Chabarovsk – Atlant 0:2 (kon.) | Vladivostok – Minsk 6:3 (kon.) | Novokuzněck – Záhřeb 2:3 (kon.)
Novosibirsk – Riga 3:0 (kon.) | Barys – HC Slovan 6:1 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
0:2 (0:0, 0:2, 0:0)
Atlant Moskevská oblast
Pátek 07.11.2014, 10:00 • Platinum Arena Zolotoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:05
    Tak to je kritická situace pro Atlant, hosté jsou vlyoučeni za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Matthew Gilroy (ATL).
     
    52:10
    Chabarovsk si zahraje další přesilovou hru. Za podražení odjíždí pykat Arťom Černov (ATL). Napraví domácí celek nepříliš valnou produktivitu?
     
    43:31
    Chabrovsk si zahraje přesilovou hru. Za hákování putuje na trestnu lavici český zadák Ondřej Němec (ATL). Jak Amur s touto výhodou naloží?
     
    34:27
    Bude se znovu vylučovat. Za držení putuje na trestnou lavici hostující Arťom Dorofejev (ATL). Přesilovou hru si tak zahrají také domácí. To vše ale až po komerční přestávce.
     
    23:37
    Bude se opět vylučovat na domácí straně, která je potrestána za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Dmitrij Lugin (CHA). Další dobrá možnost pro Atlant.
     
    20:35
    Milkík zkusil vybruslit z rohu a vypálit. Rána ale byla zblokována. Sám Michel Miklík (CHA) ale bude potrestán za hru vysokou holí. Atlant si tak zahraje v početní výhodě.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 25. Kolcov (Němec, Novopašin), 33. Korobov (Gilroy)


    Amur Chabarovsk: Murygin (Borisov) – Taimi, Těrjajev, Loginov, Rjazancev, Ježov, Pěretjagin, Kurbatov, Rybnickij – Špirko, Miklík, Tarasov – Fišenko, Haščák, Lugin – Niinimaki, Baškirov, Orlov – Litovčenko, Kopijenko, Železnov
    Atlant Moskevská oblast: Šikin (Artěmjev) – Korobov, Gilroy, Němec, Dorofejev, Novopašin, Tjuljapkin, Sorokin – Taraťuchin, Černov, Potapov – Radulov, Kolcov, Jašin – Voronin, Levitskij, Sošnikov – Pešechonov, Šhjafotdinov, Kozlov

    Rozhodčí: Rogačjov, Čerenkov – Strelcov, Tarasov

    Diváci: 6700
    bahis siteleri