Orange 20 – Banská Bystrica 3:2 (kon.)
konec
HK Orange 20
3:2 (1:0, 1:0, 1:2)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Čtvrtek 09.10.2014, 17:30 • Zimný štadión Vladimíra Dzurillu • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:20
    HK Orange 20 dalo gól!
    Tak to je neuveriteľné! Slovenskí mladíci sa v druhej časti tretej tretiny prakticky nedostali do pásma Banskobystričanov. Dostali sa tam napokon teraz v závere a hneď aj skórovali. Pred bránou totiž vznikla skrumáž. Najlepšie sa tam zorientoval MATÚŠ SUKEĽ a dopravil puk do brány. Asistencie: Kristián Horvát, Dominik Briestenský.
     
    51:50
    Banská Bystrica dala gól!
    Tak napokon sa hosťom vyrovnať podarilo. Miroslav Preisinger vystrelil, Godla vyrazil. Tam už stál pripravený LUKÁŠ HANDLOVSKÝ a z bezprostrednej blízkosti túto možnosť premenil. Asistencie: Miroslav Preisinger, Petr Kafka.
     
    46:23
    Banská Bystrica dala gól!
    Nedáš, dostaneš. Teraz sa to úplne potvrdilo. AUSTIN BLOCK to skúsil individuálne, preštrikoval sa až k brankárovi a nad jeho lapačku poslal puk. Asistencie: Rastislav Gašpar.
     
    38:54
    HK Orange 20 dalo gól!
    Hneď po tejto akcii sa domáci dostali do prečíslenia. PATRIK KOYŠ sa rozhodol strieľať a urobil dobre. Puk skončil až v bráne. Bez asistencie
     
    02:22
    HK Orange 20 dalo gól!
    Prvá vážnejšia šanca od domácich a už aj prvý gól. Pred bránu prihrával Dominik Briestenský MATÚŠOVI SUKEĽOVI a ten zoči voči brankárovi nemohol nedať. Asistencie: Dominik Briestenský, Lukáš Hrušík.

    Lukáš Zavacký

    Branky a nahrávky: 3. Sukeľ (Briestenský, Hrušík), 39. Koyš, 58. Sukeľ (Horvát, Briestenský) – 47. Block (Gašpar), 52. Handlovský (Preisinger, Kafka)


    HK Orange 20: Godla – Bačik, Hochel, Jendroľ, Pavúk, Mendrej, Varga, Vadovič, Fekiač – Skalický (A), Rehák (A), Koyš (C) – Kabáč, Petráš, Tábi – Galis, Horvát, Giľák – Hrušík, Sukeľ, Briestenský
    HC´ 05 Banská Bystrica: Košarišťan – Biro, Nicastro, Rosandič, Luža, Bambúch (A), Predajniansky, Lunter – Kudrna, Block, Hudec (C) – Handlovský (A), Preisinger, Kafka – Lamper, Zigo, Róth – Matoušek, Gašpar, Bendík
    bahis siteleri