Děčín – Klatovy 6:0 (kon.) | Přerov – SHK Hodonín 5:3 (kon.) | Frýdek-M. – Nový Jičín 0:8 (kon.)
Břeclav – SK Karviná 6:2 (kon.) | Opava – Technika Brno 1:6 (kon.) | Val. Meziříčí – Vsetín 2:5 (kon.)
konec
HC Děčín
6:0 (4:0, 1:0, 1:0)
HC Klatovy
Středa 15.10.2014, 18:00 • HC Děčín • 2. liga skupina Západ
Partner:
     
    59:53
    Ještě se bude vylučovat. Pouska dvě minuty za podražení.
     
    56:47
    Další vyloučení Děčína. Dvě minuty inkasoval Michal Oliverius za sekání. Hosté hrají 5 na 3.
     
    55:31
    V témže čase vyloučen Klement za hru vysokou holí a hosté tak hrají přesilovou hru.
     
    50:55
    Děčín právě vstřelil branku!
    Další pěkná souhra v přesilové hře. V prostoru levého kruhu byl připraven MICHAL OLIVERIUS, který dostal křížnou přihrávku na svoji hůl a poté svou prudkou střelou poslal puk k levé tyči Paclovy svatyně. Ten tak musel lovit puk ze své sítě dnes již pošesté. Asistence: Radim Vacek, Tomáš Faigl.
     
    48:59
    Pacanda dostává dvě minuty za napadení. Medvědi si zahrají přesilovou hru.
     
    46:37
    Vizinger byl faulován v jasné střelecké pozici a sudí nařizuje trestné střílení!
     
    45:35
    Novotný se z ničeho nic zjevil před Lavingerem a po jeho střele zazvonila tyč děčínské branky! Poté se Medvědi osvobozují.
     
    45:18
    Vacek byl poslán na trestnou lavici za faul kolenem.
     
    42:13
    Faigl ale podrazil hráče hostí a také míří na lavici hanby. Třináct vteřin se bude hrát 4 na 4.
     
    40:26
    Nyní hned po vhazování mířili do pásma Medvědi. Tam byl faulován Merta a sudí posílají na trestnou lavici Novotného za podražení.
     
    39:48
    Děčín právě vstřelil branku!
    Tak to byla překrásná akce po ose Hašek Volráb Vacek, která jela tři na jednoho. Volráb sám mohl skórovat, ale akci ještě vyšperkoval přesnou přihrávkou na RADIMA VACKA, který pak bez problémů poslal kotouč za záda Pacla. Tato oku lahodící souhra sklidila velké ovace v děčínském publiku. Asitence: Jaroslav Hašek, Daniel Volráb.
     
    29:49
    Skvělým zákrokem nyní zlikvidoval Lavinger prudkou a nebezpečnou střelu Nogy. Nebýt pohotového zasáhnutí domácího brankáře, byl by to s největší pravděpodobností gól v děčínské síti.
     
    25:59
    Vyloučení na obou stranách. Na hostující straně Noga za držení hokejky a na domácí pak Vacek za hákování. Hraje se 4 na 4.
     
    24:54
    Volráb se ocitl sám před Paclem a v obrovské šanci ho brankář hostí vychytal. Pacl si tak připisuje další skvělý zákrok.
     
    19:00
    Obrovská mela před Lavingerem. Křesťan nahodil puk, který plachtil do děčínské branky. Domácí gólman však na poslední chvíli dokázal z výskoku puk zastavit a poté ho raději přikryl svým tělem. To byla velká šance hostí.
     
    18:11
    A také hosté si zahrají dvojnásobnou přesilovku. Klement dvě minuty za podražení.
     
    16:32
    Kment dostal dvě minuty za sekání. Hosté tak mají k dispozici přesilovou hru.
     
    15:12
    Děčín právě vstřelil branku!
    Dvojnásobná početní výhoda Medvědů je využita. Ve skrumáži před hostující brankou se nejlépe zorientoval MAREK KLEMENT, který poslal puk do branky Klatov. Pro hosty je to samozřejmě pořádná sprcha, ale určitě se ještě pokusí s nepříznivým stavem něco udělat. Dále ještě pokračuje přesilová hra 5 na 4. Asistence: Daniel Volráb, Jaroslav Hašek.
     
    13:57
    Křesťan dvě minuty za hákování. Medvědi hrají 5 na 3.
     
    13:22
    Přesilovka pro Děčín. Kepka dvě minuty za sekání.
     
    11:01
    Děčín právě vstřelil branku!
    Tak je to tady. Pouhých jedenáct minut stačilo DAVIDU MERTOVI, aby dosáhl čistého hattricku. Nyní při hře 4 na 4 dostal přesnou přihrávku od Oliveriuse a nebyl pro něho problém poslat potřetí puk za záda Pacla. Na led začaly podobně jako v NHL létat na jeho počest kšiltovky. Asistence: Michal Oliverius, Ondřej Hříbal.
     
    09:54
    Síly na ledě se vyrovnají. Křesťan taktéž hákoval a putuje na lavici hanby. Hraje se 4 na 4.
     
    09:33
    Další vyloučení Děčína. Saska dostal dvě minuty za hákování.
     
    06:24
    Za vysokou hůl putuje na trestnou lavici Molnár. První přesilovou hru tohoto utkání si tedy zahrají hosté.
     
    02:57
    Děčín právě vstřelil branku!
    Skvěle to teď udělal DAVID MERTA, jenž si převzal puk od Haška a poté si podél pravého mantinelu nabruslil až do blízkosti hostujícího brankáře Pacla a přízemní střelou dokázal poslat puk za jeho záda v krátké době podruhé. Dočká se děčínský útočník čistého hattricku? Rozhodně k němu má zatím dobře nakročeno. Asistence: Jaroslav Hašek, Daniel Volráb.
     
    00:52
    Děčín právě vstřelil branku!
    Z druhé strany se však do následného protiútoku dostal domácí tým a hned se prosazuje. Hašek výborně našel najíždějíího DAVIDA MERTU, který jeho přesný pas zužitkoval prudkou střelou, se kterou nemohl Pacl vůbec nic dělat. Medvědi tak jdou velmi brzy do vedení v tomto utkání. Asitence: Jaroslav Hašek.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 1. Merta (Hašek), 3. Merta (Hašek, Volráb), 12. Merta (Oliverius, Hříbal), 16. Klement (Volráb, Hašek), 40. Vacek (Hašek, Volráb), 51. Oliverius (Vacek, Faigl)


    HC Děčín: Lavinger (Šticha) – Filipovský, Klement, Kaltenböck, Hříbal, Saska, Molnár, Vegner – Hašek, Volráb, Merta – Faigl, Oliverius, Vacek – Bačák, Kment, Chamrád – Drnec, Chovanec, Fojt
    HC Klatovy: Pacl (Gulimov) – Zeman, Blumentrit, Pouska, Houfek, Žáček, Černý, Křesťan, Noga, Opava, Pacanda, Topinka, Kubeš, Samoylov, Pondělík, Pech, Čuban, Kepka, Novotný, Vizinger, Vondryska

    Rozhodčí: Krob – Hynčica, Mašek
    bahis siteleri