Jihlava – Kladno 3:5 (kon.) | Olomouc – Liberec 3:4 (kon.) | Č. Budějovice – HC Plzeň 2:5 (kon.)
Chomutov – Sparta 4:3 (2:0 po s.n.) | Kometa Brno – Vítkovice 4:2 (kon.) | Zlín – Mladá Boleslav 1:2 (1:2 po s.n.)
HC Litvínov – Slavia 2:3 (0:1 po s.n.) | Pardubice – Třinec 0:5 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
2:5 (2:3, 0:1, 0:1)
HC Plzeň 1929
Sobota 04.10.2014, 12:30 • Budvar Arena • DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:37
    Trestné střílení, které bylo nařízeno za faul Petra Janáska, Richard Kristl neproměnil.
     
    48:53
    Diváci na českobudějovickém stadionu dnes mohou být opravdu spokojeni. K velkému množství branek nyní přibyla i btikařská vložka. O tu se postaral hostující Jan Holý a známý tvrďák v kádru Motoru – Jakub Malovec. Oba dostávají od rozhodčího trest na 2+2 minuty za hrubost.
     
    45:58
    Jan Walter (PLZ) – 2 minuty – vysoká hůl – 5/4.
     
    44:41
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Motor si tak dlouho koledoval, až nakonec přeci jen inkasoval. Po další dobré kombinaci Michela s RICHARDEM KRISTLEM se prosazuje právě druhý jmenovaný. Hosté vedou již o tři branky a vypadá to, že utkání mají pod kontrolou. Asistence: David Michel.
     
    42:44
    Martin Beneš trestuhodně přelstil Jakuba Šafáře a mířil do samostatného úniku. České Budějovice před další brankou zachránil gólman Mazúch.
     
    39:05
    Miroslav Indrák (PLZ) – 2 minuty – hákování – 5/4.
     
    38:52
    Jaroslav Vostřák se dostal do dobré střelecké příležitosti a mohl snížit. Kotouč, který se odrazil od Štekra ale nakonec v brance neskončil.
     
    36:58
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a ujímají se vedení o dvě branky. Dobrá střela obránce Skleničky se odrazila před Mazúcha na hůl Michela, který ukázal skvělý přehled o hře a poslal vynikající přihrávku RICHARDU KRISTLOVI. Tomu už stačilo jen trefit odkrytou klec. Asistence: David Michel, David Sklenička.
     
    35:32
    Pronikajícího útočníka hostů nedovoleně zastavil Daniel Klinecký (CEB). Českobudějovický obránce bude pykat za držení protihráče.
     
    24:55
    Domácí budou hrát 1:13 ve třech! Motor udělal velkou chybu, protože pykat bude za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Jakub Šuhaj (CEB).
     
    24:08
    Motor byl pod tlakem a je z toho vyloučení na jeho straně. Josef Matoušek (CEB) odchází jako první českobudějovický hráč na trestnou lavici.
     
    23:05
    Domácí orazítkovali tyč! Rána Václava Paška rozezněla konstrukci branky Plzně.
     
    19:53
    Richard Kristl byl naprosto osamocený před Mazúchem, ale ani nadvakrát za něj nedokázal dostat puk!
     
    11:09
    Další plzeňský hráč míří na trestnou lavici. Jan Jakubec (PLZ) se provinil držením hole a jeho tým tak bude hrát v oslabení.
     
    10:18
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak toto je opravdu branková smršť. Pátou branku utkání střílí Plzeň po velkém tlaku, který měli před Mazúchem. Střelu obránce Waltera šikovně tečoval za záda brankáře Jihočechů MIROSLAV INDRÁK. Asistence: Jan Walter, David Sklenička.
     
    07:22
    Druhé vyloučení zápasu a opět se na trestnou lavici poroučí hráč hostí. Jiří Kepka (PLZ) bude pykat za svůj tým, který poslal na led příliš mnoho hráčů.
     
    05:25
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak v Českých Budějovicích se dnes opravdu brankově urodilo. Po necelých šesti minutách hry vidíme už čtvrtou branku! JAKUBA ŠAFÁŘE prostřelil Štekra golfovým úderem, což znamená vyrovnání stavu utkání. Asistence: David Ruda, Jan Březina.
     
    04:04
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeňští jdou po rychlé kombinaci opět do vedení. Hosté se dostali do přečíslení tři na jednoho, které vyřešil FILIP SUCHÝ střelou nad pravý beton brankáře Mazúcha. Střela to nebyla nikterak trvdá, ale o to lépe umístěná. Asistence: Vojtěch Tulačka, Jiří Kepka.
     
    02:55
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A domácí bleskově vyrovnávají. Přesilovou hru využívá DANIEL SVOBODA, pro kterého je to první branka ve druhém zápase za českobudějovický klub. Asistence: Petr Janásek.
     
    02:40
    Prvním vyloučeným hráčem je David Sklenička (PLZ). Na trestnou lavici jde za držení protihráče.
     
    02:06
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté se ujímají vedení už po necelých třech minutách. Rychlá kombinace Polaty s MILANEM ŠVARCEM skončila až za zády Mazúcha. Druhý jmenovaný si našel dobrou pozici před brankářem a nedal mu šanci. Asistence: Matěj Polata

    Matěj Mayer

    Branky a nahrávky: 3. Svoboda (Janásek), 6. Šafář (Ruda, Březina) – 3. Švarc (Polata), 5. Suchý (Tulačka, Kepka), 11. Indrák (Walter, Sklenička), 37. Kristl (Michel, Sklenička), 45. Kristl (Michel)


    HC Motor České Budějovice: Mazúch (L. Kadlec) – Hanus, Janásek, Malovec, Matoušek, Břečka, Křikava, Klinecký, Kutiš – Svoboda, Šafář, Ruda, Šuhaj, Točík, Bílek, Vostřák, Vácha, Panáček, Březina, Pašek, Suchánek
    HC Plzeň 1929: Štekr (Pacl) – Polívka, Kubík, Walter, Holý, Houfek, Sklenička – Jakubec, Petráš, Beneš, Švarc, Vlček, Kristl, Rajal, Polata, Michel, Indrák, Čadek, Suchý, Tulačka, Kepka

    Rozhodčí: Pražák – Jindra, J. Mertl
    bahis siteleri