Atlant – Jokerit 2:3 (kon.) | Petrohrad – Záhřeb 5:2 (kon.) | Riga – HC Slovan 1:4 (kon.)
konec
Atlant Moskevská oblast
2:3 (1:1, 0:2, 1:0)
Jokerit Helsinky
Středa 08.10.2014, 17:30 • Arena Mytišči - Ice Palace Mytišči • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    ČERNOV - 2:3
     
    55:36
    Atlant právě vstřelil branku!
    Tak to bude ještě zajímavý závěr utkání. Kotouč se dostal na modrou čáru, kde stál připravený Jaroslav Dyblenko, který vypálil a jeho pokus tečoval ARŤOM ČERNOV. Asistence: Jaroslav Dyblenko, Sergej Šmeljov.
    HUHTALA - 1:3
     
    30:46
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Hosté využívají početní výhodu. Od modré čáry vystřelil Gunderson. Engren jeho pokus neudržel a kotouč mu vypadl přesně na hůl volného TOMMI HUHTALI, pro které nebyl problém dokpletnou černý nesmysl do branky. Asistence: Ryan Gunderson, Juhamatti Aaltonen.
    OMARK - 1:2
     
    22:34
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Hosté zachytili v útočném pásmu rozehrávku Atlantu. Puku se chopil Moses, který ho předložil před brankou volnému LINUSI OMARKOVI, a ten se trefil pod břevno Engrenovy branky. Asistence: Steve Moses.
    TARAťUCHIN - 1:1
     
    16:37
    Atlant právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Riku Helenius nebude mít příliš čisté svědomí. Střela ANDREJE TARAŤUCHINA se mu otřela o lapačku a skončila za jeho zády. Asistence: Oleg Jašin.
    MOSES - 0:1
     
    12:05
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Hosté tlačili Atlant v jeho obranném pásmu. Z levé strany přihrával Petr Koukal na střed, kotouč si zpracoval STEVE MOSES a trefil se přesně k pravé tyči Engrenovy branky. Asistence: Petr Koukal, Ryan Gunderson.

    Alan Šrámek

    Branky a nahrávky: 17. Taraťuchin (Jašin), 56. Černov (Dyblenko, Šmeljov.) – 13. Moses (Koukal, Gunderson), 23. Omark (Moses), 31. Huhtala (Gunderson, Aaltonen)


    Atlant Moskevská oblast: Engren (Šikin) – Novopašin, Velikov, Baldajev, Dyblenko, Rukavišnikov, Němec, Dorofejev, Gilroy – Engqvist, Potapov, Majorov, Voronin, Taraťuchin, Gluchov, Černov, Leščenko, Kolcov, Sošnikov, Jašin, Šmeljov
    Trenér: Alexej Kudašov

    Jokerit Helsinky: Helenius (Karlsson) – Korpikari, Todd, Jaakola, Karalahti, Gunderson, Lajunen – Moses, Maki, Rita, Hahl, Kapanen, Koukal, Aaltonen, Huhtala, Omark, McLean, Poysti, Harju
    Trenér: Erkka Westerlund

    Rozhodčí: Bondar, Gusev – Otmachov, Palei
    bahis siteleri