Motor ČB – Most 6:0 (kon.) | Ústí n/L – Chomutov 1:3 (kon.) | Havířov – Benátky n/J 4:2 (kon.)
Prostějov – Kadaň 3:2 (1:0 po s.n.) | Litoměřice – Kladno 6:3 (kon.) | Jihlava – Šumperk 3:2 (po pr.)
Třebíč – Havlíčkův Brod 5:2 (kon.)
po prodl.
HC Dukla Jihlava
3:2 (0:0, 0:0, 2:2 - 1:0)
DRACI PARS ŠUMPERK
Sobota 27.09.2014, 17:301. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    Adam ZEMAN - 3:2
     
    64:21
    Dukla právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! ADAM ZEMAN se dostal do samostatného úniku, který zakončuje blafákem mezi betony Koutského. Asistence: Matic Podlipnik.
     
    62:44
    Marek Prokš uháněl s Mihou Štebihem do přečíslení dvou na jednoho. Celou situaci se rozhodl vyřešit inividuálně. Prudký švih ale zamířil pouze do Koutského rukavice.
     
    59:46
    Šumperk si bere oddechový čas.
    Tomáš SEDLÁK - 2:2
     
    59:46
    Draci právě vstřelili branku!
    TOMÁŠ SEDLÁK se rozjel a famózním bekhendovým blafákem srovnal skóre. Velká vzpruha pro Šumperk!
     
    59:46
    Obrovský závar před Kacetlovou svatyní skončil posununout brankou, čehož se dopustil Jiří Dobrovolný. Je nařízeno trestné střílení!
     
    58:35
    Hosté odvolávají brankáře!
    Obrovská šance Patrika Moskala
     
    56:35
    Obrovská chyba v obraně Dukly! Patrik Moskal pelášil zcela sám na Kacetla. Domácího brankáře však svižným příklepem nepřelstil. Buly v útočném pásmu draků.
     
    56:01
    Obtížná situace pro hostující celek. Aleš Holík (SUM) dostává dvě minuty za podražení. Stvrdí Dukla vítězství, nebo se ještě Draci oklepou?
    Lukáš ŽALČÍK - 2:1
     
    52:26
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk dramatizuje utkání! Po zmatcích za brnakou Dukly se dostal k volnému kotouč LUKÁŠ ŽALČÍK. Útočník s devadesátkou na zádech poté vymetl pavučiny v pravém horním rohu Kacetlovy branky. Utkání tak znovu dostává náboj. Asistence: Patrik Moskal, Aleš Staněk.
     
    48:53
    Dvě minuty za sekání dostává Michal Velecký (SUM). Navýší Dukla své vedení?
     
    48:53
    Marek Prokš nyní po úniku trefil pravou tyč! Byl však faulován, proto nemohl ideálně zakončit.
     
    43:37
    Daniel Zelenka nakonec za pomoci spoluhráčů odjíždí na střídačku. Hostující brankář bude naštěstí v pořádku. Pokračovat ale nebude moci, nahradí jej Vladislav Koutský.
     
    43:37
    Na hrací ploše zůstal ležet Daniel Zelenka. Není úplně jasné, co se děje, ovšem zdá se, že hostujícímu brankáři zapadl jazyk.
    Marek MELENOVSKÝ - 2:0
     
    43:37
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak to je smršť v podání jihlavského celku. MAREK MELENOVSKÝ se prokličkoval útočným pásmem, obhodil si obránce hostí a zakončil přesně k levé tyči. Asistence: Filip Seman.
    Tomáš ČACHOTSKÝ - 1:0
     
    42:56
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení! TOMÁŠ ČACHOTSKÝ obdržel přihrávku, načež z hranice levého kruhu trefil přesně pravý horní růžek Zelenkovy svatyně. Asistence: Adam Zeman.
     
    37:40
    Draci si v závěru třetiny zahrají přesilovou hru. Za nedovolené bránění odchází na lavici hanby mladý David Březina (JIH).
     
    32:53
    Šumperk si navíc zahraje přesilovou hru. Za nebezpečnou hru vysokou holí putuje na lavici hanby Miha Štebih (JIH). Jak si draci poradí s touto situací?
     
    32:35
    Jan Berger viděl u pravé tyče malé místo, do něhož se pokusil zasunout kotouč. Kacetl se ale stihl přesunout a velkou šanci Draků zmařit. Dukla poté vyhodila pouze na zakázané uvolnění.
     
    31:23
    Filip Seman měl před sebou dostatek volného prostoru pro to, aby se vydal vstříc zakončení. To také udělal, leč bez úspěchu. Golfová rána z pozice levého kruhu pouze vyprášila Zelenkovu vyrážečku.
     
    28:47
    Po rychlé kombinaci dostal do mezikruží nabito Marek Prokš. Volej mladého forvarda ale trefil pouze hruď připraveného Zelenky. Ten poté raději přerušil hru.
     
    26:08
    K vidění bude již čtvrtá přesilová hra jihlavské Dukly. Za podražení putuje na trestnou lavici Tomáš Brunec (SUM). Jak si Dukla s touto situací poradí?
     
    20:51
    David Březina se octl zcela sám před Zelenkou, ovšem v nadějné pozici promáchl. Draci poté vyvezli puk do bezpečí.
     
    18:26
    Jihlavští si zahrají další přesilovou hru. Tomáš Sedlák (SUM) dostává dvě minuty za hákování.
     
    17:16
    Jakub Schejbal vyslal od modré čáry nenápadnou střelu, která prosvištěla jen těsně nad hostující brankou. Zelenka se za dělovkou stihl pouze ohlédnout.
     
    12:27
    Hru v početní výhodě okusí rovněž Šumperk. Zdeněk Čáp (JIH) dostává menší trest za podražení. Jak se budou v přesilové hře prezentovat hosté?
     
    08:27
    Znovu Jiří Dobrovolný! Zkušený zadák si sjel do pozice levého kruhu, odkud nechal vyniknout Zelenkovu vyrážečku. Ve velkém závaru poté neuspěl s dorážkou Adam Zeman.
     
    07:49
    Svěřenci lodivoda Petra Vlka si zahrají další přesilovou hru. Za podražení dostává dvě minuty Michal Velecký (SUM). Další dobrá možnost pro Duklu.
     
    03:16
    Dukla si zahraje první přesilovou hru utkání. Za podražení putuje na trestnou lavici Vladimír Cink (SUM). Jak se červenožlutí s touto situací popasují?
    Marken.cz

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 43. Čachotský (Zeman), 44. Melenovský (Seman), 65. Zeman (Podlipnik) – 53. Žalčík (Moskal, Staněk), 60. Sedlák


    HC Dukla Jihlava: Kacetl (Sáblík) – Zadražil, Dobrovolný, Podlipnik, Dundáček, Štebih, Čáp, Schejbal – Jarůšek, Prokš, Březina, Zeman, Kuřítko, Mikeš, Seman, Melenovský, Štěpánek, Čachotský, Malec, Důras
    DRACI PARS ŠUMPERK: Zelenka (44. Koutský) – Drtil, Dietz, Holík, Gewiese, Slavík, Novotný, Sedlák – Brunec, Vachutka, Haas, Cink, Staněk, Berger, Plášek, Moskal, Velecký, Vávra, Kužílek, Žalčík

    Rozhodčí: Bejček – Kotlík, Zídek
    bahis siteleri