Lucembursko – Ukrajina 0:3 (kon.) | Anglie – Slovinsko 3:1 (kon.) | San Marino – Estonsko 0:0 (kon.)
Rakousko – Rusko 1:0 (kon.) | Moldavsko – Lichtenštejnsko 0:1 (kon.) | S. Makedonie – Slovensko 0:2 (kon.)
Španělsko – Bělorusko 3:0 (kon.) | Švýcarsko – Litva 4:0 (kon.) | Černá Hora – Švédsko 1:1 (kon.)
konec
San Marino
0:0 (0:0)
Estonsko
Sobota 15.11.2014, 18:00 • Serravalle, San Marino • Kvalifikace ME
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Luca Tosi si zpracoval odkopnutý míč a znovu se po pravé straně vydal do útoku. To už bylo moc na Karola Metse, který frustrován z vývoje zápasu doslova sejmul Tosiho a dostává žlutou kartu. San Marino je velmi blízko obrovskému překvapení a bodu!
     
    82
    San Marino potřetí střídá. Z placu odešel dnes nadšeně bojující kapitán Andy Selva, který byl svým spoluhráčům příkladem. Na závěrečných deset minut jej nahradí Danilo Rinaldi.
    Simoncini se protáhl při zákroku po hlavičce Morozova
     
    82
    Roh Metse přinesl zmatky ve vápně San Marina. Ve finále se do hlavičky prodral Morozov, který podle mě spíše přihrával dopředu, ale do svého pokusu dal hodně energie a Aldo Simoncini musel předvést obtížný zákrok. Poté už Sanmarinští míč odvrátili.
     
    77
    Před rohovým kopem je tu další střídání. Mateo Vitaioli odchází z placu a jeho místo v záloze zaujme Enrico Golinucci.
     
    75
    Ilja Antonov měl na noze první gól zápasu. Na levé straně vápna se dostal k míči a ihned vystřelil k pravé tyči branky Simonciniho, který výborně vyráží míč na rohový kop!
     
    74
    Obránce Artjom Artunin, který se dnes dostal k jedné povedené hlavičce, jde z placu a nahrazuje jej útočník Ingermar Teever.
     
    69
    No, jestli se nyní Igor Morozov diví, tak vůbec nevím čemu. Může být rád, že za svá gesta nedostal druhou žlutou kartu, jelikož tu první schytal za "strom" na Mateo Vitaioliho.
     
    62
    Střídat budou podruhé také hráči Estonska. Útočníka Henrika Ojamuu nahrazuje forvard Henri Anier.
     
    60
    První sanmarinské střídání. Z placu odešel José Hirsch, útočník, který dnes nastupoval v záloze, a nahrazuje jej Manuel Battistini.
     
    57
    Domácí však ztratili míč a Konstantin Vassiljev postupoval hodně rychle po pravé lajně. Mirko Palazzimu nezbylo nic jiného, než jej faulovat, za což vidí kartonek žluté barvy.
    Hlavička Artjunina, kterou zneškodnil Simoncini
     
    55
    Po výborném rohu Antonova se k hlavičce dostal Artjom Artjunin. Poslal míč na bránu, kde byl však připravený Aldo Simoncini se svým třetím úspěšným zákrokem.
    Další zahozená šance Sergeie Zenjova
     
    50
    Pokud dnes Estonci nevyhrají, bude Sergei Zenjov patřit mezi jedny z viníků neúspěchu. V první půli šel sám na Simoncelliho, nedal. Nyní k němu na vápnu propadl centrovaný míč a útočník Estonců vystřelil. Bylo to sice v obtížné pozici, ale i tak by tuto situaci měl zakončit jinak, než jen střelou vedle.
     
    46
    Estonci v poločase střídají. Ze hřiště odchází záložník Aleksand Dmitrijev, který hned v první minutě zápasu dostal kartu, a nahrazuje jej také záložník Joel Lindpere.
     
    45+1
    Znovu to byl Vassiljev, který zahrozil, když se ve vápně dostal k míči a z první vypálil, nicméně mířil těsně vedle. To byla další dobrá šance Estonců.
    Simoncini chytá střelu Vassiljeva
     
    41
    Antonov před velkým vápnem přiťukl míč pro Vassiljeva. Aldo Simoncini na střelu příliš neviděl, protože se před nim nacházelo několik hráčů, ale nakonec se natáhl a pokus Vassiljeva k pravé tyči skryl v rukavicích.
     
    31
    Chiaruzzi nyní poslal míč na malé vápno, kde kulatý nesmysl propadl k Tosimu, jež se drží za hlavu, protože minul tři tyče!
    Aksalu vyrazil střílený centr Chiaruzziho na brankové čáře
     
    31
    Nicola Chiaruzzi to udělal lišácky, když z rohu zatočil míč do branky a Mikhel Aksalu se musel hodně snažit, aby míč vyrazil ještě před brankovou čárou.
    Simoncini výborně vychytal Sergeie Zenjova
     
    29
    Hosté mohli jít do vedení! Kruglov vysunul famózní přihrávkou uličkou Sergeie Zenjova, který postupoval sám na Simonciniho, jež jeho střelu výborně vyrazil na roh.
    Zblokovaná rána Ilji Antonova
     
    17
    Po výborné akci Estonců se po přihrávce Tenisteho ke střele ve vápně dostal Ilja Antonov, jehož ránu zblokoval Cristian Brolli na rohový kop.
     
    11
    No, Davide Simoncini se také prezentoval zákrokem stylu sumó. Po dalším odraženém míči si Zenjov pokryl míč a už pádil dopředu, když do něj vší silou vrazil právě bek San Marina.
     
    1
    Hned v první minutě byl u půlící čáry faulován kapitán San Marina Andy Selva a Aleksandr Dmitrijev to nyní bude mít hodně těžké, prakticky devadesát minut si nebude moci dovolit další žlutý zákrok.

    Tomáš Lysý

    Branky:

    Karty:   11. Simoncini (SMA), 57. Palazzi (SMA) – 1. Dmitrijev (EST), 69. Morozov (EST), 90+2. Mets (EST)


    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 6:7.
    San Marino: Simoncini – Bonini, Vitaioli, Simoncini, Brolli, Palazzi – Hirsch (60. Battistini), Chiaruzzi, Tosi, Vitaioli (77. Golinucci) – Selva (C) (82. Rinaldi).
    Náhradníci: Benedettini, Muraccini – Battistini, Cervellini, Berretti, Golinucci, Mazza, Rinaldi, Stefanelli, Berardi, Coppini, Simoncini.

    Estonsko: Aksalu – Teniste, Morozov, Artjunin (74. Teever), Kruglov – Antonov, Dmitrijev (46. Lindpere), Mets, Vassiljev – Ojamaa (62. Anier), Zenjov.
    Náhradníci: Londak, Pareiko – Bärengrub, Jääger, Pikk, Lindpere, Vunk, Anier, Hunt, Subbotin, Teever.

    Rozhodčí: Felix Brych – Mark Borsch, Stefan Lupp
    bahis siteleri