Ostrava – Královské Vinohrady 5:3 (kon.) | Sparta – Chodov 0:5 (kon.) | Bohemians – Vítkovice 3:10 (kon.)
Tatran – Otrokovice 12:2 (kon.) | Bulldogs – Mladá Boleslav 5:6 (po pr.)
po prodl.
Bulldogs Brno
5:6 (0:0, 3:1, 2:4 - 0:1)
Předvýběr.CZ Florbal MB
Úterý 28.10.2014, 19:00 • MSH Vodova Brno • Livesport Superliga
Předzápasové kurzy
     
    64:01
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Rychlý protiútok hostujícího celku se povedl! PETR SALÁT stál na konci bleskové kombinace, běžel volným prostorem, vypálil a ukončil tento zápas. Asistence: Ondřej Fojta.
     
    62:35
    Nyní ovšem Kejík zachytal! Brankář Buldoků svůj tým stále drží, prodloužení mohlo být po téměř stoprocentním pokusu hostů ukončeno.
     
    58:27
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tlak hostů neustále sílil a nakonec přišlo vyrovnání. Gejzír radosti na lavičce hostujícího mužstva odstartoval JAN JELÍNEK střelou z 12 metrů. Asistence: Radim Křenek.
     
    56:13
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    V Brně je zaděláno na nervy drásající závěr zápasu! ONDŘEJ FOJTA vstřelil kontaktní gól a Kejík jen sledoval, jak míček míří do sítě v brance. Asistence: Petr Salát.
     
    56:03
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté ještě snižují a pokouší se o zdramatizování. TOMÁŠ CHROUST objevil mezírku v domácí obraně a neomylně snižuje rozdíl mezi oběma celky. Asistence: Jan Jelínek.
     
    54:49
    Jiří Juhaňák (Brno) je vyloučen na 2 minuty za hrubost.
     
    52:02
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Diváci bouřlivě oslavili pátý gól v Rytychově kleci! JIŘÍ KOUTNÝ využil svoji dobrou pozici ke střele a míček doplachtil mimo dosah strážce boleslavské svatyně. Boleslav bude muset ještě zabrat, jestli bude chtít odvézt z Brna body. Asistence: Aleš Jakůbek.
     
    50:46
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Boleslavští se snaží vrátit do hry a ukrajují o gól brněnský náskok! Hostující mužstvo bylo úspěšné v boji u mantinelu, míček se objevil na holi ONDŘEJE FOJTY a ten nekompromisně zakončil. Asistence: Petr Salát.
     
    48:27
    Martin Rožnovják (Boleslav) je vyloučen na 2 minuty za nedovolené vrážení.
     
    48:27
    Jiří Bauer (Brno) je vyloučen na 2 minuty za hrubost.
     
    45:00
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Buldoci slaví svoji další branku! Tentokrát byl strůjcem úspěchu VÍT HRUBÝ, který se z pravé strany rozhodl zakončovat a míček po jeho jedové ráně letěl nad nohu Rytycha, brankář se jen otočil a už bylo pozdě. Asistence: David Coufal.
     
    44:54
    Kejík podržel svůj tým dalším skvělým zákrokem, Boleslavi v konfrontaci s domácím brankářem momentálně štěstí nepřeje!
     
    39:47
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Domácím se povedlo vsítit gól do šatny! Jiří Bauer nechal míček PETRU JESKIMU, jehož přesně umístěná rána překvapila i samotného Rytycha. Brňané tak půjdou do poslední třetiny s dvoubrankovým náskokem. Asistence: Jiří Bauer.
     
    37:35
    Kejík ležel na zemi a nad jeho hlavou již letěl míček pod břevno, jenže stihl vymrštit ruku a za potlesku diváků se kulatý předmět odráží jen těsně mimo!
     
    35:26
    Rytych byl na svém místě, roztáhl nohy a nenechal projít míček za jeho záda! Spoluhráči mu mohou po jeho pohotové reakci děkovat.
     
    27:44
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Dvougólové vedení Buldokům moc dlouho nevydrželo. MARTIN ROŽNOVJÁK se zmocnil odraženého míčku a ze střední vzdálenosti trefoval prostor Kejíkovy branky, kam se strážce kasy nedostal. Bez asistence.
     
    26:12
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Obrovská radost na domácí střídačce propuká podruhé během necelých 30 sekund! Rychlý průnik na útočnou půlku hřiště využil ONDŘEJ VESELÝ, který zvládl nejrychleji ze všech zorientovat a důraznou střelu Martina Komendy téměř od půlící čáry sklepl do klece. Asistence: Martin Komenda.
     
    25:51
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    A z tohohle útoku nakonec padl první gól dnešního zápasu. Jiří Bauer vyslal přesným pasem dopředu MARKA FUCHSE, jenž neváhal a jeho výstřel si našel cestu až za Rytychova záda. Asistence: Jiří Bauer.
     
    19:39
    Boleslavští se hnali na Kejíka ve dvou, ale ani početní výhoda gólmana v buldočí brance nepřekvapila a vychytal pěknou střelu soupeře!
     
    16:27
    Brankář Brna opět v akci. Ve velké šanci se přemístil na čáře a máchnutím zmařil šanci Středočechů, která byla hodně nepříjemná!
     
    14:45
    Martin Komenda (Brno) je vyloučen na 2 minuty za držení.
     
    13:31
    Boleslavský střelec jen o kousek minul odkrytou Kejíkovu svatyni! Tohle byla solidní šance, které moc nechybělo.

    Tadeáš Mima

    Branky a nahrávky: 26. Fuchs (Bauer), 27. Veselý (Komenda), 40. Jeski (Bauer), 45. Hrubý (Coufal), 53. Koutný (Jakůbek) – 28. Rožnovják, 51. Fojta (Salát), 57. Chroust (Jelínek), 57. Fojta (Salát), 59. Jelínek (Křenek), 65. Salát (Fojta)


    Bulldogs Brno: Kejík (Bábíček) – Brom, Jeski, Komenda, Hrazdira, Bauer, Jakůbek, Kadlec, Jalový, Fuchs, Coufal, Juhaňák, Hrubý, M. Koutný, J. Koutný, Mendrek, Veselý, Žižka, Ondráček
    Předvýběr.CZ Florbal MB: Rytych (Výtisk) – Jelínek, Křenek, Novák, Pluhař, Gwuźdź, Kadlec, Chroust, Curney, P. Bouška, Rožnovják, Salát, Fojta, J. Bouška, Ludvík, Mátl

    Rozhodčí: Libor Gavlas a Lukáš Mikula

    Diváci: 609
    bahis siteleri