchem Tržilem, který číhal na dorážku!
     
    56:40
    Hra se nám vyrovnala, teď sledujeme kotouč střídavě u obou branek, ale brankáři mají minimum práce, jejich obrany si počínají dobře.
     
    57:18
    Tohle bylo naprosto zbytečné, za tohoto stavu a času! Pavel Novák (JHR) byl u puku jednoznačně později než brankář Arbelovský, který vyjel z brankoviště pro nahozený puk, a maskovaného muže Rebelů nevybíravě poslal k ledu. Dostal 2 minuty za napadení. Jakub Petržílka (HBR) rovněž míří na lavici hanby, jeho prohřeškem je sekání.
     
    57:30
    Rebelové i nadále drží puk daleko od svého brankáře Arbelovského, zápas se však rozhodně jen nedohrává, na ledě panuje opravdu hodně vyostřená atmosféra.
     
    58:16
    Po přerušení hry v pásmu Jindřichova Hradce opět zapůsobil souboj u mantinelu jako jiskra nad benzínem a strhla se další opravdu hodně divoká mela. Šimon Kubíček (JHR) vyfasoval 2 plus 2 minuty za hrubost a Matěj Krejčí (HBR) 2 plus 2 minuty za hrubost.
     
    58:56
    Rebelové teď vydatně ostřelovali jindřichohradeckou branku! Jakub Rubner vypálil z vrcholu kruhů, ale jeho projektil zasáhl jen spojnici tyče a břevna po levé ruce gólmana Lietavce!
     
    59:21
    To je neuvěřitelné, třetí samostatný únik Luboše Schupplera a třetí neúspěch! Útočníkovi Vajgaru se o havlíčkobrodském gólmanu Arbelovském bude ještě dlouho zdát, zblízka vyprášil tvrdou střelou betony!
     
    59:53
    Vojtěch Tržil (JHR) – 2 minuty -. sekání.
     
    59:53
    Havlíčkův Brod si vyžádal oddechový čas.
     
    59:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo, že se do závěrečné sirény nic nestane, jenže pouhé tři sekundy před koncem práskl do puku po vyhraném vhazování na vrcholu levého kruhu JAKUB RUBNER a jeho dělovka zapadla přesně do horní rohu branky gólmana Lietavce, který nemohl vůbec nic vidět! Bez asistence.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Je konec, Havlíčkův Brod suverénně přehrál Jindřichův Hradec a v Kotlině si otevřel střelnici, když svého soka z jihu Čech nelítostně rozstřílel 12:0. Ve třetí části se dvakrát trefil Michal Teplý a po jedné trefě přidali Lukáš Pokorný a Jakub Rubner. Utkání bylo hodně nervózní, rozhodčí museli rozhánět hned dvě hodně divoké bitky. Ode mě je to pro dnešek z Kotliny vše, předávám slovo svému kolegovi Milanovi Sochorovi, který pro vás bude od 14:00 komentovat utkání juniorky s Třebíčí. Na shledanou. (13:10:37)

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 2. Petržílka (Rubner), 3. Kohout, 22. Rubner (Přibyl, Pejchal), 24. Zvěřina (Holenda), 29. Petržílek (Holenda), 31. Tecl, 35. Holenda (Teplý), 39. Cachnín (Tecl, Kohout), 48. Teplý (Holenda), 55. Pokorný (Petržílka, Rubner), 56. Teplý (Holenda), 60. Rubner


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Arbelovský (Francuch) – Lachman, Krejčí, Zvěřina, Rubner, Horák, Škareda, Hart – Petržílek, Holenda, Teplý – Pejchal, Přibyl, Cachnín – Pokorný, Tecl, Petržílka – Kohout.
    KLH Vajgar Jindřichův Hradec: Biernat (od 31. Lietavec) – Budín, J. Novák, Kubíček, Velíšek – Homolka, Stoiber, Tržil, Procházka, P. Novák, Houdek, Talíř, Schuppler.

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně – Tomáš Krejčí, Jaroslav Žák
    bahis siteleri