Omsk – Soči 8:1 (kon.) | Barys – Dynamo Moskva 1:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Chabarovsk 3:1 (kon.)
Magnitogorsk – Novokuzněck 4:1 (kon.) | Riga – Vladivostok 4:2 (kon.) | CSKA Moskva – Minsk 2:0 (kon.)
Čerepovec – Toljatti 4:3 (kon.) | Kazaň – Novosibirsk 5:2 (kon.) | N.Novgorod – Nižněkamsk 5:6 (po pr.)
Petrohrad – Viťaz 7:1 (kon.) | Jokerit – Atlant 4:2 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
5:2 (4:0, 0:0, 1:2)
HC Sibir Novosibirsk
Sobota 27.09.2014, 15:00 • TatNeft Arena, Kazaň (kapacita 8774 míst) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Vladimir BUTUZOV - 5:2
     
    47:06
    Sibir právě vstřelil branku!
    Hosté začínají snižovat! Po rychlé individuální akci po levém křídle se ač faulován prosadil Viktor Bobrov, který v pádu dokázal vystřelit na Garipova, který puk vyrazil přímo před branku, kde stál na dorážku připravený VLADIMIR BUTUZOV! Asistence: Viktor Bobrov.
    Andreas THURESSON - 5:1
     
    45:59
    Sibir právě vstřelil branku!
    Pokračování Garipova v brance ale není zrovna sladké! ANDREAS THURESSON dostal výbornou přihrávku zpoza branky a tvrdou střelu z vrcholu pravého kruhu poprvé v dnešním zápase překonává domácího brankáře! Asistence: Jonas Enlund.
    Jevgenij BODROV - 5:0
     
    43:37
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí přidávají pátou branku! Přečíslení dva na jednoho vyřešil Dmitrij Obuchov, jak nejlépe mohl. Nejdříve naznačil střelu, čímž lehce zmátl bránícího Alexejeva, místo střely ale adresoval parádní přihrávku na JEVGENIJE BODROVA, který měl před sebou již poloprázdnou branku! Asistence: Dmitrij Obuchov a Alexander Svitov.
    Alexander SVITOV - 4:0
     
    15:47
    Kazaň vstřelila branku!
    Koskinen musí lovit už čtvrtý puk ze své svatyně! ALEXANDER SVITOV si s pukem na hokejce nabruslil od pravého mantinelu blíže na střed, odkud vypálil nechytatelnou ránu opět pod víko Koskinenovy branky! Asistence: Jevgenij Bodrov a Jakov Rylov.
    Igor MIRNOV - 3:0
     
    03:36
    Kazaň vstřelila branku!
    Branka je nakonec uznána, Koskinen vytáhl sice výtečný zákrok lapačkou, puk ale vytáhl už z branky! IGOR MIRNOV se tak prosazuje po skvělé přihrávce Azeveda přes celé pásmo! Asistence: Justin Azevedo a Konstantin Kornějev.
    Jevgenij BODROV - 2:0
     
    02:47
    Kazaň vstřelila branku!
    To jsou věci, Kazaň už vede dvoubrankovým rozdílem! Svitov vyhrál čistě vhazování, puk se dostal přímo na hokejku JEVGENIJE BODROVA, který tvrdou ranou prostřelil Koskinena! Asistence: Alexander Svitov.
    Alexander BURMISTROV - 1:0
     
    02:08
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí přesilovou hru využívají! ALEXANDER BURMISTROV si převzal kotouč ve středním pásmu, nabruslil až před branku, odkud vyslal výbornou a především nechytatelnou střelu nad Koskinenovo rameno! Asistence: Shaun Heshka.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 3. Burmistrov (Heshka), 3. Bodrov (Svitov), 4. Mirnov (Azevedo, Kornějev), 16. Svitov (Bodrov, Rylov), 44. Bodrov (Obuchov, Svitov) – 46. Thuresson (Enlund), 48. Butuzov (Bobrov)


    Ak Bars Kazaň: Garipov (Nilsson) – Heshka, Pajgin, Nikulin, Kornějev, Děnisov, Rylov, Musin, Medvěděv – Moller, Burmistrov, Petrov – Mirnov, Azevedo, Kostitsyn – Bodrov, Svitov, Obuchov – Varnakov, Pesonen, Malychin
    Trenér: Zinetula Biljaletdinov.

    HC Sibir Novosibirsk: Koskinen (od 16. Bespalov) – Hersley, Alexejev, Gimajev, Ožiganov, Karavajev, Ignatovič, Koněv – Thuresson, Enlund, Sannikov – Kugryšev, Kopejkin, Koskiranta – Gubin, Jefimenko, Šalunov – Bobrov, Vorošilo, Butuzov
    Trenér: Andrej Skabelka.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Ščenjov – Sivov, Čubykin
    bahis siteleri