Děčín – Klatovy 6:0 (kon.) | Přerov – SHK Hodonín 5:3 (kon.) | Frýdek-M. – Nový Jičín 0:8 (kon.)
Břeclav – SK Karviná 6:2 (kon.) | Opava – Technika Brno 1:6 (kon.) | Val. Meziříčí – Vsetín 2:5 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
5:3 (0:1, 1:1, 4:1)
SHK Drtiči Hodonín
Středa 15.10.2014, 18:00 • Meo aréna • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:36
    Přerov právě vstřelil branku!
    Máme definitivně rozhodnuto o třech bodech pro domácí. Všechny přerovské fanoušky uklidnil MATĚJ BLINKA, který trefil opuštěnou branku hodonínského celku. Asistence: David Kudělka, Tomáš Vlček.
     
    57:10
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Zadělává se nám na pěkné drama. ONDŘEJ NEDVĚD napřáhl na modré čáře a jeho dělovka vymetla všechny pavouky z levého horního růžku přerovské branky. Asistence: Lubomír Škápik.
     
    49:54
    Přerov právě vstřelil branku!
    Parádní akce dvou spoluhráčů z elitní formace končí čtvrtou trefou v hodonínské síti. Jako uragán upalovali přerovstí hokejisté na branku Hodonína, kde v mezikruží přihrál Popelka JIŘÍMU GOIŠOVI, jenž uklidil kotouč elegantně do levého horního rohu. Asistence: Michal Popelka, Radomír Pala.
     
    46:54
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři otáčejí vývoj utkání a ujímají se vedení v zápase! Polákovu střelu dokázal úspěšně tečovat za Kotvanova záda dobře postavený ŠIMON KRATOCHVÍL. Na přerovském stadionu je po třetí vstřelené brance pořádně veselo. Asistence: Jiří Polák, David Šebek.
     
    46:02
    Přerov právě vstřelil branku!
    Ukázkově sehraná dvojnásobná přesilovka Zubrů je využita a máme opět srovnáno! Sedlák přihrál kotouč mezi kruhy JIŘÍMU GOIŠOVI, jenž z první dělovkou vymetl horní část hodonínské branky. Asistence: Zdeněk Sedlák, Jiří Osina.
     
    36:09
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Pouhé dvě vteřiny před návratem Zdeňka Sedláka na led se hosté střelecky prosazují podruhé. Sajdl si všiml v předbrankovém prostoru osamoceného ZDEŇKA KUČERY, který z první prostřelil brankáře Vojtka. Asistence: Jakub Sajdl.
     
    25:48
    Přerov právě vstřelil branku!
    DAVID KUDĚLKA ostře napřáhl na modré čáře a vyrovnává stav zápasu! Zubři se navíc střelecky prosadili v přesilové hře pěti proti čtyřem. Asistence: Matěj Málek, Zdeněk Sedlák.
     
    9:53
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonín využívá první přesilovou hru v utkání a jde do vedení! KRISTIAN GRMAN napřáhl na modré čáře a kotouč doplachtil až za Vojtkova záda, který měl ztížený výhled. Asistence: Radoslav Smetana, Jiří Zapletal.

    Ivo Raiskub

    Branky a nahrávky: 26. Kudělka (Málek, Sedlák), 47. Goiš (Sedlák, Osina), 47. Š. Kratochvíl (Polák, Šebek), 50. Goiš (Popelka, Pala), 60. Blinka (Kudělka, Vlček) – 10. Grman (Smetana, Zapletal), 37. Kučera (Sajdl), 58. Nedvěd (Škápik)


    HC ZUBR Přerov: Vojtek (Slovák) – Pala, Osina, Vlček, Janota, Kudělka, Zbořil, Polák, Andrýsek – Goiš, Popelka, Dostálek – Šebek, Procházka, Sakrajda – Blinka, Kolář, Málek – Školoud, Sedlák, Š. Kratochvíl.
    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (Rozum) – Grman, Zezula, Špok, Kučera, Tomi, Smetana, Pokorný, Škápik, Zapletal, Nedvěd, Peš, Kuba, Piskoř, Sajdl, Jurásek, Vrba, Charvát, Mika, Fejt, Polesný.

    Rozhodčí: Škach – Kašík, Holibka
    bahis siteleri