Olomouc – Zlín 3:1 (kon.)
konec
HC Olomouc
3:1 (1:0, 1:0, 1:1)
Berani Zlín
Úterý 18.11.2014, 18:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:57
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani využívají přesilovou hru! DOMINIK MATULA se konečně dočkal. Hostující kapitán dostal příliš prostoru na levé straně útočného pásma a následně pověsil touš přesně do levého růžku Urbischovy brány. Asistence: Michal Hlaváč, Mikuláš Zbořil.
     
    54:33
    Zlín cítí svou poslední šanci a hosté si berou oddechový čas.
     
    54:33
    David Nesvadba (OLO) dostává dvě minuty za vražení na hrazení a nyní už bude dvojnásobná přesilovka Zlína mnohem delší.
     
    54:17
    Domácí si berou oddechový čas.
     
    54:17
    Pár vteřin si i Zlín zahraje proti třem, protože dvě minuty za sekání dostává Alex Rašner (OLO).
     
    53:04
    Po další střele Matuly se k vyraženému puku dostal Dalajka, který však už nedokázal usměrnit touš mezi tři tyče domácí klece.
     
    50:25
    Matěj Pavlovský (OLO) dostává čtyři minuty za vysokou hůl, a tak Zlín bude hrát velmi dlouhou přesilovou hru.
     
    49:07
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora využívá přesilovou hru! Nesvadba přihrál před Halodu zcela volnému ALEXU RAŠNEROVI, který už poslal puk do zlínské brány. Asistence: David Nesvadba, Šimon Beták.
     
    47:38
    Mora bude hrát proti třem! Pavel Sedláček (ZLN) totiž podrazil Jergla v obranném pásmu Olomouce, a dostává tak dvě minuty.
     
    47:19
    Ale přesilovka Zlína končí velice rychle, jelikož Mikuláš Zbořil (ZLN) dostává dvě minuty za podražení.
     
    47:14
    Ihned po konci přesilové hry Olomouce následuje přesilová hra Zlína, protože dvě minuty za nedovolené bránění dostává Tomáš Markl (OLO).
     
    45:10
    Olomouc bude hrát přesilovou hru, protože na trestnou lavici usedá Jiří Velčovský (ZLN), který si odpyká dvě minuty za držení protihráče.
     
    38:55
    Ostřanský jel zcela sám na Halodu, jenže domácí kapitán se svou kličkou do forhendu neuspěl!
     
    35:29
    Současně jsou na trestnou lavici poslání Dominik Bauer (OLO) a Richard Kobylík (ZLN), kteří dostávají dvě minuty za hrubost, jenže hostující hráč dostává ještě dvě minuty navíc.
     
    33:58
    Matula se dostal do velmi dobré příležitosti, když si vybruslil až mezi kruhy, jenže jeho střelu přizvedl jeden z domácích do ochranné sítě.
     
    32:07
    Olomouc právě vstřelila branku!
    ALEŠ JERGL se dostal do samostatného úniku, ve kterým zcela vykoupal Halodu a následně už jen poslal puk do zcela prázdné brány Zlína. Asistence: David Nesvadba, Alex Rašner.
     
    28:56
    Zlín bude hrát přesilovou hru, jsou vzájemně vyloučeni Martin Haničinec (ZLN) a David Nesvadba (OLO) na dvě minuty za hrubost a olomoucký obránce ještě navíc dostává dvě minuty za sekání.
     
    23:39
    Hostující kapitán Dominik Matula (ZLN) dostává dvě minuty za nesportovní chování, a přesilovou hru si tak nyní zahraje Olomouc.
     
    22:21
    Rašner ve vlastním oslabení přebruslil zlínského obránce a následně domácí mířili dva na jednoho, kde olomoucký obránce přihrával před prázdnou Krátoškovi, jenže ten touš netrefil.
     
    21:17
    Domácí však v plném počtu nezůstali příliš dlouho, protože na trestnou lavici znovu usedá Martin Hes (OLO), který tentokrát dostává dvě minuty za vysokou hůl.
     
    19:08
    Zlín však bude ještě v závěru první třetiny hrát svou první přesilovou hru, protože dvě minuty za sekání dostává Martin Hes (OLO).
     
    15:49
    Hostující hokejisté nyní bránili hned v šesti bruslařích, a tak zlínská střídačka dostává dvouminutový trest za příliš mnoho hráčů na ledě. Dvě minuty odsedí Adam Hořanský (ZLN).
     
    14:24
    Ostřanský přihrál na modrou Rašnerovi, který si ještě chytře počkal až před ním blokující hráč lehne a následně poslal puk před prázdnou zlínskou bránu, ale zde jej ani jeden z domácích nedokázal poslat za Halodova záda.
     
    13:01
    Naopak před zlínskou brankou bylo nyní velké horko, protože se zde touš několikrát nebezpečně odrážel z jedné hokejky na druhou, ale Haloda podržel svůj tým a zlikvidoval veškeré zakončení domácích.
     
    06:26
    Další obrovská šance Olomouce! Jergl přihrál mezi kruhy zcela volnému Pavlovskému, který se už mohl zeptat Halody, kam to chce, jenže olomoucký útočník se svou střelou pouze trefil hostujícího brankáře.
     
    05:52
    Kropáč skvěle vystihl rozehrávku Zbořila, a následně tak mířil sám na Halodu, kterého se mu však s bekhendovou střelou nepodařilo překonat.
     
    05:07
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora využívá přesilovou hru! Pavlovský přihrál na modrou čáru Rašnerovi, který chvíli se svou rozehrávkou počkal a následně přihrál svému kolegovi DAVIDU NESVADBOVI, jehož dělovka skončila až za zády Halody. Asistence: Alex Rašner, Matěj Pavlovský.
     
    03:28
    Mora si zahraje první přesilovou hru v utkání, protože je na dvě minuty za hákování vyloučen Juraj Talán (ZLN).

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 6. Nesvadba (Rašner, Pavlovský), 33. Jergl (Nesvadba, Rašner), 50. Rašner (Nesvadba, Beták) – 56. Matula (Hlaváč, Zbořil)


    HC Olomouc: Urbisch (Slezák) – Škoda, Nesvadba, Štefka, Kraigher, Rašner, Tomek, Brandýs, Hes, Síkora – Ostřanský (C), Jergl, Markl, Bauer, Pavlovský, Ministr, Krátoška, Beták, Kropáč, Konečný.
    Berani Zlín: Haloda (Čáp) – Zbořil, Kužílek, Velčovský, Žabčík, Kobylík, Stuchlík, Talán – Hořanský, Hlaváč, Gago, Haničinec, Dalajka, Zaremba, Karola, Pavlůsek, Vyoral, Matula (C), Hladiš, Sedláček.

    Rozhodčí: Kika – Holibka, Kašík

    Diváci: 78
    bahis siteleri