Chabarovsk – Viťaz 3:4 (0:1 po s.n.) | Vladivostok – Jaroslavl 2:1 (3:2 po s.n.) | Novokuzněck – Soči 1:0 (kon.)
Novosibirsk – Dynamo Moskva 3:5 (kon.) | CSKA Moskva – Jekatěrinburg 2:1 (kon.) | Čerepovec – Kazaň 1:2 (kon.)
N.Novgorod – Magnitogorsk 2:1 (3:2 po s.n.) | Petrohrad – Ufa 7:2 (kon.) | Riga – Omsk 3:2 (2:0 po s.n.)
konec
SKA Petrohrad
7:2 (2:0, 2:2, 3:0)
Salavat Julajev Ufa
Čtvrtek 23.10.2014, 17:30 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Patrick THORESEN - 7:2
     
    58:45
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Ještě jeden hřebíček do rakve hostujícího týmu. Svou statistiku si nyní vylepšil PATRICK THORESEN, který přetavil v branku přihrávku Martenssona od zadního mantinelu. Asistence: Tony Martensson, Roman Červenka.
    TICHONOV - 6:2
     
    46:04
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Fanoušci SKA mají zase o jeden důvod k radosti více. Výstavní kombinaci druhé formace Petrohradu zavěsil za Sochackého záda VIKTOR TICHONOV. Asistence. Jevgenij Dadonov, Artěmij Panarin.
    Jevgenij DADONOV - 5:2
     
    43:34
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru bleskurychle a hlavně velmi šťastně, JEVGENIJ DADONOV zavezl kotouč před bránu Irvinga, nedokázal se před hostujícího brankáře dostat, kotouč zanechal u tyče, odkud jej za záda svého gólmana nešťastně srazil bruslí smutný hrdina okamžiku Alexander Kutuzov. Asistence: Artěmij Panarin.
    Teemu HARTIKAINEN - 4:2
     
    38:08
    Ufa právě vstřelila branku!
    Tak přece jen se povedlo hostujícím hokejistům snížit. Makarov poslal přihrávku k bráně, kde se nejlépe zorientoval TEEMU HARTIKAINEN, ten doklepl kotouč z bezprostřední blízkosti za Salákova záda. Český gólman avizoval postavení útočícího hráče v brankovišti. Rozhodčí však ponechal stížnosti Saláka bez povšimnutí. Asistence: Dmitrij Makarov.
    Dinaru CHAFIZULLIN - 4:1
     
    34:11
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí nyní navyšují své vedení již na rozdíl tří branek. Povedlo se jim rozebrat obranu Salavatu, Jimmie Ericsson zastavil Kovalčukovu pobídku bruslí, nabídl tak dostatek času a prostoru DINARU CHAFIZULLINOVI, který si počkal na pohyb Irvinga a poté bezmocného brankáře Ufy s přehledem překonal. Asistence: Jimmie Ericsson, Ilja Kovalčuk.
    Alexandr KUTĚJKIN - 3:1
     
    32:24
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí potvrzují svou velkou sílu v přesilových hrách. ALEXANDER KUTĚJKIN obdržel přihrávku do mezikruží a svou střelu zápěstím poslal přesně mezi Irvingovu lapačku a beton. Asistence: Artěmij Panarin, Jevgenij Dadonov.
    Alexej KAJGORODOV - 2:1
     
    28:13
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté nečekaně snižují při hře čtyři na čtyři. Po nádherné individuální akci přihrával Kirill Kolcov před bránu, obránce Petrohradu Alexandrov vyrazil kotouč pouze na najíždějícího ALEXEJE KAJGORODOVA, který puk dorazil do brány a poprvé v dnešním zápase překonal Alexandera Saláka. Asistence: Kirill Kolcov.
    Tony MARTENSSON - 2:0
     
    15:54
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Bylo jen otázkou času, kdy se domácím podaří navýšit vedení. Povedlo se to před malou chvílí. Roman Červenka naservíroval z pravého kruhu nádhernou žabičkou kotouč TONYMU MARTENSSONOVI, který puk usměrnil do brány. Asistence: Roman Červenka,
    ERICSSON - 1:0
     
    07:41
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Blesková akce první formace Petrohradu končí úvodním gólem zápasu. Kovalčuk nahrál na osu hřiště JIMMIE ERICSSONOVI, který z mezikruží vypálil švihem, kotouč i s pomocí teče vracejícího se obránce Ufy zamířil přesně do levého horního růžku hostující svatyně. Asistence: Ilja Kovalčuk, Dmitrij Kalinin.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 8. Ericsson (Kovalčuk, Kalinin), 16. Martensson (Červenka), 33. Kutějkin (Panarin, Dadonov), 35. Chafizullin (Ericsson, Kovalčuk), 44. Dadonov (Panarin), 47. Tichonov (Dadonov, Panarin), 59. Thoresen (Martensson, Červenka) – 29. Kajgorodov (Kolcov), 39. Hartikainen (Makarov)


    SKA Petrohrad: Salák (Ivannikov) – Kalinin, Judin, Kutějkin, Alexandrov, Čudinov, Bělov, Rjasenskij, Chafizullin – Ericsson, Kovalčuk, Barabanov – Tichonov, Dadonov, Panarin – Martensson, Červenka, Thoresen – Makarov, Kablukov, Budasov
    Salavat Julajev Ufa: Irving (44. Sochackij) – Zubarev, Kutuzov, Heikkinen, Kulda, Višněvskij, Kolcov, Setdikov, Vasilevskij – Sjomin, Hartikainen, Makarov – Mereskin, Chlystov, Dubrovskij – Kajgorodov, Skačkov, Pihlström – Stepanov, Gluchov, Slepyšev

    Rozhodčí: Komarov, Ravodin – Sazonov, Sivov

    Diváci: 12 058
    bahis siteleri