Buffalo – Edmonton 2:3 (kon.) | Carolina – Columbus 3:2 (po pr.) | Detroit – New Jersey 4:2 (kon.)
Chicago – Washington 2:3 (kon.) | Anaheim – Arizona 2:3 (1:2 po s.n.) | Florida – Calgary 4:6 (kon.)
konec
Florida Panthers
4:6 (1:0, 3:3, 0:3)
Calgary Flames
Sobota 08.11.2014, 21:00 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Johnny GAUDREAU - 4:6
     
    58:55
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí se rozhodli hrát vabank, odvolali gólmana, Mitchell v útočném pásmu promáchl přihrávku, kotouče se chopili hosté a JOHNNY GAUDREAU pojistil výhru Calgary střelou do prázdné brány. Asistence: Sean Monahan.
     
    58:32
    Oddechový čas pro Plameny, kteří jsou na dosah dvěma bodům.
     
    58:32
    Velká komplikace pro domácí mužstvo, Jussi Jokinen byl těsně před koncem třetí části vyloučen za nesportovní chování a Panteři to budou mít vskutku složité.
    Lance BOUMA - 4:5
     
    57:42
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tak to je rána pod pás domácímu týmu, hosté se dostávají poprvé v zápase do vedení, nyní v 58. minutě! Jiří Hudler zadovkou přihrál LANCI BOUMOVI, jenž vypálil z první a svou nekompromisní ránou prostřelil Montoyu. Asistence: Jiří Hudler, Mark Giordano.
     
    53:26
    Domácí trenér si bere oddechový čas. Zřejmě hlavně proto, aby si mohla odpočinout pětice, která se dopustila zakázaného uvolnění a která tudíž nemohla střídat.
     
    49:43
    Teprve druhou přesilovou hru v zápase si zahrají hosté, Grimaldi podrazil u střídačky Gaudreaua, za což si půjde odpykat dvouminutový trest.
     
    49:40
    Autorství čtvrté branky Floridy bylo nakonec připsáno Jimmymu Hayesovi. To znamená, že Scottie Upshall se ze svého druhého hattricku v kariéře radoval marně. Má samozřejmě prostor do konce normální hrací doby změnit.
    Sean MONAHAN - 4:4
     
    44:53
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hokejisté z Alberty podruhé v dnešním zápase vyrovnávají, Johnny Gaudreau objel bránu a přihrál přesně na čepel SEANA MONAHAN, jenž stál u brankoviště a doklepl kotouč za Montoyova záda. Asistence: Johnny Gaudreau, Mark Giordano.
     
    35:58
    Potřetí v utkání vyloučil jednoho z hráčů Calgary rozhodčí, Tentokrát českého obránce Ladislava Šmída, jenž udeřil do tváře Brada Byoese.
     
    33:31
    Po čtvrté inkasované brance opouští hostující svatyni Karri Rämo, jehož nahrazuje Jonas Hiller.
    Jimmy HAYES - 4:3
     
    33:31
    Florida právě vstřelila branku!
    Ačkoliv byla tato branka původně připsána Scottiemu Upshallovi, statistici z NHL nakonec branku přisoudili JIMMYMU HAYESOVI, jenž usměrnil kotouč pod víko hostující brány tak nenápadně, že si branky nevšimli ani rozhodčí a nechali hru pokračovat, než se prosadil Upshall. Hayese jako autora branky potvrdili statistici až po hodné chvíli. Panterům se povedlo poprvé v sezoně vstřelit čtyři branky v jednom zápase. Asistence: Jimmy Hayes.
    Jiří HUDLER - 3:3
     
    32:56
    Calgary právě vstřelilo branku!
    To jsou věci, těsně po polovině zápasu je vyrovnáno, když ve druhé třetině padla již pátá branka. Po Glencrossově střele od levého mantinelu vyrazil Montoya kotouč jen před sebe na volného JIŘÍHO HUDLERA, jenž překonal domácího brankáře, který hodně zvláštně máchl lapačkou do prázdna. Asistence. Curtis Glencross.
     
    31:55
    A další velká šance domácího týmu, Kopecký se ocitl v brejku, obehrál jediného bránícího soupeře, dostal se před bránu, Rämo už byl překonaný, nakonec jej ale zachránila horní tyč.
    Mark GIORDANO - 3:2
     
    28:44
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hosté se prosazují v oslabení a opět snižují na rozdíl jediné branky. Přečíslení dva na jednoho zakončoval Bouma, posléze Byron, ležícího Räma však překonal až MARK GIORDANO. Asistence: Paul Byron, Lance Bouma.
     
    28:01
    První přesilovou hru ve druhé třetině si po faulu Denise Widemana zahrají domácí. Obránce Calgary dostal dvě minuty za hákování.
    Scottie UPSHALL - 3:1
     
    27:37
    Florida právě vstřelila branku!
    Divoká druhá třetina pokračuje, Vincent Trochechk sklepl účinnou tečí kotouč překvapivě na osu hřiště, což Rämo nečekal. Puku se chopil SCOTTIE UPSHALL, který stál ve správný čas na správném místě a odkrytou klec snad ani nemohl minout. Asistence: Vincent Trocheck, Dmitrij Kulikov.
     
    25:50
    Úvod druhé třetiny je hodně divoký, hraje se hokej nahoru, dolů. Willie Mitchell Floridy orazítkoval břevno, následně měl velkou šanci i hostující Baertschi, ale Montoya si poradil.
    David JONES - 2:1
     
    24:39
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hosté rychle reagují na druhou branku Floridy a snižují na rozdíl jednoho gólu. DAVID JONES dostal přihrávku zpoza mantinelu, dobře se zorientoval u Montoyova brankoviště a posléze usměrnil kotouč za záda floridského gólmana. Asistence. Johny Gaudreau, Dave Engelland.
    Nick BJUGSTAD - 2:0
     
    24:06
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí se podobně jako na úvod první třetiny, prosazují i zkraje druhé třetiny. NICK BJUGSTAD usměrnil za Rämeho záda střílenou přihrávku Willieho Mitchella od pravého mantinelu.Asistence: Willie Mitchell, Dmitrij Kulikov.
     
    20:34
    První vážná šance Calgary v zápase, po chybě domácí obrany se dostal do dobré střelecké pozice Monahan, svůj pokus však zamířil nad bránu.
     
    12:40
    Autor první branky Scottie Upshall nyní ukázal horší tvář své osobnosti, když srazil Jonese na vlastního brankáře Montoyu, jenž se těžce zvedal z ledu. Nyní se ale musí otřepat a zvládnou těžkou situaci v podobě oslabení, do které jej dostal jeho spoluhráč.
     
    08:35
    Domácí začali přesilovou hru hodně svižně, Alexander Barkov nyní stál před bránou, kam obdržel střílenou přihrávku, jež poslal těsně mimo levou tyčku.
     
    08:21
    Uvidíme první přesilovou hru zápasu. Zahrají si ji domácí hokejisté, Curtis Glencross nedovoleně zastavil na modré čáře Jussiho Jokinena a poprvé v dnešním zápase oslabuje své mužtsvo.
    Scottie UPSHALL - 1:0
     
    01:17
    Florida právě vstřelila branku!
    Hned na úvod utkání došlo ke kurióznímu gólu, SCOTTIE UPSHALL vystřelil zpoza brány a kotouč se odrazil od betonu zaskočeného Räma do brány. Asistence: Aaron Ekblad.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 2. Upshall (Ekblad), 25. Bjugstad (Mitchell, Kulikov), 28. Upshall (Trocheck, Kulikov), 34. Hayes (Upshall) – 25. Jones (Gaudreau, Engelland), 29. Giordano (Byron, Bouma), 33. Hudler (Glencross), 45. Monahan (Gaudreau, Giordano), 58. Bouma (Hudler, Girodano), 59. Gaudreau (Monahan)


    Florida Panthers: Montoya (Luongo) – Campbell, Ekblad, Mitchell, Kulikov, Olsen, Gudbranson, Robak – Upshall, Barkov, Jokinen – Huberdeau, Bjugstad, Boyes – Grimaldi, Trocheck, Hayes – Kopecký, MacKenzie, Thornton
    Calgary Flames: Rämo (34.Hiller) – Brodie, Giordano, Russell, Wideman, Engelland, Šmíd – Hudler, Granlund, Gaudreau – Jones, Monahan, Glencross – Baertschi, Byron, Setoguchi – Jooris, Bouma, Bollig, Ferland

    Rozhodčí: O´Rourke, Rehman – Racicot, Grandt

    Diváci: 9230
    bahis siteleri