Perm – FK Krasnodar 1:2 (kon.) | Torpedo Moskva – Dynamo 1:3 (kon.)
konec
FC Torpedo Moskva
1:3 (1:1)
Dynamo Moskva
Pondělí 22.09.2014, 18:00 • Stadion Eduarda Strelcova, Moskva. Kapacita: 13,400 diváků. • Ruská Premier Liga
Předzápasové kurzy
    Balázs DZSUDZSÁK - 1:3
     
    89
    Dinamo Moskva právě vstřelilo branku!
    BALÁZS DZSUDZSÁK hraje celý zápas velmi aktivně a nyní se konečně zapsal i mezi střelce. V pokutovém území se dostal do zakončení, které provedl velmi precizně a přesnou trefou pojistil vedení hostů.
    Obrovská šance Dinama.
     
    85
    S míčem do pokutového území se dostal jeden z hostů, který mohl pojistit vedoucí skóre Dinama, ale v souboji jeden na jednoho neuspěl. Velkou pochvalu zaslouží brankář Ževnov, který parádním zákrokem vyrazil střelu na rohový kop.
    Alexej IONOV - 1:2
     
    82
    Dinamo Moskva právě vstřelilo branku!
    Ve velkém vápně se k míči dostal ALEXEJ IONOV, který ze své kopačky vyslal nenápadnou střelu, která nádherně zaplavala mezi tři tyče a brankář Ževnov jen zíral.
     
    80
    Na posledních 10 minut se na hřiště dostane Vieira, který vystřídá Mirzova.
    Obrovská šance domácího týmu!
     
    76
    Gól na kopačce měl Biljaletdinov, ale Gabulov zasáhl výtečně a svůj tým udržel ve hře. Biljaletdinov si nejprve na jedničku zpracoval míč, poté si ho navedl na střelu a vypálil. Jak už bylo řečeno, tak Gabulov zareagoval skvěle a nebezpečnou střelu zneškodnil.
     
    61
    Avizované střídání je tady. Na hřiště se dostane Manolev, kterému uvolňuje místo Hubočan.
    Jusupova hlavička!
     
    58
    Konečně jsme mohli vidět něco zajímavého. Z pravé strany se parádním centrem do vápna blýskl Hubočan, kterému se nabídl hlavičkující Jusupov, jehož pokus byl velmi nebezpečný, ale Ževnov zareagoval na jedničku s hvězdičkou.
     
    54
    Dohráno má Vainqueur, kterého vystřídal Kokorin.
     
    51
    Noboa mohl poslat Dinamo do vedení, když si ve vápně střihl parádní nůžky, ale brankář Ževnov byl proti.
    Kurányiho šance.
     
    47
    Dobrou přihrávku do vápna obdržel Kurányi, který se dostal i do zakončení, ale brankář Ževnov svůj tým podržel.
     
    46
    Ve druhém poločase si už nezahraje Samba, kterého nahradil Douglas.
     
    45
    Noboa dostal od Dzsudzsáka ukázkovou přihrávku a poté měl na kopačce vedoucí gól, ale brankář Ževnov vytasil parádní zákrok a jedovatou střelu zneškodnil.
     
    38
    Obrana Dinama teď zaspala a Ševčenko se velmi lehce dostal do zakončení, avšak střela mu nesedla a Gabulov zasahovat nemusel. Nicméně Büttner se na své spoluhráče zlobí, protože mu ani trošičku nepomohli a mohou být rádi, že Ševčenko ve velmi dobré situaci selhal.
    Šance Ionova!
     
    30
    Hosté si dokázali vytvořit velmi zajímavou šanci, ale Ionov jen o kousek minul branku. Dinamo totiž podniklo rychlý brejk podél levé postranní čáry, kde obdržel přihrávku právě Ionov, který si připravil míč na střelu a poté se snažil balon dostat do pravého horního rohu, ale to se mu nepodařilo. Kdyby to klaplo, byl by z toho nádherný gól.
    Alexandr KACALAPOV - 1:1
     
    11
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí tým se nezalekl a z rychlého brejku na inkasovanou branku okamžitě odpověděl. Skvělý centr do pokutového území obdržel ALEXANDR KACALAPOV, který se dostal ke střele hlavou a přesnou trefou zblízka vyrovnal na 1:1.
     
    11
    Tomáš Hubočan se provinil faulem a od rozhodčího vyfasoval žlutou kartu.
    Alexej IONOV - 0:1
     
    10
    Dinamo Moskva právě vstřelilo branku!
    Na levém křídle se znovu dobře uvolnil Dzsudzsák, který se prezentoval povedeným centrem před branku, kde jeden z jeho spoluhráčů míč ještě sklepl pro ALEXEJE IONOVA, který přesnou trefou ke vzdálější tyči nedal Ževnovovi šanci.
    První šance utkání!
     
    1
    Hosté dostali výhodu autového vhazování, rozehráli a okamžitě se přesunuli na útočnou polovinu. Na levém křídle se dobře uvolnil Dzsudzsák, který obehrál svého protihráče, navedl si míč na střelu a v úvodní minutě zápasu prověřil brankáře Ževnova. Nicméně Ževnov se blýskl parádním zákrokem a střelecký pokus zneškodnil. Následovat bude rohový kop.

    Lucie Rapantová

    Branky: 11. Kacalapov (Biljaletdinov) – 10. Ionov (Kurányi), 82. Ionov (Kurányi), 89. Dzsudzsák

    Karty:   11. Hubočan (DMO)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 4:11. Střely mimo: 8:6.
    FC Torpedo Moskva: Ževnov – Kacalapov, Rykov (C), Kokoszka, Novoselcev – Tarakanov, Stevanovič – K. Kombarov, Biljaletdinov, Mirzov (80. Vieira) – Ševčenko.
    Náhradníci: Blažević, Budakov – Kňazev, Franjic, Bagajev, Stěklov, Vieira, Davydov, Salugin.

    Dynamo Moskva: Gabulov – Hubočan (61. Manolev), Samba (46. Douglas), Büttner, Granat (C) – Vainqueur (54. Kokorin), Jusupov – Ionov, Noboa, Dzsudzsák – Kurányi.
    Náhradníci: Šunin, Berezovskij – Morozov, Douglas, Manolev, Rotenberg, Žirkov, Zobnin, Tašajev, Kokorin, Prudnikov, Živogljadov.

    Rozhodčí: Ivanov – Širjajev, Usačev
    bahis siteleri