Chabarovsk – Atlant 0:2 (kon.) | Vladivostok – Minsk 6:3 (kon.) | Novokuzněck – Záhřeb 2:3 (kon.)
Novosibirsk – Riga 3:0 (kon.) | Barys – HC Slovan 6:1 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
0:2 (0:0, 0:2, 0:0)
Atlant Moskevská oblast
Pátek 07.11.2014, 10:00 • Platinum Arena Zolotoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa

    Rastislav Špirko (CHA) 0+0, čas na ledě: 19:40, 1 střela
    Michel Miklík (CHA) 0+0, čas na ledě: 19:53, 2 střely
    Marcel Haščák (CHA) 0+0, čas na ledě: 16:22, 1 střela

    Ondřej Němec (ATL) 0+0, čas na ledě: 21:46, 2 střely (12:10:36)
     
    Je dobojováno. Třetí dějství přineslo velmi ospalou podívanou. Domácí měli několik slibných možností v podobě přesilových her, ovšem ani jednu se jim nepodařilo využít. Hosté si vedení v poklidu hlídali. V nepříliš atraktivním duelu tak Atlant zdolal Chabarovsk 2:0. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 31:35
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:27
    Opět je kotouč ve středním pásmu. Klání nevyhnutelně směřuje ke svému konci.
     
    58:43
    Černov pošetřil v útočném pásmu cenné vteřinky a odjel střídat. Toto Mytišči momentálně plně vyhovuje. Chabarovsk se nemůže nadechnout k závěrečnému tlaku.
     
    57:40
    Po Sošnikovově pasu se octl zcela sám před domácím mágem Voronin. Ani on však nedokázal pečetit definitvní vítězství Atlantu.
     
    56:26
    Chabarovsk již působí poněkud odevzdaným dojem. Zdá se, že je o vítězi s největší pravděpodobností rozhodnuto.
     
    55:05
    Přesilová hra Amuru je minulostí, domácímu celku se dnes zkrátka absolutně nic nedaří. Atlant směřuje k pohodovému bodovému zisku.
     
    54:47
    Ve vlastním oslabení se dostal do obrovské příležitosti Černov. Navrátilec z trestné lavice si vybruslil do středu plochy a zcela sám před Muryginem zakončil. Domácí brankář se ale blýskl excelentním zákrokem.
     
    54:10
    Atlant je ve čtyřech, to nejhorš mají hosté za sebou. Jak se jim bude dařit nadále?
     
    53:50
    Špirkova rána minula cíl, načež se puk odrazil do středního pásma. Amuru se početní výhoda zatím přílši nevede.
     
    53:18
    Hosté ihned vyhazují, Amur musí své snažení zahájit takříkajíc od píky.
     
    53:05
    Tak to je kritická situace pro Atlant, hosté jsou vlyoučeni za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Matthew Gilroy (ATL).
     
    52:10
    Chabarovsk si zahraje další přesilovou hru. Za podražení odjíždí pykat Arťom Černov (ATL). Napraví domácí celek nepříliš valnou produktivitu?
     
    51:21
    Haščák poměrně dlouho operoval v levém rohu útočného pásma, kde byl ale nakonec odzbrojen. Příchozí fanoušci si na své rozhodně nepřijdou, hokej není nikterak pohledný.
     
    50:08
    Voronin se vydal kupředu, načež ihned po přejetí modré čáry vypálil. Murygin si se střelou v poklidu poradil, ovšem toto hostující družině momentálně stačí.
     
    49:20
    Loginovova střela od modré nemohla pozorného Šikina zaskočit. Hostující brankář poté raději přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    48:41
    Amur se snaží dobývat útočné pásmo, ovšem zatím se mu to příliš nedaří, defenzivní taktika Atlantu funguje na sto procent. Uvidíme, zda tomu tak bude i v následujících minutách.
     
    47:01
    Pěretjaginovu dělovku z levého kruhu Šikin zlikvidoval bez problémů. Následuje komerční přestávka, po níž se bude vhazovat v útočném pásmu Amuru.
     
    46:20
    Lugin se vymotal do střelecké pozice, kde byl ale obrán o kotouč. Následná protiofenziva Atlantu měla taktéž jepičí život. Hraje se již velmi dlouho bez přerušení.
     
    45:31
    Chabarovsk nesehrál početní výhodu vyloženě špatně, ovšem domácím chyběla větší frekvence střelby. Hostující brankář se příliš nezapotil.
     
    44:25
    Miklík dostal na levé straně útočného pásmu trošku prostoru,čehož chtěl ihned využít. Šikin ale jeho pokus velice dobře viděl, proto mohl optilmálně zasáhnout.
     
    43:31
    Chabrovsk si zahraje přesilovou hru. Za hákování putuje na trestnu lavici český zadák Ondřej Němec (ATL). Jak Amur s touto výhodou naloží?
     
    42:24
    Hra momentálně příliš krásy nepobrala, objevuje se celá řada nepřesností. Pobyt ve středním pásmu ale vyhovuje Atlantu, který stále drží dvoubrankový náskok.
     
    41:38
    Po střetu s domácím brankářem byla posunuta branka Amuru. Pokračovat se bude až po nápravě celé situace, což několik málo okamžiků zabere.
     
    41:07
    Po dalším Šikinově zásahu se bude vhazovat po levé ruce hostujícího brankáře. Amur vstoupil do závěrečné periody poměrně aktivně. Nic jiného mu ani nezbývá.
     
    40:29
    Sergej Těrjajev zavezl puk do útočného pásma, kde od levého mantinelu vypálil. Šikin si ale s jeho nepříliš ostrým pokusem poradil bez sebemenších problémů.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá část je u konce. Lepším celkem byl hostující Atlant, který se také ujal vedení, prosadili se Kolcov a Korobov. Amuru se směrem dopředu příliš nedařilo. Uvidíme, co přinesou následující minuty. Sledujte náš on-line přenos!

    Střely na branku: 17:24
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:25
    Atlant již nikam nepospíchá, dvoubrankové vedení hostujícímu celku pochopitelně velmi vyhovuje. Udrží jej i ve třetím dějství?
     
    38:24
    Kotouč na svých holích drží domácí ekipa, která v poklidu kombinuje ve středním pásmu. Po jedno z výpadů následuje zakázané uvolnění Atlantu.
     
    37:25
    Murygin musel nadvakrát zasáhnout proti Sošnikovovi. V obou případech bly úspěšný, vhazovat se bude po jeho levé ruce. Druhá perioda se pomalu, ale jistě blíží ke svému konci.
     
    36:36
    Tarasov zkusil své štěstí ostrou ranoz z mezikruží, s níž ovšem neuspěl. Atlant se poté osvobodil vyhozením do středního pásma.
     
    35:48
    Haščákovu střelu z pozice levého kruhu Šikin v poklidu likviduje a následně pro jistotu přerušuje hru. Vhazovat se ttak bude po jeho pravé ruce.
     
    35:13
    Klasickou přesilovkovou akci chtěl zakončit od modré čáry Taimi, ovšem rána byla zblokována. Amur se však hnedle vrací do útočného pásma, kde zahajuje další kombinaci.
     
    34:27
    Bude se znovu vylučovat. Za držení putuje na trestnou lavici hostující Arťom Dorofejev (ATL). Přesilovou hru si tak zahrají také domácí. To vše ale až po komerční přestávce.
     
    33:35
    Černov se řítil zceal sám na Murygina, ovšem na poslední chvíli se stihl vrátit jeden z domácích obráncl, který zabránil ideálnímu zakončení. Přesto se měl brankář Amuru co otáčet.
    Dmitrij KOROBOV - 0:2
     
    32:49
    Atlant právě vstřelil branku!
    Excelentně sehraná akce v podání Atlantu. Po rychlé kombinaci se puk dostal k DMITRIJI KOROBOVOVI, který z mezikruží kotouč přesně umístil. Hosté tak mají již dvoubrankový náskok, což je pro Amur značně složité. Uvidíme, kterak se s tím domácí popasují. Asistence: Matthew Gilroy.
     
    32:31
    Atlant se nyní osvobodil pouze za cenu zakázaného uvolnění. Vhazovat se tak bude znovu před Šikinem, který začíná mít opět stále více práce.
     
    31:50
    Lugin poslal do předbrankového prosotru střílenou přihrávku, do které však nikdo ze spoluhráčů nedokázal vložit hůl.
     
    30:32
    Taimi zavezl puk do útočného pásma, načež nabil spoluhráči na modrou. Šikin byl ale pozorný a poněkud akrobatickým zákrokem tuto ránu vytěsnil.
     
    29:29
    Atlant má opět větší převahu, nebezpečnou střelou se prezentoval Kozlov, jehož pokus ale Murygin lapil a podržel svůj celek. Domácí mohou brankáři poděkovat.
     
    28:42
    Sošnikov se individuálně prodíral do střelecké pozice, což se mu ale nakonec nepovedlo. Amur znovu vyhodil do středního pásma.
     
    27:52
    Po delší době se kupředu podíval také Chabarovsk. Pouze však honil kotouč po rozích, načež byla rána od modré sražena do ochranné sítě.
     
    26:38
    Hra má stále stejnou podobu, Atlant se snaží dobývat branku soupeře, ovšem zatím se mu to příliš nedaří. Amur se brání bez větších obtíží.
     
    25:48
    Atlant je po vstřelené brance jako politý živou vodou, stále zaměstnává defenzivu Amuru, která nestíhá. Po dalším Muryginově zákroku je přerušena hra, následuje komerční přestávka.
    Konstantin KOLCOV - 0:1
     
    24:27
    Atlant právě vstřelil branku!
    Hosté jdou přece jenom nakonec do vedení. Ondřej Němec vypálil ostře od modré, což ještě Murygin vytěsnil. Na bleskovou dorážku KONSTANTINA KOLCOVA již ale nestačil. Asistence: Ondřej Němec, Vitalij Novopašin.
     
    23:58
    Němec vyslal od modré svou typickou dělovku, proti které byl ale Murygin připraven. Hosté pokračují v ofenzivním snažení na útočném území.
     
    23:37
    Bude se opět vylučovat na domácí straně, která je potrestána za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Dmitrij Lugin (CHA). Další dobrá možnost pro Atlant.
     
    23:22
    Tentokráte se Chabarovsk dostal také kupředu. Luginův pokus si ale Šikin pohlídal. Hostující brankář si v této periodě prakticky poprvé sáhl na puk.
     
    22:21
    Až nyní Atlant znovu kombinoval v útočném pásmu, kde se také dostoal do zakončení. Levickij ale na výborně se přesunuvšího Murygina nevyzrál. Toto oslabení již domácí zvládnou.
     
    21:28
    Igor Radulov zkoušel z pozice pravého kruhu své zápěstí, ovšem neuspěl. Amur poté vyhodil kotouč přes všechny čáry, čímž pošetřil cenné vteřinky.
     
    20:35
    Milkík zkusil vybruslit z rohu a vypálit. Rána ale byla zblokována. Sám Michel Miklík (CHA) ale bude potrestán za hru vysokou holí. Atlant si tak zahraje v početní výhodě.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Je za námi úvodní perioda, která přinesla poměrně ospalou podívanou. S přibývajícími minutami se herní obraz přece jenom trochu vylepšil, ovšem na branku stále čekáme. Co přinese druhá část? Sledujte náš on-line přenos!

    Střely na branku: 8:11
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:26
    Po Kolcově neúspěšném pokusu se domácí vydali do protiútoku, který zakončil z velkého úhlu Železnov. Ani on ale červené světlo nerozsvítil.
     
    18:41
    Utkání je nyní poměrně ospalé, Atlant drží kotouč na holích. Zdá se však, že hostující celek chce již první periodu dohrát v poklidu.
     
    17:08
    Rjazancev se chystal na pozici pravého kruhu ke střele, která ale byla zblokována. Protiofenziva Atlantu poté neměla příliš dlouhého trvání.
     
    16:22
    Tarasov si na pravé straně udělal protor a poté přihrál křížem Taimimu. Finský borec ale nedokázal prudkou přihrávku zkrotit., a tak se Atlant poté osvobodil. Utkání přece jenom trochu nabralo obrátky.
     
    15:28
    Ve zcela ideální pozici na pravém kruhu se octl Litovčenko, který měl před sebou v volný prostor. Skórovat se mu ale nepodařilo, Šikin jeho pokus vytěsnil.
     
    14:28
    Ofentivní výpad Amuru je zastaven pro postavení mimo hru. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu, kde ani jednomu z celků žádné větší nebezpečí nehrozí.
     
    13:48
    Rjazancev se po chytré přihrávce octl zcela sám před Šikinem, ovšem kotouč mu v poslední chvíli sjel z čepele. Na druhé straně ledové plochy neuspěl ve slibné pozici Sošnikov, který se natlačil před brankáře.
     
    13:04
    Loginov zkusil své štěstí ostrou ranou od modré čáry, ovšem Šikin byl na svém místě. Po dalším nahození raději přerušil hru. Vhazovat se bude po pravici hostujícího brankáře.
     
    12:18
    Černov se odlepil od pravého mantinelu a z poměrně velké vzdálenosti vypálil zápěstím. Tento pokus ale nemohl domácí brankáře zaskočit. Následuje další komerční přestávka.
     
    11:41
    Po delší době se kupředu podíval také Amur. K žádné střele ale nedošlo, Atlant se bleskově osvobodil a nyní již znovu útočí.
     
    10:33
    Hosté stále okupují útočné pásmo, celou akci nakonec zakončil z mezikruží Levickij. Murygin měl obtížný výhled, přesto si ale s touto střelou poradil a přerušil hru.
     
    09:26
    Taraťuchinovu střelu z poměrně velkého úhlu Murygin udržel ve své moci. Moskevská oblast je momentálně o něco málo aktivnějším celkem, ovšem ke gólu to stále nevede.
     
    08:27
    Sošnikov vybojoval puk v pravém rohu, načež s ním vybruslil do střelecké pozice a vypálil. Rána však byla sražena do ochranné sítě, a tak Atlant zůstává v útočné třetině.
     
    07:36
    Ani jedno z mužstev si nedokáže proklestit cestu středním pásmem, hra zatím působí poněkud rozpačitým dojmem. Uvidíme, co přinesou následující minuty.
     
    06:51
    Hokejisté Atlantu si nyní nerozumněli a vyhodili puk až na zakázané uvolnění. Hra se tak stěhuje před Šikina, konkrétně se bude vhazovat po jeho levici.
     
    06:29
    Po nepříliš obtížném Muryginově zákroku následuje komerční přestávka. Buly bude vhozeno v útočném pásmu Atlantu. Zatím sledjeme poměrně opatrné utkání.
     
    05:12
    Své štěstí zkoušel ihned po přejetí do útočného pásma Orlov. Ani on však nedokázal přesně zamířit. Hra je opět přerušena.
     
    04:28
    Luginův lehký střelecký pokus končí v Muryginově moci. Vhazovat se tak bude po levé ruce hostujícího brankáře.
     
    03:20
    Domácí jsou poměrně aktivní. Nyní se pokusli zavézt puk do pásma podél levého mantinem v tom jim zabránila pozorná defenziva Mytišči.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Amur Chabarovsk: Murygin (Borisov) – Taimi, Těrjajev, Loginov, Rjazancev, Ježov, Pěretjagin, Kurbatov, Rybnickij – Špirko, Miklík, Tarasov – Fišenko, Haščák, Lugin – Niinimaki, Baškirov, Orlov – Litovčenko, Kopijenko, Železnov

    Atlant Moskevská oblast: Šikin (Artěmjev) – Korobov, Gilroy, Němec, Dorofejev, Novopašin, Tjuljapkin, Sorokin – Taraťuchin, Černov, Potapov – Radulov, Kolcov, Jašin – Voronin, Levitskij, Sošnikov – Pešechonov, Šhjafotdinov, Kozlov

    Rozhodčí: Rogačjov, Čerenkov – Strelcov, Tarasov.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Československá stopa

    Rastislav Špirko (CHA)
    Michel Miklík (CHA)
    Marcel Haščák (CHA)

    Ondřej Němec (ATL)
     
    Pohled do statistik

    Amuru se zatím příliš nedaří, se ziskem 22 bodů okupuje dvanáctou příčku Východní konference. Poslední tři duely však zvládl Chabarovsk na výbornou, nejprve zvítězil na půdě Slovanu Bratislav v poměru 3:1, poté si odvezl plný bodový zisk ze Záhřebu (5:2). Sérii završil domácí vítězstvím 4:2 nad Dinamem Minsk.

    Atlant se nachází na jedenáctém místě Západní konference, přičemž posbíral 31 bodů. V předchozím kole podlehla Moskevská oblast Admiralu Vladivostok 2:3 po prodloužení.
     
    Vítejte u našeho on-line přenosu! Kontinentální hokejová liga má na programu další kolo, v ríámci kterého změří síly celky Amur Chabarovsk a Atlant Moskevská oblast. Úvodní buly bude v Platinum Areně Zolotoj, tedy domovském stánku Amuru, vhozeno v 10:00. Přeji příjemný sportovní zážitek!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:00.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 25. Kolcov (Němec, Novopašin), 33. Korobov (Gilroy)


    Amur Chabarovsk: Murygin (Borisov) – Taimi, Těrjajev, Loginov, Rjazancev, Ježov, Pěretjagin, Kurbatov, Rybnickij – Špirko, Miklík, Tarasov – Fišenko, Haščák, Lugin – Niinimaki, Baškirov, Orlov – Litovčenko, Kopijenko, Železnov
    Atlant Moskevská oblast: Šikin (Artěmjev) – Korobov, Gilroy, Němec, Dorofejev, Novopašin, Tjuljapkin, Sorokin – Taraťuchin, Černov, Potapov – Radulov, Kolcov, Jašin – Voronin, Levitskij, Sošnikov – Pešechonov, Šhjafotdinov, Kozlov

    Rozhodčí: Rogačjov, Čerenkov – Strelcov, Tarasov

    Diváci: 6700
    bahis siteleri