Přerov – Opava 3:2 (kon.) | Břeclav – Val. Meziříčí 4:3 (po pr.) | Frýdek-M. – Vsetín 4:5 (kon.)
SHK Hodonín – SK Karviná 5:3 (kon.) | Poruba 2011 – Nový Jičín 0:1 (kon.) | Jablonec n/N – Sokolov 3:2 (kon.)
po prodl.
HC Lvi Fosfa Břeclav
4:3 (0:0, 0:1, 3:2 - 1:0)
HC Bobři Valašské Meziříčí
Středa 12.11.2014, 18:00 • Zimní stadion Tereza Břeclav • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:50
    Břeclav právě vstřelila branku!
    A tu Břeclav rychle využívá. JAN SEDLÁK od modré propálil přízemní střelou vše před sebou a zaznamenává svůj premiérový gól v modro-žlutém dresu. Asistence: Dittrich.
     
    57:57
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Ale po minutě je opět vyrovnáno. MARTIN VARGA využil špatného vyhození Lvů a dvěma dorážkami srovnává na 3:3. Asistence: Matějek a Finkes.
     
    56:56
    Břeclav právě vstřelila branku!
    tak Lvi přece jen strhávají vedení na svou stranu. Směřička se neunáhlil, popslal puk přes Pappa na najetého ONDŘEJE KUBÁČE, který vymetl švihem horní růžek Vydrželovy branky. Asistence: Papp, Směřička.
     
    50:18
    Břeclav právě vstřelila branku!
    Další kuriózní gól do dnešní sbírky. Martin Miklík při střele od modré zlomil hůl, ale puk se dostal k DOMINIKU SMĚŘIČKOVI, který po ledě propálil z levého kruhu vše před sebou. Asistence: Martin Miklík a Martin Červenka.
     
    47:19
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Ale hned z protiútoku Bobři znovu vedou. Dorážkou Matějkovy střely do prázdné branky se prezentoval ONDŘEJ MARTINÍK. Asistence: Tomáš Matějek.
     
    46:18
    Břeclav právě vstřelila branku!
    Konečně! Střelu Tomáše Dittricha od modré tečuje přímo pod víko hostující brány LUKÁŠ NOVÁČEK. Asistence: Tomáš Dittrich, Jan Sedlák
     
    22:08
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Náhodná střela VOJTĚCHA BAROŠE z otočky poskakovala na brankové čáře, kde si jej za vlastního brankáře srazil jeden z domácích hráčů. A Bobři překvapivě vedou. Asistence: Kuchta.

    Martin Daneš

    Branky a nahrávky: 47. Nováček (Dittrich, Sedlák), 51. Směřička (Miklík, Červenka), 57. Kubáč (Papp, Směřička), 61. Sedlák (Červenka) – 23. Baroš (Kuchta), 48. Martiník (Matějek), 58. Varga (Matějek, Finkes)


    HC Lvi Fosfa Břeclav: Šurý (Hübner) – Miklík, Směřička, Sedlák, Dittrich, Novák (A), Fejt – Nováček, Zháňal (C), Beneš (A) – Kučera, Tobola, Červenka – Čápek, Medřický, Buhaj – Papp, Höss, Kubáč
    HC Bobři Valašské Meziříčí: Vydržel (Smolka) – Fišera, Gulda st. (A), Finkes, Šimek, Matušenko, Valentík, Matějek – Baroš, Kuchta, Kundrátek, Kysučan, Martiník (A), Slovák, Sprušil, Škumát, D. Varga, Mar. Varga (C), Gulda ml.

    Rozhodčí: Netopil – Klein, Linhart

    Diváci: 245
    bahis siteleri