Perm – FK Krasnodar 1:2 (kon.) | Torpedo Moskva – Dynamo 1:3 (kon.)
konec
FC Torpedo Moskva
1:3 (1:1)
Dynamo Moskva
Pondělí 22.09.2014, 18:00 • Stadion Eduarda Strelcova, Moskva. Kapacita: 13,400 diváků. • Ruská Premier Liga
Předzápasové kurzy
     
    Hlavní rozhodčí Ivanov dnes naposledy foukl do píšťalky, a ukončil tak zápas, ve kterém FC Torpedo Moskva podlehlo FK Dinamu Moskva 1:3. První poločas byl velmi vyrovnaný a oba týmy se střelecky prosadily, za Dinamo skóroval Ionov a za Torpedo vyrovnával na 1:1 Kacalapov. Domácí i hosté si v první polovině zápasu vytvořili ještě dvě zajímavé šance, ale Gabulov i Ževnov zasáhli zkušeně. Druhý poločas patřil už hostům, kteří provedli tři změny v sestavě a svůj výkon zlepšili, no a v závěru zápasu se v 82. a v 89. minutě střelecky prosadili. Nejprve se trefil Ionov a poté se z gólu radoval i Dzsudzsák. Domácí tým ve druhém poločase už tolik aktivní nebyl a šance si vytvářel velmi složitě. FK Dinamo Moskva si tak na své konto připisuje tříbodový zisk a domácí se s dnešním utkání loučí s prázdnou. Děkuji Vám za pozornost a přeji hezký večer. (19:53:19)
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Torpedo zahrávalo rohový kop, a mělo tak větší šanci na snižující gól, ale to se nepodařilo.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o 2 minuty.
    Balázs DZSUDZSÁK - 1:3
     
    89
    Dinamo Moskva právě vstřelilo branku!
    BALÁZS DZSUDZSÁK hraje celý zápas velmi aktivně a nyní se konečně zapsal i mezi střelce. V pokutovém území se dostal do zakončení, které provedl velmi precizně a přesnou trefou pojistil vedení hostů.
     
    86
    Ze standardní situace hosté nic nevytěžili, a tak se stále pokračuje za stavu 1:2.
    Obrovská šance Dinama.
     
    85
    S míčem do pokutového území se dostal jeden z hostů, který mohl pojistit vedoucí skóre Dinama, ale v souboji jeden na jednoho neuspěl. Velkou pochvalu zaslouží brankář Ževnov, který parádním zákrokem vyrazil střelu na rohový kop.
     
    83
    Ionov tak vstřelil oba góly Dinama a díky němu hosté vedou. Pokud jim tento stav skóre vydrží, tak si z derby odnesou tříbodový zisk.
    Alexej IONOV - 1:2
     
    82
    Dinamo Moskva právě vstřelilo branku!
    Ve velkém vápně se k míči dostal ALEXEJ IONOV, který ze své kopačky vyslal nenápadnou střelu, která nádherně zaplavala mezi tři tyče a brankář Ževnov jen zíral.
     
    80
    Na posledních 10 minut se na hřiště dostane Vieira, který vystřídá Mirzova.
     
    79
    Hosté se dostali na útočnou polovinu a snažili se dostat míč před branku, avšak obrana domácího celku zasáhla zkušeně. Dinamo dostalo výhodu rohového kopu, který si vzal na starost Büttner, ale jeho spoluhráč hlavičkoval nepřesně.
     
    77
    Protože Gabulov vyrazil balon na rohový kop, tak Torpedo Moskva zahrávalo standardní situaci. Nicméně tentokrát domácí tým branku soupeře neohrozil, a tak se stav skóre v 77. minutě nemění.
    Obrovská šance domácího týmu!
     
    76
    Gól na kopačce měl Biljaletdinov, ale Gabulov zasáhl výtečně a svůj tým udržel ve hře. Biljaletdinov si nejprve na jedničku zpracoval míč, poté si ho navedl na střelu a vypálil. Jak už bylo řečeno, tak Gabulov zareagoval skvěle a nebezpečnou střelu zneškodnil.
     
    74
    Standardní situace hostům podle představ rozhodně nevyšla, a tak se Torpedo ubránilo bez potíží.
     
    74
    Hosté vyrazili do protiútoku, na jehož konci byl Büttner, který se snažil poslat Dinamo do vedení, ale to se mu nepodařilo. Nicméně hráči v modrém budou zahrávat rohový kop.

    Lucie Rapantová

    Branky: 11. Kacalapov (Biljaletdinov) – 10. Ionov (Kurányi), 82. Ionov (Kurányi), 89. Dzsudzsák

    Karty:   11. Hubočan (DMO)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 4:11. Střely mimo: 8:6.
    FC Torpedo Moskva: Ževnov – Kacalapov, Rykov (C), Kokoszka, Novoselcev – Tarakanov, Stevanovič – K. Kombarov, Biljaletdinov, Mirzov (80. Vieira) – Ševčenko.
    Náhradníci: Blažević, Budakov – Kňazev, Franjic, Bagajev, Stěklov, Vieira, Davydov, Salugin.

    Dynamo Moskva: Gabulov – Hubočan (61. Manolev), Samba (46. Douglas), Büttner, Granat (C) – Vainqueur (54. Kokorin), Jusupov – Ionov, Noboa, Dzsudzsák – Kurányi.
    Náhradníci: Šunin, Berezovskij – Morozov, Douglas, Manolev, Rotenberg, Žirkov, Zobnin, Tašajev, Kokorin, Prudnikov, Živogljadov.

    Rozhodčí: Ivanov – Širjajev, Usačev
    bahis siteleri