NY Rangers – Toronto 3:6 (kon.) | Los Angeles – Winnipeg 4:1 (kon.) | Boston – Colorado 1:2 (kon.)
Buffalo – Anaheim 1:5 (kon.)
konec
New York Rangers
3:6 (1:1, 1:5, 1:0)
Toronto Maple Leafs
Pondělí 13.10.2014, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    BRASSARD - 3:6
     
    54:19
    Rangers právě vstřelili branku!
    Že by naděje? Kreider zavezl puk do útočného pásma, přenechal jej DERICKU BRASSARDOVI a ten se trefil přesně nad rameno na bližší tyč. Asistence: Chris Kreider, Lee Stempniak.
    CLARKSON - 2:6
     
    35:13
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Začíná z toho být slušná exhibice. Percy nahodil puk na Lundqvista, který ho vyrazil před sebe. Stempniak si chtěl zpracovat puk do rukavice, ale DAVID CLARKSON mu jej odpálil přímo do branky. Na Lundqvista to je moc a pouští do branky Talbota. Asistence: Stuart Percy, Leo Komarov.
    BOZAK - 2:5
     
    34:25
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tohle je ovšem studená sprcha pro domácí. Vlastní spoluhráči teď nechtěně zastínili Lundqvistovi střelu TYLERA BOZAKA, která prošla švédskému brankáři mezi nohama. Asistence: Phil Kessel, Stephane Robidas.
    STEMPNIAK - 2:4
     
    33:26
    Rangers právě vstřelili branku!
    Gól platí! LEE STEMPNIAK tak vrací Rangers do hry díky svému důrazu na brankovišti. Bez asistence.
    Van RIEMSDYK - 1:4
     
    29:44
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Rangers zaváhali na modré a JAMES VAN RIEMSDYK se vydal do brejku. Po krátké kličce zakončoval mezi betony Lundqvista, který předvedl poněkud zvláštní zákrok a kotouč mu propadl mezi betony do branky. Asistence: Leo Komarov.
    KADRI - 1:3
     
    27:50
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Riellyho střela trefila Girardiho někam do obličeje. Domácí obránce byl na chvilku vyřazen ze hry a hosté toho hned využili. Van Riemsdyk zpoza branky krásně našel NAZEMA KADRIHO, který se sám před Lundqvistem nemýlil. Asistence: James Van Riemsdyk, Daniel Winnik.
    KESSEL - 1:2
     
    25:19
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Další využitá přesilovka Toronta. Znovu u toho nechyběl Franson. Jeho nahození trefilo před brankou Phaneufa, ale puk se ke štěstí hostů odrazil před PHILA KESSELA a ten nedal šanci Lundqvistovi. Asistence: Dion Phaneuf, Cody Franson.
    NASH - 1:1
     
    17:22
    Rangers právě vstřelili branku!
    Krásný gól domácích a je vyrovnáno! Martin St. Louis poslal napříč pásmem dokonalou nahrávku, na kterou RICK NASH jen nastavil hokejku. Reimer byl bez šance, puk šel pod břevno. Asistence: Martin St. Louis, Marc Staal.
    Cody FRANSON - 0:1
     
    07:45
    Toronto právě vstřelilo branku!
    To netrvalo příliš dlouho. Bozak z rohu našel na pravém kruhu CODYHO FRANSONA, který si připravil puk a tvrdou ranou propálil Lundqvista. Asistence: Tyler Bozak, Phil Kessel.

    Michal Sobotka

    Branky a nahrávky: 18. Nash (St. Louis, Staal), 34. Stempniak, 55. Brassard (Kreider, Stempniak) – 8. Franson (Bozak, Kessel), 26. Kessel (Phaneuf, Franson), 28. Kadri (Van Riemsdyk, Winnik), 30. Van Riemsdyk (Komarov), 35. Bozak (Kessel, Robidas), 36. Clarkson (Percy, Komarov)


    New York Rangers: Lundqvist (36. Talbot) – McDonagh, Girardi, Staal, Klein, J. Moore, Hunwick – Kreider, Brassard, Stempniak – Duclair, St. Louis, Nash – Hagelin, Hayes, Fast – Glass, D. Moore, Miller.
    Toronto Maple Leafs: Reimer (47. Bernier) – Phaneuf, Robidas, Percy, Polák, Rielly, Franson – Van Riemsdyk, Bozak, Kessel – Winnik, Kadri, Lupul – Komarov, Santorelli, Clarkson – Pánik, Holland, Kozun.

    Rozhodčí: Dwyer, Lee – McElman, Morin
    bahis siteleri