Chabarovsk – Viťaz 3:4 (0:1 po s.n.) | Vladivostok – Jaroslavl 2:1 (3:2 po s.n.) | Novokuzněck – Soči 1:0 (kon.)
Novosibirsk – Dynamo Moskva 3:5 (kon.) | CSKA Moskva – Jekatěrinburg 2:1 (kon.) | Čerepovec – Kazaň 1:2 (kon.)
N.Novgorod – Magnitogorsk 2:1 (3:2 po s.n.) | Petrohrad – Ufa 7:2 (kon.) | Riga – Omsk 3:2 (2:0 po s.n.)
konec
SKA Petrohrad
7:2 (2:0, 2:2, 3:0)
Salavat Julajev Ufa
Čtvrtek 23.10.2014, 17:30 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:35
    Po delší době uvidíme přesilovou hru Ufy. Rozhodčí udělil dvouminutový trest ve hře Romanu Červenkovi.
     
    43:10
    Tlak hostujícího týmu přerušil hvizd rozhodčího, který posílá na trestnou lavici Skačkova, jenž přidržel u mantinelu Judina za hlavu.
     
    35:40
    Nyní však domácí tlak s největší pravděpodobností opadne. Patrick Thoresen se dopustil útočného faulu a míří na trestnou lavici. Dostal dvě minuty za podražení.
     
    32:02
    Hosté jsou sice aktivnější, ale domácí se tím pádem dostávají pohodlněji do brejku. Jeden z nich v podání Jevgenije Dadonova byl zastaven jen za cenu faulu. Toho se dopustil Dmitrij Sjomin, který už míří za katr.
     
    27:21
    Poprvé v utkání uvidíme hru čtyři na čtyři. Čudinov s Hartikainenem se vzájemně počastovali několika zákroky za hranicemi pravidel. Rozhodčí oba posla na trestnou lavici.
     
    25:00
    Domácí si zahrají první přesilovou hru ve druhé třetině, Ilkka Heikkinen dostal dvě minuty za držení Burdasova.
     
    21:49
    Vteřinu před tím, než má skončit přesilová hra pět na čtyři, rozhodčí vyloučil dalšího domácího hráče, Romana Červenku za sekání.
     
    19:50
    Tak přece jen hosté vytěží ze zlepšeného výkonu nějakou výhodu. Jurij Alexandrov zastavil Dubrovského jen za cenu faulu, rozhodčí zvedl pravici a vyloučil domácího obránce na dvě minuty za držení.
     
    11:13
    Hosté se dokázali konečně dostat alespoň na chvíli do útočného pásma, nyní však Salavatu přistřihl křídla rozhodčí, který vyloučil Gluchova za podražení.
     
    04:56
    Domácí si zahrají první přesilovou hru, pronikajícího Čudinova zaháčkoval Dmitrij Sjomin, za což mu rozhodčí udělil dvouminutový trest.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 8. Ericsson (Kovalčuk, Kalinin), 16. Martensson (Červenka), 33. Kutějkin (Panarin, Dadonov), 35. Chafizullin (Ericsson, Kovalčuk), 44. Dadonov (Panarin), 47. Tichonov (Dadonov, Panarin), 59. Thoresen (Martensson, Červenka) – 29. Kajgorodov (Kolcov), 39. Hartikainen (Makarov)


    SKA Petrohrad: Salák (Ivannikov) – Kalinin, Judin, Kutějkin, Alexandrov, Čudinov, Bělov, Rjasenskij, Chafizullin – Ericsson, Kovalčuk, Barabanov – Tichonov, Dadonov, Panarin – Martensson, Červenka, Thoresen – Makarov, Kablukov, Budasov
    Salavat Julajev Ufa: Irving (44. Sochackij) – Zubarev, Kutuzov, Heikkinen, Kulda, Višněvskij, Kolcov, Setdikov, Vasilevskij – Sjomin, Hartikainen, Makarov – Mereskin, Chlystov, Dubrovskij – Kajgorodov, Skačkov, Pihlström – Stepanov, Gluchov, Slepyšev

    Rozhodčí: Komarov, Ravodin – Sazonov, Sivov

    Diváci: 12 058
    bahis siteleri