Omsk – Toljatti 1:0 (kon.) | Barys – Nižněkamsk 6:5 (1:0 po s.n.) | Jekatěrinburg – Čeljabinsk 1:0 (kon.)
Ufa – Chanty-Mansijsk 1:3 (kon.) | Jaroslavl – Riga 4:1 (kon.) | Soči – Jokerit 3:2 (2:1 po s.n.)
Dynamo Moskva – Petrohrad 4:3 (po pr.) | Atlant – Novokuzněck 4:2 (kon.) | Záhřeb – Vladivostok 3:4 (kon.)
HC Slovan – Chabarovsk 1:3 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
1:3 (0:1, 0:1, 1:1)
Amur Chabarovsk
Pátek 31.10.2014, 19:30 • Samsung Arena, Bratislava • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:06
    Tičar pálil od modré čáry těsně mimo!
    Mario LUNTER - 1:3
     
    58:16
    Slovan právě vstřelil branku!
    Domácím se bude dnes přece jen o trochu lépe spát. O čestnou branku se postaral MARIO LUNTER, který se dostal ke zblokovanému pokusu Tičara a z levého kruhu trefil švihem šibenici hostující brány. Asistence. Rok Tičar.
     
    55:04
    Komu není přáno, tomu není dáno. Nyní Vondrka pálil z pravého kruhu a trefil pouze tyčku, následně se v situaci zavčasu zorientoval Murygin, jenž bleskurychle ukryl odražený kotouč lapačkou.
     
    54:10
    Rachůnek se zčistajasna dostal do velmi dobré palebné pozice před bránou, trefil jen Murygina, který dnes chytá jeden ze svých nejlepších zápasů v sezoně.
     
    51:11
    Za katr odjeli strávit následné dvě minuty Alexander Rjazancev i Milan Bartovič.
     
    50:26
    Přesilová hra pro Slovan, Denis Ježov natlačil soupeře na branku, za což si půjde odsedět dvouminutový trest za nedovolené bránění.
     
    48:54
    Oba aktéři šarvátky dostali od rozhodčího čtyřminutový trest za hrubost.
    Marcel HAŠČÁK - 0:3
     
    47:21
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    A je zřejmě rozhodnuto. Hosté jsou dnes nesmírně efektivní, což nyní potvrzují. Fisenko nahrál zpoza brankové čáry MARCELU HAŠČÁKOVI, který z bezprostřední blízkosti bekhdenem překonal svého spoluhráče z reprezentace Januse. Asistence: Michail Fisenko, Dmitrij Lugin.
     
    45:46
    Tak po delší době alespoň jedna větší šance. Murygin zastavil za bránou kotouč hodně nešikovně, jeho chyby se snažil využít Tičar, který puk bleskově poslal před bránu, kde však stál Rybnickij, jenž vzápětí svému brankáři pomohl zasáhnout.
     
    43:14
    Čtvrtá formace Slovanu si vytvořila tlak, přičemž si vykoledovala přesilovou hru. Rastislav Špirko obdržel dvě minuty za hákování.
     
    35:12
    Další nešťastný moment pro domácí mužstvo. Tomáš Netík se zhostil kotouče a snažil se jej co nejefektivněji vyhodit. Mazlil se s ním tak dlouho, až jej o něj obral Fisenko, jehož český útočník následně fauloval. Osm vteřin budou hrát domácí dvojnásobné oslabení.
     
    33:20
    Velmi nepovedené střídání Andrej Šťastný podtrhl faulem, za nějž si půjde odpykat dvouminutový trest. Obdržel dvě minuty za hákování.
     
    29:03
    Bratislavská aréna bouří, Belasí si dokázali vytvořit velmi slušný tlak, z něhož sice nevytěžili branku, přesilovou hru ovšem ano. Marcel Haščák dostal dvě minuty za hákování.
    Michel MIKLÍK - 0:2
     
    24:09
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Zmýlená neplatí. Hosté si na samotný konec přesilové hry nachystali na svého soupeře velký tlak, který proměňují. Rjazancev vypálil prudce od modré čáry, MICHEL MIKLÍK, v loňské sezoně nejproduktivnější hráč Slovanu Bratislava, si na pravém kruhu zpracoval odražený kotouč od mantinelu a prostřelil Januse. Ještě loni by po jeho brance Slovnaft aréna vybuchla nadšením, dnes povážlivě ztichla. Asistence: Alexander Rjazancev, Tommi Taimi.
     
    22:40
    Rjazancev vypálil ostře z osy hřiště, Janus vyřešil i následnou nebezpečnou dorážku Fisenka.
     
    22:12
    Nyní ale komplikace pro domácí mužstvo, Michal Vondrka se ve útočném pásmu dopustil zcela zbytečného a netaktického faulu. Dvě minuty za podražení.
     
    20:42
    Početní výhodu si naopak zahrají hosté. Tomáš Surový fauloval Tarasova, který před chvílí trestnou lavici opustil. Dvě minuty za držení.
     
    18:22
    Velký tlak domácího mužstva rezultoval v další faul hostujícího týmu. Dmitrij Tarasov si pomohl háčkem a oslabuje své mužstvo. Slovan bude hrát přesilovou hru pět na tři!
     
    17:10
    První přesilová hra pro Slovan. Tomáš Rachůnek tak dlouho míchal s kotouče v útočném pásmu, až jej za cenu nečistého seknutí fauloval Sergej Pereťjagin, který již usedá na trestnou lavici.
     
    12:25
    Po velké chybě domácí obrany se dostali hosté do situace dva na jednoho, proti zakončujícímu Železnovovi vytáhl výborný zákrok Janus, který se stačil přemístit ke své pravé tyči.
     
    09:06
    První přesilovou hru zápasu si zahrají hosté. Kurtis Foster byl vyloučen na dvě minuty za hrubost.
    Jesse NIINIMÄKI - 0:1
     
    05:17
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    První velká šance Chabarovsku v zápase končí brankou. JESSE NIINIMÄKI napřáhl a svou dělovku poslal přesné do levého horního růžku domácí brány. Janus byl bez šance. Asistence: Jevgenij Orlov.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 59. Lunter (Tičar) – 6. Niinimäki (Orlov), 25. Miklík (Rjazancev, Taimi), 48. Haščák (Fisenko, Lugin)


    HC Slovan Bratislava: Janus – (Backlund) – Baranka, Sersen (A), Sigalet, Foster, Mihalik, Štajnoch, Brejčák – Bartovič (C), Surový (A), Hudáček – Vondrka, Nedorost, Netík – Rachůnek, Tičar, Jeglič – Lunter, Bližňák, Šťastný
    Amur Chabarovsk: Murygin (Bolšakov) – Terjajev, Taimi, Kurbatov, Rjazancev, Peretjagin, Ježov (A), Jakovlev, Rybnickij – Miklík, Špirko, Tarasov (C) – Lugin (A), Fisenko, Haščák – Orlov, Niinimäki, Kopienko – Abramov, Litovčenko, Železnov

    Rozhodčí: Kiselov, Ščeňov – Gordenko, Tomilov

    Diváci: 9619
    bahis siteleri