Chabarovsk – Viťaz 3:4 (0:1 po s.n.) | Vladivostok – Jaroslavl 2:1 (3:2 po s.n.) | Novokuzněck – Soči 1:0 (kon.)
Novosibirsk – Dynamo Moskva 3:5 (kon.) | CSKA Moskva – Jekatěrinburg 2:1 (kon.) | Čerepovec – Kazaň 1:2 (kon.)
N.Novgorod – Magnitogorsk 2:1 (3:2 po s.n.) | Petrohrad – Ufa 7:2 (kon.) | Riga – Omsk 3:2 (2:0 po s.n.)
konec
SKA Petrohrad
7:2 (2:0, 2:2, 3:0)
Salavat Julajev Ufa
Čtvrtek 23.10.2014, 17:30 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Patrick THORESEN - 7:2
     
    58:45
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Ještě jeden hřebíček do rakve hostujícího týmu. Svou statistiku si nyní vylepšil PATRICK THORESEN, který přetavil v branku přihrávku Martenssona od zadního mantinelu. Asistence: Tony Martensson, Roman Červenka.
     
    54:15
    A další vyložená šance Petrohradu, tentokrát se před Sochackým ocitl Chafizullin, střídající brankář Salavatu zasáhl.
     
    52:46
    Byli to domácí, kteří mohli skórovat ve vlastním oslabení, Tichonov vybojoval kotouč za bránou Salavatu a ideálně přihrál před bránu na najíždějícího Maxima Čudinova, který pálil do tyče.
     
    51:35
    Po delší době uvidíme přesilovou hru Ufy. Rozhodčí udělil dvouminutový trest ve hře Romanu Červenkovi.
     
    46:04
    Na Salavat Julajev Ufa se valí domácí mašina. Hostující trenér Vladimir Jurzinov se snaží domácí borce zastavit a proto si sebral oddechový čas.
    TICHONOV - 6:2
     
    46:04
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Fanoušci SKA mají zase o jeden důvod k radosti více. Výstavní kombinaci druhé formace Petrohradu zavěsil za Sochackého záda VIKTOR TICHONOV. Asistence. Jevgenij Dadonov, Artěmij Panarin.
     
    43:34
    Po páté inkasované brance přepustil Leland Irving místo v brankovišti Vladimiru Sochackému.
    Jevgenij DADONOV - 5:2
     
    43:34
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru bleskurychle a hlavně velmi šťastně, JEVGENIJ DADONOV zavezl kotouč před bránu Irvinga, nedokázal se před hostujícího brankáře dostat, kotouč zanechal u tyče, odkud jej za záda svého gólmana nešťastně srazil bruslí smutný hrdina okamžiku Alexander Kutuzov. Asistence: Artěmij Panarin.
     
    43:10
    Tlak hostujícího týmu přerušil hvizd rozhodčího, který posílá na trestnou lavici Skačkova, jenž přidržel u mantinelu Judina za hlavu.
    Teemu HARTIKAINEN - 4:2
     
    38:08
    Ufa právě vstřelila branku!
    Tak přece jen se povedlo hostujícím hokejistům snížit. Makarov poslal přihrávku k bráně, kde se nejlépe zorientoval TEEMU HARTIKAINEN, ten doklepl kotouč z bezprostřední blízkosti za Salákova záda. Český gólman avizoval postavení útočícího hráče v brankovišti. Rozhodčí však ponechal stížnosti Saláka bez povšimnutí. Asistence: Dmitrij Makarov.
     
    37:07
    Salavat hraje svou přesilovou hru výborně, nyní měl dvě velké příležitosti Hartikainen nejprve pálil ke vzdálenější tyči, poté zase k bližší, Salák si však svou svatyni hlídá důsledně.
     
    36:30
    Velká šance hostů. Pihlström stál před bránou a stačilo sklepnout kotouč ze vzduchu. Nakonec se povedlo puk vyrazit mimo nebezpečí Bělov, který zastoupil českého gólmana.
     
    35:40
    Nyní však domácí tlak s největší pravděpodobností opadne. Patrick Thoresen se dopustil útočného faulu a míří na trestnou lavici. Dostal dvě minuty za podražení.
    Dinaru CHAFIZULLIN - 4:1
     
    34:11
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí nyní navyšují své vedení již na rozdíl tří branek. Povedlo se jim rozebrat obranu Salavatu, Jimmie Ericsson zastavil Kovalčukovu pobídku bruslí, nabídl tak dostatek času a prostoru DINARU CHAFIZULLINOVI, který si počkal na pohyb Irvinga a poté bezmocného brankáře Ufy s přehledem překonal. Asistence: Jimmie Ericsson, Ilja Kovalčuk.
    Alexandr KUTĚJKIN - 3:1
     
    32:24
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí potvrzují svou velkou sílu v přesilových hrách. ALEXANDER KUTĚJKIN obdržel přihrávku do mezikruží a svou střelu zápěstím poslal přesně mezi Irvingovu lapačku a beton. Asistence: Artěmij Panarin, Jevgenij Dadonov.
     
    32:02
    Hosté jsou sice aktivnější, ale domácí se tím pádem dostávají pohodlněji do brejku. Jeden z nich v podání Jevgenije Dadonova byl zastaven jen za cenu faulu. Toho se dopustil Dmitrij Sjomin, který už míří za katr.
     
    31:01
    Do samostatného úniku se však dostal na druhé straně Artěmij Panarin, zkoušel štěstí bekhendem, ale na Irvinga si nedošel.
    Alexej KAJGORODOV - 2:1
     
    28:13
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté nečekaně snižují při hře čtyři na čtyři. Po nádherné individuální akci přihrával Kirill Kolcov před bránu, obránce Petrohradu Alexandrov vyrazil kotouč pouze na najíždějícího ALEXEJE KAJGORODOVA, který puk dorazil do brány a poprvé v dnešním zápase překonal Alexandera Saláka. Asistence: Kirill Kolcov.
     
    27:21
    Poprvé v utkání uvidíme hru čtyři na čtyři. Čudinov s Hartikainenem se vzájemně počastovali několika zákroky za hranicemi pravidel. Rozhodčí oba posla na trestnou lavici.
     
    25:00
    Domácí si zahrají první přesilovou hru ve druhé třetině, Ilkka Heikkinen dostal dvě minuty za držení Burdasova.
     
    21:49
    Vteřinu před tím, než má skončit přesilová hra pět na čtyři, rozhodčí vyloučil dalšího domácího hráče, Romana Červenku za sekání.
     
    19:50
    Tak přece jen hosté vytěží ze zlepšeného výkonu nějakou výhodu. Jurij Alexandrov zastavil Dubrovského jen za cenu faulu, rozhodčí zvedl pravici a vyloučil domácího obránce na dvě minuty za držení.
    Tony MARTENSSON - 2:0
     
    15:54
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Bylo jen otázkou času, kdy se domácím podaří navýšit vedení. Povedlo se to před malou chvílí. Roman Červenka naservíroval z pravého kruhu nádhernou žabičkou kotouč TONYMU MARTENSSONOVI, který puk usměrnil do brány. Asistence: Roman Červenka,
     
    14:39
    Barabanov nahrál pod sebe na najíždějícího Kalinina, který pálil z ideální pozice do betonu připraveného Irvinga.
     
    11:13
    Hosté se dokázali konečně dostat alespoň na chvíli do útočného pásma, nyní však Salavatu přistřihl křídla rozhodčí, který vyloučil Gluchova za podražení.
     
    09:54
    Domácí jsou nadále mnohem lepším mužstvem, Kablukov střílel v předbrankovém prostoru do tyčky.
    ERICSSON - 1:0
     
    07:41
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Blesková akce první formace Petrohradu končí úvodním gólem zápasu. Kovalčuk nahrál na osu hřiště JIMMIE ERICSSONOVI, který z mezikruží vypálil švihem, kotouč i s pomocí teče vracejícího se obránce Ufy zamířil přesně do levého horního růžku hostující svatyně. Asistence: Ilja Kovalčuk, Dmitrij Kalinin.
     
    07:15
    První vážná šance SKA. Makarov pálil z nebezpečně pozice, Irving vyrazil na najíždějícího Burdasova, který pohotově dorážel kotouč, svůj pokus však zamířil mimo hostující svatyni.
     
    04:56
    Domácí si zahrají první přesilovou hru, pronikajícího Čudinova zaháčkoval Dmitrij Sjomin, za což mu rozhodčí udělil dvouminutový trest.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 8. Ericsson (Kovalčuk, Kalinin), 16. Martensson (Červenka), 33. Kutějkin (Panarin, Dadonov), 35. Chafizullin (Ericsson, Kovalčuk), 44. Dadonov (Panarin), 47. Tichonov (Dadonov, Panarin), 59. Thoresen (Martensson, Červenka) – 29. Kajgorodov (Kolcov), 39. Hartikainen (Makarov)


    SKA Petrohrad: Salák (Ivannikov) – Kalinin, Judin, Kutějkin, Alexandrov, Čudinov, Bělov, Rjasenskij, Chafizullin – Ericsson, Kovalčuk, Barabanov – Tichonov, Dadonov, Panarin – Martensson, Červenka, Thoresen – Makarov, Kablukov, Budasov
    Salavat Julajev Ufa: Irving (44. Sochackij) – Zubarev, Kutuzov, Heikkinen, Kulda, Višněvskij, Kolcov, Setdikov, Vasilevskij – Sjomin, Hartikainen, Makarov – Mereskin, Chlystov, Dubrovskij – Kajgorodov, Skačkov, Pihlström – Stepanov, Gluchov, Slepyšev

    Rozhodčí: Komarov, Ravodin – Sazonov, Sivov

    Diváci: 12 058
    bahis siteleri