Omsk – Toljatti 1:0 (kon.) | Barys – Nižněkamsk 6:5 (1:0 po s.n.) | Jekatěrinburg – Čeljabinsk 1:0 (kon.)
Ufa – Chanty-Mansijsk 1:3 (kon.) | Jaroslavl – Riga 4:1 (kon.) | Soči – Jokerit 3:2 (2:1 po s.n.)
Dynamo Moskva – Petrohrad 4:3 (po pr.) | Atlant – Novokuzněck 4:2 (kon.) | Záhřeb – Vladivostok 3:4 (kon.)
HC Slovan – Chabarovsk 1:3 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
1:3 (0:1, 0:1, 1:1)
Amur Chabarovsk
Pátek 31.10.2014, 19:30 • Samsung Arena, Bratislava • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Mario LUNTER - 1:3
     
    58:16
    Slovan právě vstřelil branku!
    Domácím se bude dnes přece jen o trochu lépe spát. O čestnou branku se postaral MARIO LUNTER, který se dostal ke zblokovanému pokusu Tičara a z levého kruhu trefil švihem šibenici hostující brány. Asistence. Rok Tičar.
    Marcel HAŠČÁK - 0:3
     
    47:21
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    A je zřejmě rozhodnuto. Hosté jsou dnes nesmírně efektivní, což nyní potvrzují. Fisenko nahrál zpoza brankové čáry MARCELU HAŠČÁKOVI, který z bezprostřední blízkosti bekhdenem překonal svého spoluhráče z reprezentace Januse. Asistence: Michail Fisenko, Dmitrij Lugin.
    Michel MIKLÍK - 0:2
     
    24:09
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Zmýlená neplatí. Hosté si na samotný konec přesilové hry nachystali na svého soupeře velký tlak, který proměňují. Rjazancev vypálil prudce od modré čáry, MICHEL MIKLÍK, v loňské sezoně nejproduktivnější hráč Slovanu Bratislava, si na pravém kruhu zpracoval odražený kotouč od mantinelu a prostřelil Januse. Ještě loni by po jeho brance Slovnaft aréna vybuchla nadšením, dnes povážlivě ztichla. Asistence: Alexander Rjazancev, Tommi Taimi.
    Jesse NIINIMÄKI - 0:1
     
    05:17
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    První velká šance Chabarovsku v zápase končí brankou. JESSE NIINIMÄKI napřáhl a svou dělovku poslal přesné do levého horního růžku domácí brány. Janus byl bez šance. Asistence: Jevgenij Orlov.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 59. Lunter (Tičar) – 6. Niinimäki (Orlov), 25. Miklík (Rjazancev, Taimi), 48. Haščák (Fisenko, Lugin)


    HC Slovan Bratislava: Janus – (Backlund) – Baranka, Sersen (A), Sigalet, Foster, Mihalik, Štajnoch, Brejčák – Bartovič (C), Surový (A), Hudáček – Vondrka, Nedorost, Netík – Rachůnek, Tičar, Jeglič – Lunter, Bližňák, Šťastný
    Amur Chabarovsk: Murygin (Bolšakov) – Terjajev, Taimi, Kurbatov, Rjazancev, Peretjagin, Ježov (A), Jakovlev, Rybnickij – Miklík, Špirko, Tarasov (C) – Lugin (A), Fisenko, Haščák – Orlov, Niinimäki, Kopienko – Abramov, Litovčenko, Železnov

    Rozhodčí: Kiselov, Ščeňov – Gordenko, Tomilov

    Diváci: 9619
    bahis siteleri