Jekatěrinburg – Čerepovec 3:5 (kon.) | Čeljabinsk – Jaroslavl 3:4 (po pr.) | Chanty-Mansijsk – N.Novgorod 3:2 (po pr.)
Toljatti – Soči 1:3 (kon.) | Nižněkamsk – Viťaz 2:3 (kon.) | Dynamo Moskva – Omsk 5:4 (po pr.)
Petrohrad – Magnitogorsk 1:2 (kon.)
po prodl.
Traktor Čeljabinsk
3:4 (1:3, 2:0, 0:0 - 0:1)
Lokomotiv Jaroslavl
Čtvrtek 06.11.2014, 15:00 • Yunost Sport Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jiří NOVOTNÝ - 3:4
     
    60:59
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí sice přečkali vlastní oslabení, ale hosté zůstali v útočném pásmu i při hře v plném počtu, po přihrávce Kronwalla z pravé strany pálí z levé strany z voleje JIŘÍ NOVOTNÝ, který prostřeluje Garnetta a je rozhodnuto. Asistence: Sergej Plotnikov a Staffan Kronwall.
    Oleg PIGANOVIČ - 3:3
     
    31:06
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Traktor dostal soupeře pod tlak, střelu Panova z levé strany ještě Sanford vyrazil, ale po přihrávce Osnovina se ke střele dostal OLEG PIGANOVIČ, který dokázal z pravé strany Sanforda překonat a je vyrovnáno! Asistence: Vjačeslav Osnovin.
    Andrej POPOV - 2:3
     
    23:26
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Další přesilová hra Čeljabinsku využita, po přihrávce Glinkina z levé strany zakončuje před brankou ANDREJ POPOV, jehož pohotová střela končí v brance. Asistence: Vitalij Aťjušov a Anton Glinkin.
    Sergej PLOTNIKOV - 1:3
     
    17:27
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    SERGEJ PLOTNIKOV se dostává po střele Thornberga k odraženému puku na pravé straně a překonává Garnetta, který se nestihl přesunout, hosté tak opět vedou o dva góly. Asistence: Jiří Novotný a Martin Thornberg.
    Dmitrij PĚSTUNOV - 1:2
     
    16:15
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Bleskově využitá přesilová hra domácích, prosazuje se DMITRIJ PĚSTUNOV, pro něhož je to premiérová trefa v dresu Čeljabinsku. Ginkin vybruslil před branku, jeho pokus ještě Sanford vyráží, ale na dorážku Pěstunova již byl krátký Asistence: Andrej Popov a Anton Glinkin.
    Kirill KAPUSTIN - 0:2
     
    07:38
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    KIRILL KAPUSTIN nyní zmátl bránícího Borodkina, který čekal pohyb za branku, ale Kapustin udělal rychlou kličku, dostal se před branku, kde přesně umístěnou střelou zápěstím překonává i Garnetta. Asistence: Sergej Koňkov.
    Sergej PLOTNIKOV - 0:1
     
    00:48
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Švéd Kronwall pálí od modré, z levé strany, před Garnettem ještě do střely "sáhl" SERGEJ PLOTNIKOV, puk končí v brance, hosté vedou 1:0. Asistence: Jonas Holos a Staffan Kronwall.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 17. Pěstunov (Popov, Glinkin), 24. Popov (Aťjušov, Glinkin), 32. Piganovič (Osnovin) – 1. Plotnikov (Holos, Kronwall), 8. Kapustin (Koňkov), 18. Plotnikov (Novotný, Thornberg), 61. Novotný (Plotnikov, Kronwall)


    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Demčenko) – Quint, Kondraťjev, Borodkin, Piganovič, Katičev, Aťjušov, Vasilčenko, Davydov – Čistov, Bulis, Panov – Popov, Pěstunov, Glinkin – Růžička, Gubarev, Zavaruchin – Osnovin, Kokujov, Pěnkovskij
    Lokomotiv Jaroslavl: Sanford (Kolesnik) – Kronwall, Jakovlev, Vasiljev, Holos, Pašnin, Gorochov, Ljubuškin, Višněvskij – Novotný, Plotnikov, Thornberg – Koňkov, Galimov, Kartajev – Musatov, Sprukts, Platt – Kapustin, Gračjov

    Rozhodčí: Ščeňjov, Beljajev – Sirotkin, Parfjonov
    bahis siteleri